Şimdi Ara

Sınırlarınızı Zorlayın:Bir WiiRemotela Ne Yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizi bilmem ama aşağıdaki adam WiiRemote la bir dokunmatik panel yapmış . üstelik yazıdığı yazılımı da internet üzerinden yayınlayarak herkesin faydalanması istemiş

bu videoyoyu seyrettikten sonra wiiRemote yapılacak en son iş oyun oynamak olucak heralde

• cok gusel bişey

paylaşım için teşekkurler
  • normal projeksiyonmu yoksa akıllı tahtamı o şey yani iş kalemde mi tahatadamı
  • İş wii'nin infrare alıcısında+kalemde,
    Ben pek anlamadım olayı fakat Japon'lar gerçekten işi biliyor, çok yaratıcı herifler, adamlar dahi ya, yani böyle bişey hayatta benim aklıma gelmezdi, adam wii'ile büyük ekran bir ds elde etmiş resmen, umarım Nintendo bu video'yu görüyordur...
    Benim bu gibi şeylere kafam basmaz, en iyisi gidip bi Gears of War oynaayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

İş wii'nin infrare alıcısında+kalemde,
    Ben pek anlamadım olayı fakat Japon'lar gerçekten işi biliyor, çok yaratıcı herifler, adamlar dahi ya, yani böyle bişey hayatta benim aklıma gelmezdi, adam wii'ile büyük ekran bir ds elde etmiş resmen, umarım Nintendo bu video'yu görüyordur...
    Benim bu gibi şeylere kafam basmaz, en iyisi gidip bi Gears of War oynaayım...

leo sende x360 mı aldın?

hayır şaşırmamın nedeni bazen imzanda falan 3 kırımızı ışık resimleri falan koyuyodun ya?

he eger pc oynıyorsan o başka tabi

• Arkadaşta oynuyorum arasıra,
    3 kırmızı rezilliğini yaşıyorum dostum, arkadaş 5. X360'ını eskitti, MS'in banlamaları da cabası, çekilir çile değil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Arkadaşta oynuyorum arasıra,
    3 kırmızı rezilliğini yaşıyorum dostum, arkadaş 5. X360'ını eskitti, MS'in banlamaları da cabası, çekilir çile değil ...

ne 5. mi?

ben pc de baıcam bi inside

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wiiremote kalemin yaptığı hareketleri algılayıp sistemde komut olarak gerçekleştiriyor.

Güzel yapmış adam ama buna benzer sistemler var diye biliyorum
  • hemde ucuzmuş bu iş adam much much cheaper falan dedi kapışın
  • çok yaratıcı adammış
  • Bu Türkiyede okullarda uygulanan akıllı tahtanın aynısı.Akıllı tahta da bir projeksiyon aleti ve bir akıllı tahta aleti(akıllı tahta aleti 1.5 milyar ) kulanılıyo.Ve okullarda yaygınlaştırmayı planlıyorar.Bizim okulda aldı bitane.Şimdi buna bakıyorum bi wii kaç para ? Bu akıllı tahta üreticisi devleti resmen kazıklıyo yaw.Bir kişi çıkıp araştırmıyo mu ? Maliyet hesabı yapmıyomu bu salak akıllı tahta olayına milyarlar veriyolar.Şimdi bunu görünce içim cız etti . . .
  • elamanin yazdigi programla gosterdigi sekilde wiimote fixe ederek istedigimiz ekrani dokunmatik yapiyoruz normal tv pc monitor her turlu ekran dokunmatik ozellik kazaniyor
    nintendo wii satmasa bile milyarlarca dolar zarar dahi edicek olsaydi nintendo yaptigi bulusla koseyi dondu wiirometu biraz artik nintendo degisik kullanmayi dusunmeli uzakdan fare seklinde telekumanda seklinde dokunmatik ozellikler kazandirmak icin vs vs her halukarda adamlar voleyi buldular
    nintendonun bu yapilan calismalari degerlendirmesi gerekli wiimote icin bazi tuslar falan eklenerek harika bir media center kumandasi yapabilir ustelikde iyi ayarlandiginda butun pc oyunlarinida oynamak munkun oluyor wiirometo ile yapabilecegi gercekden cok sey var ama bunlari gorduklerinide pek sanmiyorum bu sony elinde olsaydi bu olaylari simdiye kadar her turlu makinesinde kullanilir hale sokup patetntli sekilde satardi zaten yaklasik 4 sene sonra nintendoda o teknolejiyi acmak zorunda patentini veren lisans alan herkeze wiimote vermek zorunda yani oyle cok ama cok zamanida yok

• bizim okulda bu teknolojiden var.Çok güzelbirşey bende şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.