Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masal_olduk

1 sene önce Vodafone a geçmiştim, ancak aşırı şarj tüketimi nedeniyle geri Turkcelle geçmiştim. Bu pass tarifeleri baya iyi, hala aşırı şarj tüketimi var mı Vodafone da?

hocam artik telefondan telefona degisiyor suan bende s4 var 10 dakika takilinca ustunde yumurta kizartirsin ama bi A serisi ise S6 ve uzeri ise boyle bir isinma problemi yasamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcelliyim vodafone geçiş yapabilirim ?

19 tllil kampanya devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ksprsky

Türkcelliyim vodafone geçiş yapabilirim ?

19 tllil kampanya devam ediyor mu ?

ediyor hocam yapabilirsiniz

• 10 gb 49 tl olan paket bittimi numara tasima yapacamda ailemde vodafonlu yok0

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

10 gb 49 tl olan paket bittimi numara tasima yapacamda ailemde vodafonlu yok0

Ailenizde vodafonlu yoksa 59 tlden kullanirsiniz hocam kampanya halen devam ediyor

• Normalde nisan ayında 12 aylık taahhüt üm bitiyor.2 3 ay önce çıkmak istedigimde 200 dem fazla cayma bedeli çıktı ve vazgeçtim.Red10 kullanıcısıyım ve bugun vodafone internet sitesinde sizel ozel 12 gb red 10 pro tarifesini onerdi onayladigim taktirde 12+12 yeni taahhüt imzalamis olcam.Vodafonede durmak istemiyorum çekim probleminden dolayı.Şimdi red10 pro tarifesini onaylarsam aynı ay turkcelle geçersem indirim almadığım için az bir bedel mi öderim? yoksa yine fazla şeyler mi çıkarırlar.Yardımınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: brktyt

Normalde nisan ayında 12 aylık taahhüt üm bitiyor.2 3 ay önce çıkmak istedigimde 200 dem fazla cayma bedeli çıktı ve vazgeçtim.Red10 kullanıcısıyım ve bugun vodafone internet sitesinde sizel ozel 12 gb red 10 pro tarifesini onerdi onayladigim taktirde 12+12 yeni taahhüt imzalamis olcam.Vodafonede durmak istemiyorum çekim probleminden dolayı.Şimdi red10 pro tarifesini onaylarsam aynı ay turkcelle geçersem indirim almadığım için az bir bedel mi öderim? yoksa yine fazla şeyler mi çıkarırlar.Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Size ozel bir teklif sundugu icin cayma cezasini bilemem hocam tarifrye gecmeden belli olunmuyor ilk aylarda genelde fazla bisey cikmiyor

• Vodafone tv nin içeriğini hiçbiryerde bulamadım. Deneme olarak kullanabiliyor muyuz yoksa direk almamız mı gerekiyor? Bir de red pass 20 de yazan imternetinizden yemeden Vodafone tv kullanabilirsiniz diyor doğru mu herhangi bir kısıtlama var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMean

Vodafone tv nin içeriğini hiçbiryerde bulamadım. Deneme olarak kullanabiliyor muyuz yoksa direk almamız mı gerekiyor? Bir de red pass 20 de yazan imternetinizden yemeden Vodafone tv kullanabilirsiniz diyor doğru mu herhangi bir kısıtlama var mı ?

Yerel kanallar iceriyor hicam ilk ay bedava kullanabilirsiniz ikinci ay ucretli istemiyorsaniz iptal edersiniz red 20 de suan oyle bir avantaj yok internetinden yemeden izlemek eger size ozel bir teklif sunulmussa o ayri hocam

• Crysiz kardeş :

1 adet faturasız vodafone hattım var, ayda ortalama 60 dk konuşuyorum. Internet kullanmıyorum. SMS kullanmıyorum.

Şu anki tarifem : Bittikce Dolan Small.

Bu durumda bana uygun en ucuz tarife/paket hangisidir? Nasıl değiştirebilirim lütfen yardım !
  • selam
    çocuğa akıllı tel saat alacağım 500mb internet 200,300 dk en en ucuz hat ne var vodafone, tt, turkcell farketmez
    genç,menç,freezone, ergen hat kampanyalı :)
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardowner

Crysiz kardeş :

1 adet faturasız vodafone hattım var, ayda ortalama 60 dk konuşuyorum. Internet kullanmıyorum. SMS kullanmıyorum.

Şu anki tarifem : Bittikce Dolan Small.

Bu durumda bana uygun en ucuz tarife/paket hangisidir? Nasıl değiştirebilirim lütfen yardım !

cardowner kardes,

en ucuz tarife suan kullandigin tarife 19 liraya ama baktigima gire sadece dakika kullaniyirmussunuz o zaman size tavsiyem vodafone yanimda uygulamasindan aylik sadece dk paketleri var 5 ve 10 liralik onlari yapip gerekli lira yuklemesinide yapip kullanabilirsiniz saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

selam
    çocuğa akıllı tel saat alacağım 500mb internet 200,300 dk en en ucuz hat ne var vodafone, tt, turkcell farketmez
    genç,menç,freezone, ergen hat kampanyalı :)
    Teşekkürler

genc menc icin 19 tlye 3 gb 500 dk 5000 sms var hocam 19 liraya en ucuz tarifeler suan 19 lira hocam :)

• Thx 3 lira da arti vergi mi 😄

• Merhaba. Ben bugun itibariyle avea dan vodafone a numarami tasidim fakat 4.5g hizi aveanin 10 da 1 kadar kotu. Sok oldum moralim fena bozuldu. Aveadan daha iyi olmasini bekliyotdum aynisina bile raziydim. Kartal da avea 35 mb hiz gordum vodafone ile 5 mb anca gordum. Numarami tekrar baska firmaya tasimam mumkunmudur ne kadar para odemem gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

Merhaba. Ben bugun itibariyle avea dan vodafone a numarami tasidim fakat 4.5g hizi aveanin 10 da 1 kadar kotu. Sok oldum moralim fena bozuldu. Aveadan daha iyi olmasini bekliyotdum aynisina bile raziydim. Kartal da avea 35 mb hiz gordum vodafone ile 5 mb anca gordum. Numarami tekrar baska firmaya tasimam mumkunmudur ne kadar para odemem gerekir.

faturali olarak mi tasidiniz? eger faturali ise bayiden ya da 542 den cayma cezasini ogrenebilirsiniz yok faturasiz ise geci yapabilirsiniz hocam bir ceza odemeden

• Merhaba. Faturali gecisi yaptim. Bu aksam mh arayayim dedim bir sok daha yaşadım. Teldeki ses mh cagri hizmetinin ucretli oldugunu soyluyordu. Hat Iptali icin bir nedenim dsha oldu. Hattim daha 1 gunluk herhalde 10 tl falan oderim.

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

Merhaba. Faturali gecisi yaptim. Bu aksam mh arayayim dedim bir sok daha yaşadım. Teldeki ses mh cagri hizmetinin ucretli oldugunu soyluyordu. Hat Iptali icin bir nedenim dsha oldu. Hattim daha 1 gunluk herhalde 10 tl falan oderim.

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!!

Merhaba hocam devamini dinlemeduniz heralde, eger varsa tarifenizdeki dakikalardan dusecektir yoksa da normal ucretlendirileceksiniz sizin dakikaniz oldugu icin taeifenizdeki dakjkalardan gidicek faturaniza herhangi bir ucret yansimiyacak

• Arkadaslar vodafone numara tasıma islemi yaptim gece aktif oldu fakat sifre alamıyorum kurumsal hat olarak tasıdılar heralde kurunsal hat aboneleri sadece ana numara uzerinden sifre alabilmetdir diyor vermiyor ben simdi ne yapayım?

• Musteri hiz.aradım hat daha aktif olmamıs diyor ama ben nete falan giriyorum aramada yapiyorum bu sorun olurmu yada ne zaman duzelecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 15 Ekim 2017; 8:51:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.