Şimdi Ara

Sınırsız 3G, sınırsız DEĞİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiyede 3G uygulaması başladı mı bilmiyorum, ben kıbrıs'ta askerlik yapıyorum, burda 3G 7-8 aydır mevcut. bende o kadar süredir kullanıyorum. sınırlı paketi 60tl sınırsızı 70tl. bende sınırsız aldım. hızı fena değil. biraz hava koşullarına bağlı :) yakında türkiye'de de başlayacak o nedenle başıma gelen olayı paylaşmak istiyorum: yaklaşık bir hafta önce internet hızım sıfıra yaklaştı, fırtınadandır diye düşünerek 1-2 gün bekledim, fakat devam edince bende turkcell'i aramaya karar verdim. telefondaki görevli benim kart numaramı istedi, bir süre beklettikten sonra bana verdiği cevap "ADİL KULLANIM KURALLARINA UYMADIĞINIZ İÇİN SİSTEM SİZİN HIZINIZA KISITLAMA GETİRMİŞ" bu nedemek diye sorunca; "ÇOK FAZLA DOSYA PAYLAŞIMINIZ MEVCUT, BU DURUM DİĞER KULLANICILARIN HIZINI ETKİLEMEKTE" eee? ben sınırsız paket aldım, sınırsız yoksa sınırsız değil mi? yada bu sınırsızın sınırı nedir? "BENDE BİLMİYORUM BEYFENDİ AMA BU ŞEKİLDE KULLANMAYA DEVAM EDERSENİZ HIZINIZ ÜYELİĞİNİZİN SONUNA KADAR YÜKSELTİLMEYECEK!"
    diyeceğim şudur: modem 150tl, hat yanında bedava. sadece hat alırsanız (ki modem almak zorundasınız haliyle) 35-40tl. şimdi gidip bir hat daha alıp dönüşümlü kullanırım bende diyebilirsiniz. fakat sınırsızın tanımı sınırsız değil bunu bilin. ve bunu da söyleyen türkiyenin en büyük operatörü TURKCELL!!!! yarın öbür gün türkiye'de de aynı şey olabilir şaşırmayın. altyapıları mı yetersiz, sınırsıza sınır mı koymuşlar bunu bilemiyorum. bilginiz olsun istedim çünkü ben hem dumura uğradım hemde çok kızdım

• Sınırsız Yani Sınırsız DeğiL.
  • zaten sınırsız tarife isteyen yok onlardan versinler 29 liraya 4 gb kota herkes kullansın
  • Herşey para tuzağı
  • rüzgarla hava şartlarıyla ne alakası var anlamadım rüzgar verileri başka şehirlere mi taşıyor acaba

her sınırsızda sınır vardır zaten
  • Ben bu turkcellin .........

Bu günlerde beni çok sinir ediyor, hayırlısı bakalım...
  • adam gibi müşterilerın çıkarını düşünmüyorlar kendı çıkarlarını düşünüyorlar
  • eğer hiç kullanmassan ara sıra takılırsan nadiren kullanırsan sınırsız tarife senin için sınırsızdır
    eğer olurda bne hiç düşünmeden bol bol kullanacağım dersen o zaman sınırsız değil
    Avrupadaki tüm sınırsız telefon görüşmelerinde türkiyede tarifelerde hatta konuyla alkalı değil ama hosting paketlerinde bile bu geçerli ara sıra kullanan kullanmak için değilde dursun diye kullananalar için sınırsızdır :) her şey artık piyasada dürüst iş yapan yok
  • yaa ne güzel karalama kampanyaları saglıyorsunuz. helal olsun hakkaten...
  • aveanın sınırsız deyip 10bin dakika vermesine rağmen çok kullanıldığında hatları kapamasıyla aynı hesap.hiç şaşırmadım türkiyeye gelincede benzer konulara açılaağına eminim
  • benimde başıma aynısı geldi önceden günlük 5.5 gb download limiti vardı şimdi bu limitin kaç olduğu belli değil ve kafalarına göre bağlantıyı kesebiliyolar 1 ay içinde 2 kere sınırı aşma hakkınız var ama bu sınırın kaç olduğu belli olmadığı için 3 gün önce 1 günde 2 gb download yaptığım için 2. kez sınırladılar ve yaklaşık 17 günlük internetim çöpe gitti burdan kktcell e kocaman bir
  • beyler 3g de malesef bu şart. teknik olarak adsl gibi herkese ayrı bir otoban tahsis edilemediği için aynı otobanı malesef ortak kulanmak zorundayız.
  • ülkece bazı seyleri abartıyoruz ister istemez kısıtlamalara gidilmek zorunda bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfiens

ülkece bazı seyleri abartıyoruz ister istemez kısıtlamalara gidilmek zorunda bence

kısıtlamaya gidilmek zorundaysa belirtsinler şartlarını herkes uysun herkesi keriz yerine koymasınlar adam gibi iş yapsınlar
  • arkadasım 1 gunde 2 gb dowload nedemek bence biraz abartı yani bu ortak bir hız ve eger sen bunu kasıyorsan digerlerinide dusunmeli...
  • kıbrısta hemen heryerde kablosuz internet var 30 lira ve 4 gb kotalı hemde 3G den çok daha rahat sörf yapabiliyorsunuz amaç download yapmak değilse kimse 70 lira vermez internete ben şahsen bir daha almıcam. hatta şu anda fiberoptik kablolar döşendi buraya ve seneye 8 megabit internet geliyor fiyatlar nasıl olur bilmiyorum ama kotalı fiyatı 70 liradan daha ucuz olucağı kesin burda 70 lira vermekteki tek amaç download yapmaktır yoksa seçenek çok burda mesela akşamları ortak ağ olduğu için 3G internet ile internette gezinmek işkence haline geliyor hız saniyede 20-30 kb ye düşüyor. ben downloadları sabah saatlerinde yoğunluk yokken yapıyordum ve günlük 5.5 gb kota varken yaklaşık 3-4 saatte 4-5 gb download yapabiliyordum yani kimseye rahatsızlık vermemeye çalışıyordum. sonuç olarak 70 lira verip sadece sörf yapmak bana göre saçmalıktır.
  • aybeerk'e katılıyorum. Ayrıca garfiens arkadaşım seni anlamadım. Nasıl yani 1 günde 2 gb download ne demek ne demek? Ben ttnet 1mbit paketle 24 saat download yapıyorum. Günde 2 DVD gibi bir miktar indiriyorum. 8-9GB arası. Torrent manyaklığı böyle birşey. Şimdi ben 70 lira verip böyle sıkıntıyla karşılacaksam günde 2DVD indireyim daha iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.