Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam bayiye freezoneli olmak istediğimde kimlik fotokopiside istediler bu yüzden yapamadım

hattiniz tasinsin hocam musteri hizmetlileri halleder size :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysiz kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

• Tarife üzerinden alinan telefonlar Türkiye garantilimi yoksa ithalatçı firma garantili oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

Vodafone Pass Video esaslar kısmında Youtube için videolar 480p+ optimize edilmiştir diyor. Ne demek bu? 480p üstü zleyince yine internetten yemiyor değil mi?

hocam 480p uzeri izlerseniz netinizden yer video passta 480p gecmiyecek sekilde izleyiniz

Deneme amaçlı 1080p takıldım 10 dakika yaklaşık. Ama normal veriden düşüş olmadı hocam

• Merhabalar taahhhütüm 07.11.2017'de bitiyor cayma bedeli yansımaması için en erken hangi tarihte hattımı taşıyabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 28 Eylül 2017; 10:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Tarife üzerinden alinan telefonlar Türkiye garantilimi yoksa ithalatçı firma garantili oluyor ?

Turkiye garantili hocam tabiki

• quote:

quote:

quote:

Vodafone Pass Video esaslar kısmında Youtube için videolar 480p+ optimize edilmiştir diyor. Ne demek bu? 480p üstü zleyince yine internetten yemiyor değil mi?

hocam 480p uzeri izlerseniz netinizden yer video passta 480p gecmiyecek sekilde izleyiniz

Deneme amaçlı 1080p takıldım 10 dakika yaklaşık. Ama normal veriden düşüş olmadı hocam

siz yinede temkinli olun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Merhabalar taahhhütüm 07.11.2017'de bitiyor cayma bedeli yansımaması için en erken hangi tarihte hattımı taşıyabilirim ?

01.11.2017 de tasiyin hocam

Son ay taşıyınca cayma bedeli yansımıyor diyorlar bu durumda 08.10.2017'de taşımam doğru olmaz mı ?

• Kardeş telefonum kapalıyken beni arayan numaraları mesaj olarak ögrenmek istiyorum ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Son ay taşıyınca cayma bedeli yansımıyor diyorlar bu durumda 08.10.2017'de taşımam doğru olmaz mı ?

evet hocam yansimaz siz yinede o gun tekrar bir bayiden kontrol edin cayma cezam gelir mi diye sonra tasiyabilirsiniz zaten yoksa ama son bi faturaniz cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Kardeş telefonum kapalıyken beni arayan numaraları mesaj olarak ögrenmek istiyorum ne yapmam lazım ?

ABONE ARAYANKIM yazip 8000'e yollayin hocam

Geçen haftalarda reklamlarda içinde [B]biriktiren[/B] kelimesi geçen bir şey vardı, onun hakkında bilgi almak istiyroum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Geçen haftalarda reklamlarda içinde [B]biriktiren[/B] kelimesi geçen bir şey vardı, onun hakkında bilgi almak istiyroum.

ilk aylarda ki kullanmadiginiz sms internet ve dakikalari biriktirip sonraki aya devrediyor hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Kardeş telefonum kapalıyken beni arayan numaraları mesaj olarak ögrenmek istiyorum ne yapmam lazım ?

ABONE ARAYANKIM yazip 8000'e yollayin hocam

Eyvallah hocam

• Ben de bu habire TL yükleme olayından çok sıkıldım ve faturalıya geçmeye karar verdim. Neyse 25 TL ye 1000 her yöne 6 GB internet (ama 3 GB ı gece imiş) paketi varmış. Şimdi hocam ay içinde ekstra GB verir mi? Bir de Spotify buna dahil mi? Ayrıca bu fiyata daha iyisi var mıdır hani ayda 14 TL ye 250 mb internet durumuna düşmeyelim 😂 Şimdiden teşekkürler.

• Hocam konuştuğunca internet tarifelerinde doldur özelliği varmı

• Hocam video pass paketi aldım faturalı 15 günlük hesaplandı 9 tl'ye . 5 gün kullandım ay sonunda yenilenmesin unuturum diye iptal ettim. Sonra indirmeye devam ettim 20 gb daha indirdim.Şu bizim data hattında kaç gb kalmış diye kontrol ettim , bir baktım facia yaşanmış. Paketi iptal ettikten sonra komple sonlanmış, bizim data hattında 1,5 gb internet kalmış. aradım vodafone'u bu şekilde olduğunu söylediler. Sadece video pass'larda iptal ettiğiniz zaman paket sonlanır dendi. Ben de dedim ki bir mantık bulabiliyor musunuz siz bunda, ben 15 günlük paket ücreti ödedim yenilenmesini istemediğim için iptal ettim dedim. Şikayet doldurduk temsilci ile 48 saa içerisinde size dönüş yapılır dendi. Bekliyorum hala.

• Hocam öncelikle redxs paketi 5gb kullanicisiyim 45 tl veriyorum. Öncelikli kullanimim internet 7 8 en az, mümkünse 10gb olmalı.

3+3 gb freezone paketi 27 tl internetin bittiğinde 10 tl karşılığında yenileniyormus sanırım bu yenilenme 3 gb mı yoksa 3+3 gb şeklinde mi olacak? Yani 6+6 gb interneti 37-40 tl kullanabilir miyim?

Yada hiç uzatma 49 tl ye ( bana da mı 49 olur mevcut faturalı red abonesiyiz) 10 gb red tarfinesine mı geç dersin. Vodafoneden memnun pek değilim bunlari soruyorum çünkü f/p olarak iyi bir paket onerilmedigi sürece turkcele geçiş yapmayı düşünüyorum.

Bir şey daha eklemek istiyorum kusura bakmayın ama bu hat fiyatları ne amk milletle alay mı ediyor bu yavşak operatörler 60 70 80 Tl nedir ulan çoğu avrupa ülkesinde 3 5 euroya içinde internet olan mis gibi hatlar var turkcell vodafone bedava hat dağıttığınız günleri ne cabuk unuttunuz!!!

• 1)Müşteri temsilcileri neden internetten cevap veriyor? Vodafonelu olarak müşteri hizmetleri ile görüşebilmem için neden illa ki 542 numarayı aramam gerekiyor?
    2)Türkiye de kullandığım paketi kıbrıs da kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.