Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enarr

Türk Telekom hattımdan sürekli para eksiliyor, sorunu bulamıyorlar ondan ötürü hattımı Vodafone'a taşımak istiyorum. Şuan en uygun tarife hangisi acaba? A101 tarifesi nasıldır?

25 liraya 500 dk 5000 sms ve 6 gb (3+3) paket var hocam en guzeli ve uygunu bu suan faturasizda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Hocam su an sıkıntı yok ama dun turkcell numara tasima icin basvuru yaptim 15 dk.sonra 11.12 tane mesaj geldi ardı ardına sizede tesekkur ederim

rica ederim hocam halolduysa ne mutlu bana

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Şu anda ağırlık ne yön yatırım mı iyileştirmemi yeni baz mı hangi alanda yoğunlaşma var fiber mi aklınıza ne gelirse. Bir kere ana yollarda Vodafone kesinlikle full 4g sunmalı zira en avantajlı kapsama bandı Vodafone de. Merkezi yerler fiberlenmeli. Özellikle Vodafone shoplar dil baştan tasarım ve özellikle insan olarak yenilenmeli yüzde 70 ı gerçekten düz adam bilgisiz. Ben bile maaş alan adamdan ı çalışıyorum uygulama ile test yapıyorum ama il hk ilen ed n yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Hocam su an sıkıntı yok ama dun turkcell numara tasima icin basvuru yaptim 15 dk.sonra 11.12 tane mesaj geldi ardı ardına sizede tesekkur ederim

s.a crysiz hocam ilk kez numara taşımada aşağıda paketi alabiliyormuyum

edit: Faturasiz arkadaslara onerebilecegim guzel tarifeler

2 GB + 750 DK + 1000 SMS 19 ₺ BİTTİKCEDOLAN1GB --> 7000
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Türk Telekom hattımdan sürekli para eksiliyor, sorunu bulamıyorlar ondan ötürü hattımı Vodafone'a taşımak istiyorum. Şuan en uygun tarife hangisi acaba? A101 tarifesi nasıldır?

25 liraya 500 dk 5000 sms ve 6 gb (3+3) paket var hocam en guzeli ve uygunu bu suan faturasizda

Teşekkürler hocam, değerlendireyim.
  • quote:

quote:

halloldu ama turkcell gecicem red li oldu sözde ama 34 saatten fazla gecti hiç kimse aramadı sorunlarla ilgili telefon numaramı istediler verdim hala donmediler red li olmak çözüm değil demekki
  • Hocam eklediğim resme ve veriye bak bu Vodafone nin iyi yolda olmadığının en bariz simgesidir. Saat akşam 19.30 civarı Ankara Cebeci 4 yol göbekte Ankaralılar burayı gayet iyi bilir 4g hızı EDGE hızında girmiyor ölçüm yapmıyor daha ne olsun 4tosbaG Vodafone de

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!!

• quote:

Orijinalden alıntı: m398

Hocam eklediğim resme ve veriye bak bu Vodafone nin iyi yolda olmadığının en bariz simgesidir. Saat akşam 19.30 civarı Ankara Cebeci 4 yol göbekte Ankaralılar burayı gayet iyi bilir 4g hızı EDGE hızında girmiyor ölçüm yapmıyor daha ne olsun 4tosbaG Vodafone de

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!!

Hocam bende is yerinde telekom ile 12mbit goruyordum bugun vodafone ile 120 mbit gordum istanbul/ambarlı

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Mobil internet mi hocam hız testi yapıp atar mısın resmini fiber var mı sizin oralarda ondandır

• Arkadaşlar merhaba. Dün itibariyle 10 senelik Turkcell hattımı Vodafone red20 pass paketine taşıdım. Ancak şöyle bir sorunum var. Pass paketimdeki uygulamalar sınırsız olmasına rağmen internetimden yiyor. Defalarca test ettim. Wifi'ı kapadım ve spotifydan müzik dinledim, instagramda gezindim. sonra tekrar wifi açıp kontrol ettiğimde 80 mb gitmişti. Böyle defalarca test yaptım. Hiç gitmemesi gereken yerde 200 mb gitti (twitterdan uzun video izledim) Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Pass paketlerim mevcut gözüküyor. Eyvallah reklam ya da başka site yönlendirmesi olursa internet yer ama asla öyle bir durum olmadı ve test sürecinde başka uygulama açmadım bile..
  • Yıllardır turkcell deyim bende ayrılmak istiyorum, mevcut müşteriye hiç bir kampanya avantaj sunmuyorlar, 49 TL 5gb 1000 dk 1000 sms kullanıyorum....

fiyat performans faturalı tavsiye varmı yeni nuamra taşıyanlara vs.
  • bazı bayilerde 19-20 liraya faturasız hat satılıyormuş o nasıl oluyor ?

bu hatları nerden bulabiliriz.

• Hocam red 20 kullanıyorum 99 TL ama bazı arkadaşlarım 70 ve 80 tl arası ödüyor (red pro değil) aile indirimi olmaksızın bu konuda bana katkınız olursa çok ama çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan1907 kullanıcısına yanıt
    Eğer Spotify ı vodafone mobile ödeme kanalı ile yapmadıysanız internetinizden yiyor evet saçma ama böyle bir ibare var benimde başıma geldi araştırdım sitelerinde redpass müzik detaylarında gördüm. Her pass paketinin detaylarına iyi bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar twitter, facebook, spotify, instagram, whatsapp hepsini deniyorum hepsi internetimden yiyor! Keşke bu pass paketlerinin sınırsız tarifesinden kaç gb kullandığını gösterse. Benimki eminim şuan sıfırdır çünkü hepsi mevcut internetimden gidiyor! 2 gün içinde çözülmez ise Turkcell'e döneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zysistem

Eğer Spotify ı vodafone mobile ödeme kanalı ile yapmadıysanız internetinizden yiyor evet saçma ama böyle bir ibare var benimde başıma geldi araştırdım sitelerinde redpass müzik detaylarında gördüm. Her pass paketinin detaylarına iyi bak.

O ibareyi ben göremedim hocam.
  • Crysiz kullanıcısına yanıt
    Eşimi ve kendini türk telekomdan vodafone geciricem. Bu 25tl olan pakete geçmek mesaj yada telefon ederek oluyormu? Bayii'ye gidersek hangi pakete geçmemiz gerektiğini söylememiz gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: m398

Şu anda ağırlık ne yön yatırım mı iyileştirmemi yeni baz mı hangi alanda yoğunlaşma var fiber mi aklınıza ne gelirse. Bir kere ana yollarda Vodafone kesinlikle full 4g sunmalı zira en avantajlı kapsama bandı Vodafone de. Merkezi yerler fiberlenmeli. Özellikle Vodafone shoplar dil baştan tasarım ve özellikle insan olarak yenilenmeli yüzde 70 ı gerçekten düz adam bilgisiz. Ben bile maaş alan adamdan ı çalışıyorum uygulama ile test yapıyorum ama il hk ilen ed n yok

4.5G iyilestirmesi hocam ve cogu yerde baz istasyonu eksikligi var onlar giderilmeye calisiliyor kimse arsasinin uzerinde baz istasyonu kabul etmiyor ve sebeke sorunu yasayincada niye yasiyoruz diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

quote:

s.a crysiz hocam ilk kez numara taşımada aşağıda paketi alabiliyormuyum

edit: Faturasiz arkadaslara onerebilecegim guzel tarifeler

2 GB + 750 DK + 1000 SMS 19 ₺ BİTTİKCEDOLAN1GB --> 7000

as derya kardes alabilirsiniz hattinuz acildiginda 7000e o mesaji gonderin islem hallolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Arkadaşlar merhaba. Dün itibariyle 10 senelik Turkcell hattımı Vodafone red20 pass paketine taşıdım. Ancak şöyle bir sorunum var. Pass paketimdeki uygulamalar sınırsız olmasına rağmen internetimden yiyor. Defalarca test ettim. Wifi'ı kapadım ve spotifydan müzik dinledim, instagramda gezindim. sonra tekrar wifi açıp kontrol ettiğimde 80 mb gitmişti. Böyle defalarca test yaptım. Hiç gitmemesi gereken yerde 200 mb gitti (twitterdan uzun video izledim) Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Pass paketlerim mevcut gözüküyor. Eyvallah reklam ya da başka site yönlendirmesi olursa internet yer ama asla öyle bir durum olmadı ve test sürecinde başka uygulama açmadım bile..

musteri hizmetlilerini arayip sikayette bulunun problem olustursunlar hocam sizden alinan mblar geri yuklenir eger hatayi kendileeinde bulsalar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.