Arkadaşlar 4 kişi 4 portluk philips SNA6500 markalı modemden nete giriyoruz. daha dogrusu 4. kişi giremiyor.baglantısını sınırlı gösteriyor.kendisi bizim altkatta oturuyor ve yaklasık 15 metrelik bir eternet kabloyla birinci porta takılı durumda.girişteki port un ısıgı yanmasına ragmen baglantısını çok sınırlı gösteriyor.biz aynı evde olan 3 arkadas sorunsuz baglanabiliyoruz. onun ayarlarını yapmay indim alt kata önce baktıgımda eternet kartı tanıtılmamıstı onu tanıttım fakat bu sefer de alt taraftaki baglantı sembolü sarı ünlem işareti şeklinde "sınırlı bağlantı" sorunu veriyor."giden" yazan kısımda 55 birim falan gösteriyor."giden" yazan kısımda ise hep "0" gösteriyor.yani veri akısı çok az hatta hiç yok gibi. cmd ye girdim . baktım ip numarası yazan kısımda ve varsayılan ag gecidinde ip numaraları belli değil. tcp-ip kısmında ise otomatik ip ve otomatik dns kullanıyorum.Acil yardım ederseniz bu sorunu bu akşam halledip yataga kafam rahat gidecek..yardımlar için şimdiden teşekkürler.yardım eden altın bulsun.
konunun birinde benzer bi sorunu arkadaş sp2 yi kaldırarak çözmüş.ama bendeki durum biraz farklı.3 kişi sorunsuz girerken lan1 ve lan 4 te denediğim alt kattaki kişi hiç giremiyor.cmd de de ip ve varsayılan ag gecidi kısmında hiç bir ip numarası görünmüyor.yani orası bos.ben dün kendim ip numarası atayayım dedim bilmeden benim lan3 teki takılı arkadaşın ip sini yazmısım.ip çakışması yasanıyor uyarısı vermiş. acaba ne gibi çözüm yolları önerirsiniz. otomatik ip yle de çalışması gerekir bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme