Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben freezona gecmek istiyorum yasim tutmuyor benim wodofone hattim 60 yasinda bi akrabamin ustune o kisinin 30 yas alti oglu yok 24 yasinda torunu var freezone a kullanici tanimlama yapmak icin ayni aileden birisi olmasi sartmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Hocam ben freezona gecmek istiyorum yasim tutmuyor benim wodofone hattim 60 yasinda bi akrabamin ustune o kisinin 30 yas alti oglu yok 24 yasinda torunu var freezone a kullanici tanimlama yapmak icin ayni aileden birisi olmasi sartmi ?

torununun da olacagini dusunuyorum hocam aile sira numarasi ayni ise sorun yok siz deneyin bayide kullaniciyi o yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sest Bhaco TR

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

quote:

quote:

Faturasız hattım 1 ay sonra kapanacak . Bilerek para yatırmıyorum kapansın diye . Ama bugün öğrendim ki 45 tl borcu varmış . Ben bu 45 tl yi yatırmasam , 1 ay sonra hattım kapansa o 45 tl daha sonra faizle falan iyice artıp bana geri döner mi ?

hocam faturasizsiniz nasil borcunuz cikar? ve o borcun nerden ogrendiniz bunlari tam aciklayici cevaplayin hocam fatirasizlarin hicbir borcu cikmaz eger daha oncesinde faturali olup faturasiza cevirdiyseniz o ayri

İnternetde gezerken vidyozone diye bi virüs gibi bişey varmış ona abone etti galiba . Telefona mesaj geldi , bi kod gönderdiler bu kodu girerseniz abone olursunuz felan diyodu yani tam olarak abone etti mi onu da bilmiyorum . 45 tl yi de geçen arkadaşım benim telefonumdan müşteri hizmetlerini aradığında öğrenmiş , ben denedim aramayı ama hattınız bu aramayı yapamaz gibi bişeyler söyledi , internetden gireyim dedim şifremi bilmiyorum , 7000 e SIFRE yazıp göndermeyi denedim şifreyi almak için başarısız diyor atmıyor mesajı .
    Daha öncesinde faturalı değildim hep faturasızdım .

sıkıntı yok hocam abone degilsiniz ki olsanizda 45 tl ceplira yuklu sekilde olmali ki kesinti yapsin olmayacagi icin sıkıntı yok bide musteri hizmetlerini arayamamanizin ve 7000e mesaj atamamanizin nedeni aylardir yukleme yapmadiginiz icin hattiniz kisitlanmistir

Tamam hocam çok teşekkür ederim saolun Bu arada evet hattım kısıtlanmış .

rica ederim hocam bayiden de iptal edebilirdiniz bu kadar beklemenize gerek kalmazdi :)

• quote:

quote:

Hocam ben freezona gecmek istiyorum yasim tutmuyor benim wodofone hattim 60 yasinda bi akrabamin ustune o kisinin 30 yas alti oglu yok 24 yasinda torunu var freezone a kullanici tanimlama yapmak icin ayni aileden birisi olmasi sartmi ?

torununun da olacagini dusunuyorum hocam aile sira numarasi ayni ise sorun yok siz deneyin bayide kullaniciyi o yapin

Olmaz dediler soyisim ayni olmaliymis onun harici olmaz dedi

• Faturasız en yüksek internet paketi kaç tl?
  • quote:

quote:

quote:

Olmaz dediler soyisim ayni olmaliymis onun harici olmaz dedi

şöyle eger torunu kizinin ogluysa olmaz ama oglusunun oyluysa olur kiz tarafi baska bir nufusa gectigi icin olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Faturasız en yüksek internet paketi kaç tl?

6 gblik paket var 3+3 25 tl faturasiz esnek ekstra freezoneli olmalisin

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Üstad; Vodafone faturasızdayım..Şimdi mesela mhz.arasam ,desem Red tarifelerine geçmek istiyorum, güzel bir teklifiniz varmı diye ..sizce güzel fiyat yakalarmıyız..Mesela forumda biri tam tersi Red15 i 55 tl ye almış..
    Nedir öneriniz..

Derdim Youtube videolarını -kotadan yemeden kullanmak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Gece 3 gb lı olan galiba bana normal lazım.

Şimdi ben bittikçe dolan 3 gb kullanıyorum 30 tl. 3 gb bitince 10 tl verip 3 gb daha alıyorum.

Sence faturalıya geçmek mantıklı olur mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Üstad; Vodafone faturasızdayım..Şimdi mesela mhz.arasam ,desem Red tarifelerine geçmek istiyorum, güzel bir teklifiniz varmı diye ..sizce güzel fiyat yakalarmıyız..Mesela forumda biri tam tersi Red15 i 55 tl ye almış..
    Nedir öneriniz..

Derdim Youtube videolarını -kotadan yemeden kullanmak..

olur hocam red 10u 45 tlden hatta israr etseniz red 15 i 55 tlden kullanabilirsiniz siz faturali dusunuyorum yardimci olun diyib onlae sizi yonlendirir

• quote:

quote:

quote:

Gece 3 gb lı olan galiba bana normal lazım.

Şimdi ben bittikçe dolan 3 gb kullanıyorum 30 tl. 3 gb bitince 10 tl verip 3 gb daha alıyorum.

Sence faturalıya geçmek mantıklı olur mu hocam?

normal 1000 dk 1000sms 6gb var 39 tlye ama oda yeni hat ve tasimalarda oluyor faturali istiyorsaniz guzel tarifelee var durun ve devreden tarifeler kullanmadiginiz icerikleri sonraki aya aktariyor ve bitirdiginiz taktirde duruyor arama yapamazsiniz mesaj atamazsiniz nete giremezsiniz

Anladım tşkler...Bir nabız yoklayalım bakalım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala soru cevaplıyorsunuz ne güzel ,benim de 2 sorum var.

1- faturasız hat devir ücreti ne kadar ? Hat babamın üstüne kendi üstüme geçireceğim.

2-vodafone veya başka firmanın Türkiye de kullandığı band bölgelerini gösteren bir harita var mı ? Mesela band 20 kapsama alanı gibi.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Hala soru cevaplıyorsunuz ne güzel ,benim de 2 sorum var.

1- faturasız hat devir ücreti ne kadar ? Hat babamın üstüne kendi üstüme geçireceğim.

2-vodafone veya başka firmanın Türkiye de kullandığı band bölgelerini gösteren bir harita var mı ? Mesela band 20 kapsama alanı gibi.

İyi forumlar.

40 ile 45 lira arasi hocam hat devir ucreti babanizla birlikte bayiden yaoabilirsiniz

onun hakkinda suan bi bilgim yok hocam musteri temsilcisinden ogrenebilirsiniz

Hangi paket o hocam?

Aslinda fark etmez faturali vs. Fazla net lazim bana 8 ya da 10 gb.

• 1 sene önce Vodafone a geçmiştim, ancak aşırı şarj tüketimi nedeniyle geri Turkcelle geçmiştim. Bu pass tarifeleri baya iyi, hala aşırı şarj tüketimi var mı Vodafone da?

• vodafone , internet kotam dolmadığı halde benden 5 lira internet aşım üceti aldı
    mega yeni tarifesinden den gani 35 tarifesine 7 ekim 2017 günü geçtim hattımda o anda 6 lira vardı ..

13 eylül 2017 - 13 ekim 2017 arasında kullanmakta olduğum mega yeni tarifesinde ve ek paketlerden kalan 400mb data hakkım olmasına rağmen ,
    vodafone benden 5 liramı aldı.. 100 dakika tek kota dakika hakkınız 5 lira karşılında devreye girmiştir diye mesaj geldi ve benden 5 lira kesti ... müşteri temsilcisine 5 lirayı geri verin dedim müşteri temsilcisi bana kotanı aştın bu yüzden 5 liralık internete devam paketi tanımlandı dedi ve 5 lira yı bana geri vermedi
    2 sefer müşteri hizmetlerini aradım 2 side aynı şeyi söylediler...

resimlere bakılırsa her şey açık görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 9 Ekim 2017; 19:33:16 >

• masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    malesef var

• quote:

Hangi paket o hocam?

Aslinda fark etmez faturali vs. Fazla net lazim bana 8 ya da 10 gb.

Konustugunca internet xxl hocam

faturali dusunuyorsaniz 49 tlye vodafone sinirsiz hwr yone 1000 dk 1000 sms 10 gb internet var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

vodafone , internet kotam dolmadığı halde benden 5 lira internet aşım üceti aldı
    mega yeni tarifesinden den gani 35 tarifesine 7 ekim 2017 günü geçtim hattımda o anda 6 lira vardı ..

13 eylül 2017 - 13 ekim 2017 arasında kullanmakta olduğum mega yeni tarifesinde ve ek paketlerden kalan 400mb data hakkım olmasına rağmen ,
    vodafone benden 5 liramı aldı.. 100 dakika tek kota dakika hakkınız 5 lira karşılında devreye girmiştir diye mesaj geldi ve benden 5 lira kesti ... müşteri temsilcisine 5 lirayı geri verin dedim müşteri temsilcisi bana kotanı aştın bu yüzden 5 liralık internete devam paketi tanımlandı dedi ve 5 lira yı bana geri vermedi
    2 sefer müşteri hizmetlerini aradım 2 side aynı şeyi söylediler...

resimlere bakılırsa her şey açık görünüyor

hocam anlik paket degisikliginizden dolayi devreye girmistie musteri hizmetleri oyle dediyse yapacak birsey tok bir sey deyip gecistirirler seni

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.