Şimdi Ara

Sınırlı internet bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha düne kadar internet vardı. İnternet simgesi pc açıldıktan 5 dk sonra geliyordu beklemem gerekiyordu ama iyi kötü idare ediyorduk.
    Her neyse sorunum şu
    simge üstünde ünlem işareti var ne internete giriliyor pc den ne de modem arayüzüne..
    ama ilginç olan şu ....kablosuz olarak ipadde internet var görünüyor. Bu konuyu açarken aynı modem üstündeki internetle açtım pc den giremiyorum
    Yani sorun ya ağ yapılandırmasıyla ya ethernetle ilgili.
    ama modemin bütün ışıkları var
    kablosuz olarak da paylaşıyodum ipad ilebu neti ondan giriyorum pc den giremiyorum.

ne yapmam lazım xp işletim sistemi ağı kaldırdım pc yi yeniden başlattım olmadı
    ttnet ip dns sini girdim simge normale dönüyor o zaman ama internet yine yok
    dün elektrik gitti kaç kere ethernet yandı desem ipad ile girebiliyorum.pek bilgim yok bu konuda şu an internetsizim bi yardımcı olursanız sevinşrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 13 Aralık 2013; 11:44:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam arkadaşlar internet kendi kendine geldi. TTNET boyun devrilsin. Başına taş yağsın. Hayatta bu kadar insanın şikayet ettiği başka bi marka varmıdır bilmiyorum yok heralde.

Geç gelen internet bağlantısı ve simgesi sorunu kaldı geriye. Ona da nette baktım elle tutulur bi veri yok.
    Format atmak lazım galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.