Şimdi Ara

Sinirlendiğimde Kendime Devamlı Zarar Veriyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de vardı sinirlenince kafamı duvarlara vururdum ablamgile bıçak fırlatırdım kontrol edemezdim sinirimi fakat dini eğitim sayesinde düzeldim yoksa ben de acaip sinir hastasıydım Allah'a şükür kurtuldum benim sana tavsiyem önce bir psikoloğa git sonra biraz dine yönel düzelirsin İnşallah o zaman...
  • Arkadaşım acilinde psikoloğu var. Mesela çapa . Sinir krizi geçiren adam normal doktora gitmiyor zaten. Emin ol ilaçlar seni rahatlatacak. Sakin huzurlu biri olacaksın hiçbirşey umrunda olmayacak. Ben şu an Efextor kullanıyorum.
    ,

önemli bir nokta yaptıklarından pişman oluyor musun?

Birde dinimizi öğrenmeye bak. Herşey düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 21 Ağustos 2010; 13:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savelos

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok fazla sinirliyim. Herşeye anında sinirleniyorum ve acayip bir zarar verme isteği oluyor ve değişik bir güç kapsıyor insanı. Kontrol etmesi çok zor... Bir kaç sene önce odamdaki eşyaları dağıtır,evdeki herşeye zarar verirdim. Şimdi insanlara da zarar veriyorum... Ben kendime zarar vermiyorum ama etrafıma oldukça fazla zarar veriyorum ve o an hiçbişey umrunda olmuyor insanın gerçekten. Bir çok kez evden kaçtım. Şu an bildiğim tek şey,sinirlendiğim anda kendimi kontrol etmek zorunda olmam. Herşeyin o şekilde daha güzel olucağını düşünmeye çalışıyorum ve kendimi zaptediyorum. Belki sen de böyle yapmalısın,kendini kontrol etmeye çalış,sinirinin geçtikten sonraki halini düşün. Gerçekten bu kontrolü sağlamak çok zor oluyor...

Kesinlikle Kontrol Edemiyorum. Bende Çevremdekilere Çok Zarar Verdim Ama Kendime Daha Çok Veriyorum. Umarım Bende Senin Gibi Kontrolu Başarabilirim. O Sinirli Anda İnsanı Sanki Başka Biri Kontrol Ediyor. Sonrasını Düşünmeden Yapıyorsun Yaptığını. Sonrada Pişmanlık Geliyor Peşinden...

Evet evet evet aynen öyle... Bu kontrolü sağlamak çok zor ama sadece bunu düşünüp biraz zorlayıp yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Arkadaşım acilinde psikoloğu var. Mesela çapa . Sinir krizi geçiren adam normal doktora gitmiyor zaten. Emin ol ilaçlar seni rahatlatacak. Sakin huzurlu biri olacaksın hiçbirşey umrunda olmayacak. Ben şu an Efextor kullanıyorum.
    ,

önemli bir nokta yaptıklarından pişman oluyor musun?

Yaptıktan Sonra Kendime Geldiğimde Çok Büyük Bir Pişmanlık Yaşıyorum.. Ben En İyisi Ailemle Konuşup Acil Bir Psikoloğa Gideyim.Gelincede Burda Paylaşırım Sonuçları. İlaçlar Umarım Fayda Eder...

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Bende de vardı sinirlenince kafamı duvarlara vururdum ablamgile bıçak fırlatırdım kontrol edemezdim sinirimi fakat dini eğitim sayesinde düzeldim yoksa ben de acaip sinir hastasıydım Allah'a şükür kurtuldum benim sana tavsiyem önce bir psikoloğa git sonra biraz dine yönel düzelirsin İnşallah o zaman...

Ovv Bende Sinirlenince Vuruyorum. Bazen Sert Bir Cisimle Defalarca Başıma Vurduğumda Oluyor. Dini inançlarada yönelmeyi düşünüyorum psikologtan sonra teşekkür ederim yorumlar için...

• quote:

quote:

quote:

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok fazla sinirliyim. Herşeye anında sinirleniyorum ve acayip bir zarar verme isteği oluyor ve değişik bir güç kapsıyor insanı. Kontrol etmesi çok zor... Bir kaç sene önce odamdaki eşyaları dağıtır,evdeki herşeye zarar verirdim. Şimdi insanlara da zarar veriyorum... Ben kendime zarar vermiyorum ama etrafıma oldukça fazla zarar veriyorum ve o an hiçbişey umrunda olmuyor insanın gerçekten. Bir çok kez evden kaçtım. Şu an bildiğim tek şey,sinirlendiğim anda kendimi kontrol etmek zorunda olmam. Herşeyin o şekilde daha güzel olucağını düşünmeye çalışıyorum ve kendimi zaptediyorum. Belki sen de böyle yapmalısın,kendini kontrol etmeye çalış,sinirinin geçtikten sonraki halini düşün. Gerçekten bu kontrolü sağlamak çok zor oluyor...

Kesinlikle Kontrol Edemiyorum. Bende Çevremdekilere Çok Zarar Verdim Ama Kendime Daha Çok Veriyorum. Umarım Bende Senin Gibi Kontrolu Başarabilirim. O Sinirli Anda İnsanı Sanki Başka Biri Kontrol Ediyor. Sonrasını Düşünmeden Yapıyorsun Yaptığını. Sonrada Pişmanlık Geliyor Peşinden...

Evet evet evet aynen öyle... Bu kontrolü sağlamak çok zor ama sadece bunu düşünüp biraz zorlayıp yapabilirsin

Mesela Şuan Yaşadığım hissi yazayım sana. Kızla ilgili birşey düşündüm az önce.Mesela şuanda ne yapıyor gibisinden. Aklıma saçma saçma şeyler geldi. Sinirlerim Kendiliğinden yükseldi. Onun Bir Suçu olmasada yanımda olsaydı kesin saldırırdım sanırım.. (kötüye çekmeyin ) .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela Şuan Yaşadığım hissi yazayım sana. Kızla ilgili birşey düşündüm az önce.Mesela şuanda ne yapıyor gibisinden. Aklıma saçma saçma şeyler geldi. Sinirlerim Kendiliğinden yükseldi. Onun Bir Suçu olmasada yanımda olsaydı kesin saldırırdım sanırım.. (kötüye çekmeyin ) .

Kopyam mısın nesin Biri baktı mı birine baktı mı biri mi sulanıyor acaba nasıl bilmem ne derken insan çıldırıyor gerçekten. Gerçi daha sürüyle şey geliyor insanın aklına fakat bişey yapamayınca gerçekten sinirleniyor... Öncelikle kız'ın buna karşı duyarlı olması lazım... Sanırım sen git dedin kıza,pişmansın. Ara konuş anlat herşeyi... Durumunu söyle ve onu geri kazan... Anlayış göstermeli.. Uğraşmalısın... Eğer olmuyorsa zaten kız kaçmak için delik arıyor demektir,hiç uğraşma ve düşünme... Kendine bir bak ve biraz mutlu olmayı,değişik şeyler yapmayı dene. Herşeyin o olmadığını gör Dediğim gibi uğraşmalısın öncelikle... Şunu da sakın unutma;senin kendi mutluluğundan daha önemli hiçbirşey yok... Sen uğraş veriyorsan,o cevap vermiyorsa asla takmaya bile değmez... Kendi mutluluğuna bakıcaksın o zaman Başka hiçbirşeyin önemi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 21 Ağustos 2010; 14:10:01 >

• annen baban cok sımartmıs seni başka bi problem yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kopyam mısın nesin Biri baktı mı birine baktı mı biri mi sulanıyor acaba nasıl bilmem ne derken insan çıldırıyor gerçekten. Gerçi daha sürüyle şey geliyor insanın aklına fakat bişey yapamayınca gerçekten sinirleniyor... Öncelikle kız'ın buna karşı duyarlı olması lazım... Sanırım sen git dedin kıza,pişmansın. Ara konuş anlat herşeyi... Durumunu söyle ve onu geri kazan... Anlayış göstermeli.. Uğraşmalısın... Eğer olmuyorsa zaten kız kaçmak için delik arıyor demektir,hiç uğraşma ve düşünme... Kendine bir bak ve biraz mutlu olmayı,değişik şeyler yapmayı dene. Herşeyin o olmadığını gör Dediğim gibi uğraşmalısın öncelikle... Şunu da sakın unutma;senin kendi mutluluğundan daha önemli hiçbirşey yok... Sen uğraş veriyorsan,o cevap vermiyorsa asla takmaya bile değmez... Kendi mutluluğuna bakıcaksın o zaman Başka hiçbirşeyin önemi yok...

Aynı Şeyleri Düşünüyoruz =) Bizimkisi Biraz Garip Bir İlişki. Şuanki Duruma Gelirsek Beni İstemediğini Söylüyor. Yalanım Ortaya Çıkmıştı. Ama Ciddi Bir Konu Değildi O Kadar. İstemediğini Ağır Bir Şekilde Konuşmalarda Belli Etmişti. Şuan Ben Hattımı Kırdım Ev Telefonunun Kablosunu Kestim. Babamında Hattını Kırdım Ama Benden Şüphelenmiyor. Bana Ulaşabilceği Tüm Yollar Bunlardı. Msn Ve Facebook Kullanmıyoruz Zaten. Ben İstanbulda o bursada Oturuyor. Ciddi Anlamda Bazı Şeyleri Yaşadık Ve Sözlenmiştik Aile Arasında.Yani Eş Gibi Olmuştuk Nerdeyse. Ben Haftanın 5 Günü Bursadayım. Otelde Kalıyorum Onu Görebilmek İçin. 2 Günde Ailem İçin Dönüyodum. Okul Zamanıda Okul Çıkışı Gidip 5 dk da Olsa Görüyodum. Eve Geldiğimde Saat 3-4 Oluyodu Ertesi Günde Yorgun Argın Okula Gidiyordum. Haftasonları Zaten Hep Ordaydım. Aramızda Hiçbir Gizlilik Yoktu. Ama Artık Hakaretler Artmaya Başladı. Ve Beni İstemediğinden Kesin Eminim. Güvenemiyorum Kesinlikle Ona. Ben Bu Haldeysem Sırf Onun Yüzünden. Hergün 2-3 Kere Ayrılıktan Bahsetmeye Başlamıştı Son 1 Ayda. Bunaltmıştı Beni. Mesela Benim Sol Omzumda 10 CM Lik Kalıcı Dövme Var Adı Yazıyor.. Onunda bileğinde benim adım kalıcı dövmeyle yazılı.. NE Yapabilirimki artık. İstemiyorum kavga etmek bunalttı beni çok fazla.. Pek Çıkışımda yok. Aramızda Geçenlerden Sonra Dövmeden Sonra Ayrılık istiyorsa vardır bir bildiği diyip konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum =)

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

annen baban cok sımartmıs seni başka bi problem yok

Annem Vefat Etti.Babam Tek Başına Bakmaya Çalıştı Bize Bilip Bilmeden Ortaya Sazan Gibi Atlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savelos -- 21 Ağustos 2010; 14:19:53 >

• aynı problem bendede var ama bendeki biraz daha farklı mesela bi çocuk beni arkadaşlarımın/kızların yanında küçük düşürürse ağlayacak gibi olurum fakat içimde onu o an öldürme isteği oluşur dışardan ağlarım ama içimde o kadar çok sinirlerim ve öyle bi kin beslerimki ona çok iyi hatırlarım o kin sinir öfke ve nefretle kimlere saldırdığımı neler yaptığımı bi çocuğu az kalsın bıçakla öldürüyordum fakat beni arkadaşlarım tutmuştu ben sinirlenince kendimi kaybederim kısacası kontrol edemem
  • müslüm dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BristLeBacK

aynı problem bendede var ama bendeki biraz daha farklı mesela bi çocuk beni arkadaşlarımın/kızların yanında küçük düşürürse ağlayacak gibi olurum fakat içimde onu o an öldürme isteği oluşur dışardan ağlarım ama içimde o kadar çok sinirlerim ve öyle bi kin beslerimki ona çok iyi hatırlarım o kin sinir öfke ve nefretle kimlere saldırdığımı neler yaptığımı bi çocuğu az kalsın bıçakla öldürüyordum fakat beni arkadaşlarım tutmuştu ben sinirlenince kendimi kaybederim kısacası kontrol edemem

Bende Senin Gibi Kavga Ettikten Sonra Falan Sinirden Ağlardım Eskiden Ama Geçti Benimki Zamanla Kin Tutamaz Hale Geldim

• Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi Ana Bilim Dalı'na başvurun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy0950

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi Ana Bilim Dalı'na başvurun ...

Orda çalışıyosun dimi çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy0950

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi Ana Bilim Dalı'na başvurun ...

Tamda Hastanenin Yakınında Oturuyorum İçeri Almalarından Korkuyorum Yoksa Oraya Giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-PieB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

sık kafana kurtul...

Gitmeden önce senide yanımda götürürüm

Hayır Kullanmıyorum Sigara..

Kavga da söylenmez.

yatakta söylenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

Orijinalden alıntı: C-PieB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

sık kafana kurtul...

Gitmeden önce senide yanımda götürürüm

Hayır Kullanmıyorum Sigara..

Kavga da söylenmez.

yatakta söylenmez

• quote:

ben ilkokul 4. sınıftayken üstüme top atan çocuğun kafasına yumruk atmıştım. acayip şişmişti hala hatırlarım annesi beni kovalamıştı.

• sakinleştirici kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

sakinleştirici kullan

Kafama Göre İlaç Kullanmak İstemiyorum O Yüzden Psikoloğa Gideceğim. Bi Ara Atarax Kullanıyodum Uykumu Getiriyodu Beynimi Donduruyordu. Belkide Etkili Olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.