Şimdi Ara

Sınırlı Bağlantı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yereyse affola. Benim sorunum internette takılırken ara sıra Sınırlı Bağlantı hatası alıyorum. Laptop kullanıyorum. Evdeki modeme kablosuz bağlanıyorum, bayağı arattım bu konuyu fakat hiç bir çözüm işe yaramadı. Benim sorunum aslında biraz garip.

Benim eski laptopumda modemin 2 metre yanında olsam bile bağlanamıyordum, bilgisayarla alakalı diye para biriktirip yeni laptop aldım. Şimdi bu laptop gayet iyi eskisine göre odamdan bağlanabiliyorum internet gitmiyorda. Ama mutfağa gittiğimde sağ altta sinyal kısmında full çekse bile ara sıra girmediği oluyor, bazen de 15-20 dakikada bir Sınırlı Bağlantı hatası alıyorum. Bizim mutfak modemin olduğu yerin hemen yanı, modem oturma odasında bir duvarın yanında o duvarın diğer tarafıda mutfak. Benim odam bu mesafenin neredeyse 3-4 katıyken çekiyor ama mutfaktan çekmiyor. Bayağı heves yaparak almıştım laptopu şimdi böyle olunca iyice sinirlerim bozuldu. Modem Ayarları'nı değiştirdim, kanalı GHZ'yi daha iyi oldu odamdayken normalde bir çizgi eksikti ama artık odamda full çekiyor. Tek sıkıntım ben sigara içen birisiyim odamda sigara içemiyorum. Mutfak masasına laptobumu koyup yabancı dizi, film falan izlerim laptopla başka işim olmaz şarkı atmak haricinde. Ama şu hata sağ olsun 40 dakikalık bölümü 2 saatte izliyorum. Nasıl düzeltebilirim bunu ? Sadece film izlerken gitme ihtimali var mıdır ?

Size denediğim şeyleri yazayım;
    1-Windows Güvenlik Duvarı'nı kapattım.
    2-Modem ayarlarında kanal, ghz değiştirdim.
    3-Virüs taraması yaptırdım. ( Avast )
    4-Advanced System Care, Clean Master, Smart Defrag uygulamalarıyla bilgisayarı tarattım, temizlettim.
    5-DNS'yi değiştirdim.
    6-IP'yi değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingMove -- 1 Eylül 2015; 2:49:40 >

• modemi değiştir düzelir..
  • Aklıma geldi ama biz son 3 yılda 3 kere taşındık, her yere gittiğimizde başka internet bağlatıp başka modem aldık. Sonuç yine aynı.
  • Lütfen yardım arkadaşlar en azından fikrinizi söyleyin göz önünde bulsun. Çok sinir bozucu bir durum.
  • Modem kanalını değiştirin. Belki sorununuz çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuda denemiştim. Baktım olmuyor modemi baştan kurdum, 2 gündür iyi durumda. Çözüldü sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.