Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozaman sorun olabılır yenı dıkmek gibi bır durum olmayabılır pekı sıkayetı nerden attınız vf forumdanmı
  • Vf forumdan yazdım sürekli mesaj attım mahalleli olarak mağduruz çoğu vf kullanıcısı hattı taşıyacak diye yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.vodafone.com.tr/t5/Kapsama/Kapsama-sorunu/m-p/748731

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    tmdır ilgilenmeleri iyi birşey aklımızda bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Faturalı kullanıyorum, tahhütüm 1 ay sonra bitiyor sanırım. 2 gb net 500-750 dk olan en ucuz paket ne var bana.freezone fln değilim ama bulurum, yeğenlerden 23 yaşında var. Bana ucuz paket lazım. 19 tl görüyorum da hep yeni gelen fln. O ayar ne var acaba?

faturasiz istiyorsaniz once bayiden kullaniciyi degistirin yasi 25 yas alti olan birisini sonra 7000 i arayip orda tarife degisikligi yapabilirsiniz hocam 19 liraya 3gb 500 dk 5000 sms givi tarifeler var

Hocam 19 tl olan paket iyiymiş,bu hala devam ediyo mu? Alınırsa 25 yaş altı tc ile nasıl alırım?

Hangi 19 tlye olan hocam benim dedigim BITTIKCEDOLAN1GB mi eger oysa yas sinirlamasi yok alabilirsiniz,

7000 i arayip orada aradiginiz numarayla islem yapmak icin 1 e basin diyecek ona basin sonra tarife ve paketler hakkinda bilgi icin 4e basin diyecek basacaksiniz orada daha guzel tarifeler bulabilirsiniz 22 tlye 4 gblik pakette var bide ayriyeten bayiden kullaniciyi degistirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam vodafone forumdan koordinat bilgilerini yazıp gönderdim çekmiyor dedim kontrol etmişler bölgeye yatırım yapılacağı baz istasyonu çekileceğini bölgede sinyal düşüklüğü olduğunu yazdılar

kisa surede duzelecegini dusunuyorum o zaman hocam yatirim vs yapilacaksa bir aya kalmaz hallederler

• merhaba vodafone a geçip taksitle telefon almayı düşünüyorum sizce hangi telefon ve tarifeyi seçersek fiyat performans olarak en iyisini yapmış olurum yardımcı olabilir misin? fiyat olarak 100tl-24 ay max. düşünüyorum (tel+tarife beraber 100tl)
  • Merhaba,

Size özelden ulaşmaya çalıştım, size mesajım gelmiyor. Özelden mesaj yazabilirmisiniz bana? Vodafone'da çalışmakla ilgili bir konu soracaktım.
  • Dayanamadım çekmiyor arkadaş turkcelle geri dönüş yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

merhaba vodafone a geçip taksitle telefon almayı düşünüyorum sizce hangi telefon ve tarifeyi seçersek fiyat performans olarak en iyisini yapmış olurum yardımcı olabilir misin? fiyat olarak 100tl-24 ay max. düşünüyorum (tel+tarife beraber 100tl)

merhaba hocam suan j7 core var o dediginiz fiyata denk geliyor belki 10 - 15 bi fazlalik olabilir tabi telefonu almayi dusunurmusunuz j7 coreyi o ayri konu

• Vodafone pişmanlıktır aman uzak durun faturalı hatalardanda uzak durun kazığu atıyorlar hiç birşey ispatlayamıyorsunuzda 70 tane attığım smsi 4300 mesaj atmışsın diye bana fatura kesmişler,kaç kez itiraz ettim 0 sonuç,hakem heyeti iptalini istedi yetmedi hakem heyetinin kararına dava açmışlar milleti soymak bıktırmak için kurulmuş bir şirket ben yandım siz yanmayın..

• Pass paketlerindeki video pass da görüntü kalitesi sınırı var mı ? Bazı arkadaşlar 1080 de felan kotadan gittiğini 480p de gitmediğini söylüyorlar. Bu ve diğer paketlerde kısıtlama var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMean

Pass paketlerindeki video pass da görüntü kalitesi sınırı var mı ? Bazı arkadaşlar 1080 de felan kotadan gittiğini 480p de gitmediğini söylüyorlar. Bu ve diğer paketlerde kısıtlama var mı ?

video passta 480 p sinirlamasi var hocam

• Faturasız hattım 1 ay sonra kapanacak . Bilerek para yatırmıyorum kapansın diye . Ama bugün öğrendim ki 45 tl borcu varmış . Ben bu 45 tl yi yatırmasam , 1 ay sonra hattım kapansa o 45 tl daha sonra faizle falan iyice artıp bana geri döner mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sest Bhaco TR

Faturasız hattım 1 ay sonra kapanacak . Bilerek para yatırmıyorum kapansın diye . Ama bugün öğrendim ki 45 tl borcu varmış . Ben bu 45 tl yi yatırmasam , 1 ay sonra hattım kapansa o 45 tl daha sonra faizle falan iyice artıp bana geri döner mi ?

hocam faturasizsiniz nasil borcunuz cikar? ve o borcun nerden ogrendiniz bunlari tam aciklayici cevaplayin hocam fatirasizlarin hicbir borcu cikmaz eger daha oncesinde faturali olup faturasiza cevirdiyseniz o ayri

• quote:

quote:

Faturasız hattım 1 ay sonra kapanacak . Bilerek para yatırmıyorum kapansın diye . Ama bugün öğrendim ki 45 tl borcu varmış . Ben bu 45 tl yi yatırmasam , 1 ay sonra hattım kapansa o 45 tl daha sonra faizle falan iyice artıp bana geri döner mi ?

hocam faturasizsiniz nasil borcunuz cikar? ve o borcun nerden ogrendiniz bunlari tam aciklayici cevaplayin hocam fatirasizlarin hicbir borcu cikmaz eger daha oncesinde faturali olup faturasiza cevirdiyseniz o ayri

İnternetde gezerken vidyozone diye bi virüs gibi bişey varmış ona abone etti galiba . Telefona mesaj geldi , bi kod gönderdiler bu kodu girerseniz abone olursunuz felan diyodu yani tam olarak abone etti mi onu da bilmiyorum . 45 tl yi de geçen arkadaşım benim telefonumdan müşteri hizmetlerini aradığında öğrenmiş , ben denedim aramayı ama hattınız bu aramayı yapamaz gibi bişeyler söyledi , internetden gireyim dedim şifremi bilmiyorum , 7000 e SIFRE yazıp göndermeyi denedim şifreyi almak için başarısız diyor atmıyor mesajı .
    Daha öncesinde faturalı değildim hep faturasızdım .

• quote:

quote:

quote:

İnternetde gezerken vidyozone diye bi virüs gibi bişey varmış ona abone etti galiba . Telefona mesaj geldi , bi kod gönderdiler bu kodu girerseniz abone olursunuz felan diyodu yani tam olarak abone etti mi onu da bilmiyorum . 45 tl yi de geçen arkadaşım benim telefonumdan müşteri hizmetlerini aradığında öğrenmiş , ben denedim aramayı ama hattınız bu aramayı yapamaz gibi bişeyler söyledi , internetden gireyim dedim şifremi bilmiyorum , 7000 e SIFRE yazıp göndermeyi denedim şifreyi almak için başarısız diyor atmıyor mesajı .

sıkıntı yok hocam abone degilsiniz ki olsanizda 45 tl ceplira yuklu sekilde olmali ki kesinti yapsin olmayacagi icin sıkıntı yok bide musteri hizmetlerini arayamamanizin ve 7000e mesaj atamamanizin nedeni aylardir yukleme yapmadiginiz icin hattiniz kisitlanmistir

• Hocam merhabalar . Hafta içi konuştuğun dakikalardan hafta sonu dakika internet kazanıyorum.ilk haftalarda 10 gb ye kadar kullanıyordum fakat şimdi 5 gb bile indirmeden %80 kullandınız mesajı geliyor. Revize mi edildi acaba paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Hocam merhabalar . Hafta içi konuştuğun dakikalardan hafta sonu dakika internet kazanıyorum.ilk haftalarda 10 gb ye kadar kullanıyordum fakat şimdi 5 gb bile indirmeden %80 kullandınız mesajı geliyor. Revize mi edildi acaba paket.

Vodafone paketlerin icerigini guncellemeyi gizli tutar hocam bir degisiklim var mi bilemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıkıntı yok hocam abone degilsiniz ki olsanizda 45 tl ceplira yuklu sekilde olmali ki kesinti yapsin olmayacagi icin sıkıntı yok bide musteri hizmetlerini arayamamanizin ve 7000e mesaj atamamanizin nedeni aylardir yukleme yapmadiginiz icin hattiniz kisitlanmistir

Tamam hocam çok teşekkür ederim saolun Bu arada evet hattım kısıtlanmış .

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.