Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noldor86

Eşimin kullandığı paket onayimiz olmadan degistirilmiş. Sonra da taahhüt cayma bedeli cikarmislar. Arayinca evet demissiniz siz diye yalan söylüyorlar. Bu anladigim kadar sık yasanan bir sey. Tuketici hakem heyetine gitmeden bu sorunu çözmenin yolu var mi?

hocam bazen insan dikkat edemiyor vodafone menu'den ozel teklifler geliyor ekrana orda yoksay ve tamam var ya yanlislikla tamam demistir ya da gelen mesaja cevap vermistir ya da mh aramistir ordan kabul etmistir malesef suanda degistirme gibi bisey soz konusu degil geri iade gibi biseyde yapmiyorlar tek care hakem heyeti gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysiz kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Aramış ya da mesaj göndermiş olmamız mümkün değil. Ekrana aniden çıkan kabul ediyor musunuz soruları bence dolandiriciliktan farklı değil. Bir kaç müşteri temsilcisiyle konuştuk çözüm sağlamazlarsa btk ve tüketici hakem heyetini deniyeceğiz. Ama bu kadar büyük firmaların müşterilerini dolandırma çabaları çok

yakışıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noldor86

Tesekkur ederim. Aramış ya da mesaj göndermiş olmamız mümkün değil. Ekrana aniden çıkan kabul ediyor musunuz soruları bence dolandiriciliktan farklı değil. Bir kaç müşteri temsilcisiyle konuştuk çözüm sağlamazlarsa btk ve tüketici hakem heyetini deniyeceğiz. Ama bu kadar büyük firmaların müşterilerini dolandırma çabaları çok

yakışıksız.

bir cok kisi boyle magdur oluyor hocam tuketici hakem heyetine danisin

• Hocam geçişim sağlandı her işlemide yaptım yardımların için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam geçişim sağlandı her işlemide yaptım yardımların için sağol

rica ederim hocam gule gule kullanin :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Faturalı kullanıyorum, tahhütüm 1 ay sonra bitiyor sanırım. 2 gb net 500-750 dk olan en ucuz paket ne var bana.freezone fln değilim ama bulurum, yeğenlerden 23 yaşında var. Bana ucuz paket lazım. 19 tl görüyorum da hep yeni gelen fln. O ayar ne var acaba?

faturasiz istiyorsaniz once bayiden kullaniciyi degistirin yasi 25 yas alti olan birisini sonra 7000 i arayip orda tarife degisikligi yapabilirsiniz hocam 19 liraya 3gb 500 dk 5000 sms givi tarifeler var

Teşekkürler, hemen bakayım buna. 19 TL uygun bayaa.
  • Crysiz hocam evde çekmiyor vodafone mh'yi arıyorum bölgenizde sıkıntı yok diyor bende sizinle bile konuşamıyorum nasıl sıkıntı yok dedim şikayet kaydı açtılar ancak birşey olacağını sanmıyorum

• quote:

Crysiz hocam evde çekmiyor vodafone mh'yi arıyorum bölgenizde sıkıntı yok diyor bende sizinle bile konuşamıyorum nasıl sıkıntı yok dedim şikayet kaydı açtılar ancak birşey olacağını sanmıyorum

hocam bi sizin tek mi cekmiyor? evde diger kisilerin operatorleri neler annenizin babanizin abi kardesinizin? bide sebeke modunu otomatike alin hocam

Yok hocam vodafonede kimse çekmiyor kardeşimde aynı sorun var kız kardeşimde dayanamadı hattı taşıdı yengemler bir alt katta oturuyor onlarında aynı

• VODAFONE yatorımlarımı kıstı hocam serpil timuray dan sonra pek atak göremiyorum şebeke vb. Bunada cevap verir misin

• Hocam merhaba; Vodafondan nasıl cihaz (telefon alabiliriz) Hattım Faturasız /Faturalıda 6 AY bekleme koşulumu var ? Yani en çabuk nasıl alınabilir..Öneriniz var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam vodafonede kimse çekmiyor kardeşimde aynı sorun var kız kardeşimde dayanamadı hattı taşıdı yengemler bir alt katta oturuyor onlarında aynı

o zaman mahallenizde baz istasyonu sorunu var hocam musteri hizmetlerini arayin ve en yakin bayiye gidin bu isle ilgilenen kisiyle konusun sikayetinizi iletin

• quote:

Orijinalden alıntı: m398

VODAFONE yatorımlarımı kıstı hocam serpil timuray dan sonra pek atak göremiyorum şebeke vb. Bunada cevap verir misin

buna nasil bir cevap vereyim bilemiyorum hocam basindaki kisilerle pek ilgilenmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Hocam merhaba; Vodafondan nasıl cihaz (telefon alabiliriz) Hattım Faturasız /Faturalıda 6 AY bekleme koşulumu var ? Yani en çabuk nasıl alınabilir..Öneriniz var mı ?

Merhaba hocam Tc numaranizla puan sorgulamasi yapabilirsiniz, şayet varsa puaniniz faturasiz hattinizi faturaliya cevirip hemen telefon alabilirsiniz 6 ay gibi bir beklemeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Faturalı kullanıyorum, tahhütüm 1 ay sonra bitiyor sanırım. 2 gb net 500-750 dk olan en ucuz paket ne var bana.freezone fln değilim ama bulurum, yeğenlerden 23 yaşında var. Bana ucuz paket lazım. 19 tl görüyorum da hep yeni gelen fln. O ayar ne var acaba?

faturasiz istiyorsaniz once bayiden kullaniciyi degistirin yasi 25 yas alti olan birisini sonra 7000 i arayip orda tarife degisikligi yapabilirsiniz hocam 19 liraya 3gb 500 dk 5000 sms givi tarifeler var

Hocam 19 tl olan paket iyiymiş,bu hala devam ediyo mu? Alınırsa 25 yaş altı tc ile nasıl alırım?

Anladım teşekkürler..

**Az Önce sorgulama yaptırdım ama düşük çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 2 Ekim 2017; 13:24:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vodafone forumdan koordinat bilgilerini yazıp gönderdim çekmiyor dedim kontrol etmişler bölgeye yatırım yapılacağı baz istasyonu çekileceğini bölgede sinyal düşüklüğü olduğunu yazdılar

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Guzel yapmissiniz 1yil icinde ancak halledilir ama

• Olmadı başka bir hatta geçeriz

• Hocam vodafone geri dönüş yaptı bölge istasyonunda yeni güncellemeler olduğu kısa sürede sonuçlanacağını söylediler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.