Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkaninn59

aylardır interneti adam gibi çekmiyor ne sorusu sorucam sana hocam 2 ay oldu arkadaşlarımın interneti yavaş 3g ve full çektiği halde tam bir rezillik

bende bi sorun yok full cekiyor internette 3g de telefonum zamanin s8'i s4 boyle bir telde full cekiyorsa sorun sebeke degil ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Vodadone TV ile ilgili yeni gelişmeler varmı ? Rakipleriniz de içerikler daha geniş.Daha özellikli..

suanlik eklenecek guncellenecek bir gelisme yok hocam

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Peki tşkler..,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Red oto yıkama hizmetini kaldırdı. Tekrar böyle bir kampanya olacak mı? Bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakamil

Vodafone Red oto yıkama hizmetini kaldırdı. Tekrar böyle bir kampanya olacak mı? Bilginiz var mı?

Malesef hocam simdilik yok ileriye donuk guncellemeler olabilir

• şu izlesene saçmalığı yerine video pass' a twitch eklemeyi niye düşünmüyorlar anlamış değilim. la vodafone kampanyasında belirtene kadar izlesene diye bir site olduğundan haberim bile yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

şu izlesene saçmalığı yerine video pass' a twitch eklemeyi niye düşünmüyorlar anlamış değilim. la vodafone kampanyasında belirtene kadar izlesene diye bir site olduğundan haberim bile yoktu.

şahsi dusuncem kimse pek fazla takilmadigi icin izlesene.com a ondandir eklenmiyor populer uygulamalar ve sosyal medya

• Vodafone blacberry sınırsız internet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Vodafone blacberry sınırsız internet hakkında ne düşünüyorsunuz ?

onceden yapanlar suanda kullaniyor ama suan ekranlarimizdan kalktigi icin artik yapilmiyor

• Hocam yeni eve taşındık fakat telefon balkonun mermerine koyunca anca çekiyor. Başka türlü asla hiç bir yerde çekmiyor ev içerisinde. Baz istasyonu ya da sinyal güçlendirme işlemleri uzun sürer mi? Ona göre başka operatöre geçiş yapayım. İşlerim aksıyor bu sebepten dolayı telefon sürekli balkonun mermerinde. Düştü, düşecek. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    Aynı gün içerisinde halledebiliyorlar hocam. Şu an atandığım köyde gece 3-4 gibi 30 Mbps indirme hızına ulaşıyordum, akşam vakitlerinde internet tamamen Yok oluyordu, 50 kbps ye kadar düşüyordu. Aradım online derslere katılmam gerektiğini, acil bir durum olduğunu belirttim, aynı günü takip eden 20 saat içerisinde düzenleme yaptılar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Eylül 2017; 10:10:4 >
  • Hocam freezonede salla dolsun diye bir bölüm var tıklayınca faturasız esnek aile var 25 tl 750 5000 3+3 gb 25 tl bu paket hala geçerlimi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam freezonede salla dolsun diye bir bölüm var tıklayınca faturasız esnek aile var 25 tl 750 5000 3+3 gb 25 tl bu paket hala geçerlimi

hocam tikladiginiz yerde o paketi secme alma gibi bir buton yok mu? bayiden ona benzer tarife var 500 dk 5000 sms ve 6 gb 25 tlye sahip olabilirsiniz ya da vodafone yanimda uygulamasindan size ozel pakwtlerede bakabilirsiniz orada varsa aynisi alabilirsiniz

Kod yazmıyor mh aradım abome alımına kapatılmış dedi

• quote:

Kod yazmıyor mh aradım abome alımına kapatılmış dedi

kapali degil hocam 700p i arayin 1e tiklayin sonra 4e tiklayin tekrae 4de tiklayin gerisi sizde halledersiniz

Tamam hocam hat taşınınca yaparım

• quote:

Tamam hocam hat taşınınca yaparım

hocam zaten tasima islemi yaparken hangi tarifeyi paketi istiyorsunuz diye sorarlar secmediniz mi o 25 tlye olani

Hocam freezone tarifesi benim yaşım büyük olduğu için seçemedim hat taşındıktan sonra mh ye tc verip freezone paketine geçiş yaparım

• quote:

Hocam freezone tarifesi benim yaşım büyük olduğu için seçemedim hat taşındıktan sonra mh ye tc verip freezone paketine geçiş yaparım

varaa evde 25 yas alti kardesin amca oglun amcan halan vs onlarin tc numarasini kullanici olarak verip tarifeyi size yapabilirlerdi hocam gittiginiz bayidekiler bunu unutmuslardir size soylemeyi hat tasinduktan sonrada yapabilirsiniz hocam sorun yok

Hocam bayiye freezoneli olmak istediğimde kimlik fotokopiside istediler bu yüzden yapamadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.