Arkadaşalar windows 7 kablosuz internet kullanıyordum. normal sorunsuz giriyordum sonra internet borçtan kesildi bende borcu ödeyene kadar idareten ultrasurf programını yükleyip interneti kullanıyordum. bir kaç kez daha sorunsuz kullandım. Sonra internete bağlanırken sınırlı erişim hatası aldım. Bir çok şey denedim fakat olmadı yardımlarınızı bekliyorum. diğer bilgisayarımdan da aynı şekilde bağlandım fakat onda sınırlı erişim hatası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: slpslp44
Arkadaşalar windows 7 kablosuz internet kullanıyordum. normal sorunsuz giriyordum sonra internet borçtan kesildi bende borcu ödeyene kadar idareten ultrasurf programını yükleyip interneti kullanıyordum. bir kaç kez daha sorunsuz kullandım. Sonra internete bağlanırken sınırlı erişim hatası aldım. Bir çok şey denedim fakat olmadı yardımlarınızı bekliyorum. diğer bilgisayarımdan da aynı şekilde bağlandım fakat onda sınırlı erişim hatası yok.
internete nasıl ve nerden baglanıyorsunuz tam acarmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: notebook-yk
quote:
Orijinalden alıntı: slpslp44
internete nasıl ve nerden baglanıyorsunuz tam acarmısınız
Tilgin modemden bağlanıyorum. ttnet. şu an aynı şekilde başka bir bilgisayardan bağlanabiiyorum ama diğer bilgisayar sınırlı erişim oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme