Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal1363

Ben de bu habire TL yükleme olayından çok sıkıldım ve faturalıya geçmeye karar verdim. Neyse 25 TL ye 1000 her yöne 6 GB internet (ama 3 GB ı gece imiş) paketi varmış. Şimdi hocam ay içinde ekstra GB verir mi? Bir de Spotify buna dahil mi? Ayrıca bu fiyata daha iyisi var mıdır hani ayda 14 TL ye 250 mb internet durumuna düşmeyelim 😂 Şimdiden teşekkürler.

bu fiyata faturali daha iyisi yok hocam ay icinde ekstra olarak ek paket alabilirsiniz gb olarak ve spotify bu pakete hicbi sekilde dahil degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam konuştuğunca internet tarifelerinde doldur özelliği varmı

var hocam doldur ozelligi

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Hocam video pass paketi aldım faturalı 15 günlük hesaplandı 9 tl'ye . 5 gün kullandım ay sonunda yenilenmesin unuturum diye iptal ettim. Sonra indirmeye devam ettim 20 gb daha indirdim.Şu bizim data hattında kaç gb kalmış diye kontrol ettim , bir baktım facia yaşanmış. Paketi iptal ettikten sonra komple sonlanmış, bizim data hattında 1,5 gb internet kalmış. aradım vodafone'u bu şekilde olduğunu söylediler. Sadece video pass'larda iptal ettiğiniz zaman paket sonlanır dendi. Ben de dedim ki bir mantık bulabiliyor musunuz siz bunda, ben 15 günlük paket ücreti ödedim yenilenmesini istemediğim için iptal ettim dedim. Şikayet doldurduk temsilci ile 48 saa içerisinde size dönüş yapılır dendi. Bekliyorum hala.

normalde iptal etseniz bile gununuz dolmadan o paketin bitmemesi gerekir hocam sikayet donusunuzde sorun hal olmazsa tekrar bir sikayette bulunun

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Mh de yok dedi yarın açılacak har birde 1gb1tl ve hediyegb 1 tl 2gb internet var bunlarıda pakete alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çansipor17

Hocam öncelikle redxs paketi 5gb kullanicisiyim 45 tl veriyorum. Öncelikli kullanimim internet 7 8 en az, mümkünse 10gb olmalı.

3+3 gb freezone paketi 27 tl internetin bittiğinde 10 tl karşılığında yenileniyormus sanırım bu yenilenme 3 gb mı yoksa 3+3 gb şeklinde mi olacak? Yani 6+6 gb interneti 37-40 tl kullanabilir miyim?

Yada hiç uzatma 49 tl ye ( bana da mı 49 olur mevcut faturalı red abonesiyiz) 10 gb red tarfinesine mı geç dersin. Vodafoneden memnun pek değilim bunlari soruyorum çünkü f/p olarak iyi bir paket onerilmedigi sürece turkcele geçiş yapmayı düşünüyorum.

Bir şey daha eklemek istiyorum kusura bakmayın ama bu hat fiyatları ne amk milletle alay mı ediyor bu yavşak operatörler 60 70 80 Tl nedir ulan çoğu avrupa ülkesinde 3 5 euroya içinde internet olan mis gibi hatlar var turkcell vodafone bedava hat dağıttığınız günleri ne cabuk unuttunuz!!!

musteri temsilcileriyle alacaginiz red 10 paketini 45 tlye kullanabilirsiniz hocam 4 lira indirimle

sakin ol sampiyon:) hat fiyatlari boyle yapacak bisey yok icinde 40 tl hediyesi ve 22 de cep lira var icinde vodafonun

• quote:

Orijinalden alıntı: furky41

1)Müşteri temsilcileri neden internetten cevap veriyor? Vodafonelu olarak müşteri hizmetleri ile görüşebilmem için neden illa ki 542 numarayı aramam gerekiyor?
    2)Türkiye de kullandığım paketi kıbrıs da kullanabilir miyim?

nasil yani hocam internetten cevap veriyor derken?

musteri temsilcisiyle girusmek icin illa bir numara olacak o da 542 hocam baska nasil ulasabiliriz telefon uzeri gorusmw olmadan isyerseniz 05425420000 rida arayip ulasabilirsiniz eger vodafonlu olmayan bir hattan aramak istiyorsaniz

hattinizi yurdisinda kullanmak icin yurdisinda gecerli olan red tarifelerini secebilirsiniz hocam faturasiz ise pek bi imkani yok

• quote:

Mh de yok dedi yarın açılacak har birde 1gb1tl ve hediyegb 1 tl 2gb internet var bunlarıda pakete alabilirmiyim

var hocam brosurde bizde gorunuyor 1gb1tlyide yapabilirsiniz hediyegbyide hocam

• Red10 kampanyası mevcut aboneler içinde geçerli mi forumda yeni hat ve numara taşıma işlemlerinde geçerli diye okumuştum yanlışım varsa duzeltin

Pekala teşekkürler.

Hocam iyiymiş 2 tl 3 gb olayı ne zaman biter yoksa hep devam edecekmi

• quote:

Red10 kampanyası mevcut aboneler içinde geçerli mi forumda yeni hat ve numara taşıma işlemlerinde geçerli diye okumuştum yanlışım varsa duzeltin

şöyle gecerli hocam eger faturasizsaniz faturaliya geciste alabilirsiniz yok ben faturaliyim diyorsaniz fatura kesim tarihinizde faturasiza gecis yapin ayni gun icinde faturali olarak red10 u alabilirsiniz 49 tlye ailenizde vodafonlu olmak kaydiyla amca veya amcaogluda olabilir tabi onlarda faturali hat kullanicisi olmasi gerekiyor

not: eger faturalidan faturasiza gecis yapacam diyorsaniz taahhutunuz bitmeden cayma cexasi gelir onu kontrol edin ya da firek musteri hizmetlerine baglanin ordan da tarife degisikligi isteyin red 10 yapabilirler

• quote:

Hocam iyiymiş 2 tl 3 gb olayı ne zaman biter yoksa hep devam edecekmi

suan bitme gibi bir sey yok hocam vodafone sakli tuttugu icin icerigi su saattede bitirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Red10 kampanyası mevcut aboneler içinde geçerli mi forumda yeni hat ve numara taşıma işlemlerinde geçerli diye okumuştum yanlışım varsa duzeltin

şöyle gecerli hocam eger faturasizsaniz faturaliya geciste alabilirsiniz yok ben faturaliyim diyorsaniz fatura kesim tarihinizde faturasiza gecis yapin ayni gun icinde faturali olarak red10 u alabilirsiniz 49 tlye ailenizde vodafonlu olmak kaydiyla amca veya amcaogluda olabilir tabi onlarda faturali hat kullanicisi olmasi gerekiyor

not: eger faturalidan faturasiza gecis yapacam diyorsaniz taahhutunuz bitmeden cayma cexasi gelir onu kontrol edin ya da firek musteri hizmetlerine baglanin ordan da tarife degisikligi isteyin red 10 yapabilirler

Ailemde anne baba kardeş vs. Faturalı vodafone müşterisi yok. Ben faturalı red xs paketi kullanıyordum 15 aralık 2017 tarihinde taahütum bitiyor.

Benim yazdıklarınizdan anladığım Faturalı red kullanıcısi olarak taahhüt bitiminde red10 tarifesine akrabam vs olmadan geçemeyeceğim yada küçük bir ihtimal MH görüşerek işlemi yapabileceğim.. Bilmiyorum şahsen türkcell 10gb 50 tl kampanyası devam ediyorsa ona geçerim niye uğraşayım müşterisini tutmak isteyen tutar yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Ailemde anne baba kardeş vs. Faturalı vodafone müşterisi yok. Ben faturalı red xs paketi kullanıyordum 15 aralık 2017 tarihinde taahütum bitiyor.

Benim yazdıklarınizdan anladığım Faturalı red kullanıcısi olarak taahhüt bitiminde red10 tarifesine akrabam vs olmadan geçemeyeceğim yada küçük bir ihtimal MH görüşerek işlemi yapabileceğim.. Bilmiyorum şahsen türkcell 10gb 50 tl kampanyası devam ediyorsa ona geçerim niye uğraşayım müşterisini tutmak isteyen tutar yardımlarınız için teşekkür ederim.

taahhut bitiminizden once zaten arayacaklar sizi o arada da dizfe red10dan bahsedersiniz size tsnimlarlar

Cevaplar için teşekkürler

Bu dediğini yapmak için ne yapmam gerekiyor?

FaturaLı RED L abonesiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bu dediğini yapmak için ne yapmam gerekiyor?

FaturaLı RED L abonesiyim.

tam olarak hangisi hocam mobilimde

• Faturalı kullanıyorum, tahhütüm 1 ay sonra bitiyor sanırım. 2 gb net 500-750 dk olan en ucuz paket ne var bana.freezone fln değilim ama bulurum, yeğenlerden 23 yaşında var. Bana ucuz paket lazım. 19 tl görüyorum da hep yeni gelen fln. O ayar ne var acaba?
  • Eşimin kullandığı paket onayimiz olmadan degistirilmiş. Sonra da taahhüt cayma bedeli cikarmislar. Arayinca evet demissiniz siz diye yalan söylüyorlar. Bu anladigim kadar sık yasanan bir sey. Tuketici hakem heyetine gitmeden bu sorunu çözmenin yolu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Faturalı kullanıyorum, tahhütüm 1 ay sonra bitiyor sanırım. 2 gb net 500-750 dk olan en ucuz paket ne var bana.freezone fln değilim ama bulurum, yeğenlerden 23 yaşında var. Bana ucuz paket lazım. 19 tl görüyorum da hep yeni gelen fln. O ayar ne var acaba?

faturasiz istiyorsaniz once bayiden kullaniciyi degistirin yasi 25 yas alti olan birisini sonra 7000 i arayip orda tarife degisikligi yapabilirsiniz hocam 19 liraya 3gb 500 dk 5000 sms givi tarifeler var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.