Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayiler bayramda çalışmıyor mu? pazartesi açık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysiz kullanıcısına yanıt
    Esnek aile icin durum ne

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bayiler bayramda çalışmıyor mu? pazartesi açık mı?

normalde 3. gun acacaktik ama pazarada denk geldigi icin pazartesi bayiler acik ya da illere gore degisiyor bugun bile acik olan vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Esnek aile icin durum ne

yanilmiyorsam esnek ailede silinmiyordu ama yinede siz isinizi garantiye alin kalam tl'lerinizi baska bir icerik icin kullanin ya da bayiden de sorabilirsiniz

avmde buldum açık evet hallettim işimi
  • Tavsiye edecektim avmde bulabilirsin diye aslinda :)))

• Yurtdışındayken telefonum çalındı, sonra aramalara kapatıldı.
    Şimdi numara değiştirmeden tekrar hattı mı kullanabilir miyim?
    Yedek SIM kart diye bir olayı varmış. Onu mu almam lazım?
    Yedek sim kart verilirse çalınan sim karta ne oluyor? bloke olur mu?

Ayrıca telefonun kendisi içinde IMEIsini bir yere ihbar edebiliyor muyum?
    En azından TRde filan kullanılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

Yurtdışındayken telefonum çalındı, sonra aramalara kapatıldı.
    Şimdi numara değiştirmeden tekrar hattı mı kullanabilir miyim?
    Yedek SIM kart diye bir olayı varmış. Onu mu almam lazım?
    Yedek sim kart verilirse çalınan sim karta ne oluyor? bloke olur mu?

Ayrıca telefonun kendisi içinde IMEIsini bir yere ihbar edebiliyor muyum?
    En azından TRde filan kullanılmasın.

evet alabilirsin yedegini gidip bir bayide yedegini cikararsin ayni numaranla ve eski sim kartinda yedek sim kart cikarildigi saniyede iptal olur zaten eskisi bide yurdisinda calindi dedin once bir polise basvursaydin sikayette bulunsaydin imei numarasi ile eger telefonun turkiyede oldugunu dusunuyorsan turkiyede polise basvur

Teşekkürler.
    Şimdi yedek SIM kartı aldım bayiden. Diğeri dediğin gibi bloke oluyormuş.

Polise gittim orada tutanak vs tutuldu ama hiç ilgilenmedi Polisler.
    Konsolosluğu aradım ama bir şey çıkmaz dedi pek umutlu olma filan dediler.
    Yurtdışında da çok sık oluyormuş, telefon para çaldırmak.

Yurtdışında çaldırdığım için Türkiyede herhangi bir merciye IMEI numarasını verilemiyor mu?
    e-devlettan 'Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi' yapmak istiyorum ama İhbar başvurusu sadece üzerinize kayıtlı cep telefonu numaraları için yapılabilmektedir. Seçtiğiniz operatöre ait üzerinize kayıtlı hat bulunamamıştır. Eğer yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız operatörünüzle iletişime geçebilirsiniz.
    diye hata veriyor. Ben hat için değil direk cep telefonun kendisi çalıntı olarak göstermek istiyorum.

Bunu da yine hat sahibi mi yapması gerekiyor?

Mevcut vodafone musterisi icin faturasiz 500 dk konusma bide sms paketi varmi babam icin yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

Teşekkürler.
    Şimdi yedek SIM kartı aldım bayiden. Diğeri dediğin gibi bloke oluyormuş.

Polise gittim orada tutanak vs tutuldu ama hiç ilgilenmedi Polisler.
    Konsolosluğu aradım ama bir şey çıkmaz dedi pek umutlu olma filan dediler.
    Yurtdışında da çok sık oluyormuş, telefon para çaldırmak.

Yurtdışında çaldırdığım için Türkiyede herhangi bir merciye IMEI numarasını verilemiyor mu?
    e-devlettan 'Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi' yapmak istiyorum ama İhbar başvurusu sadece üzerinize kayıtlı cep telefonu numaraları için yapılabilmektedir. Seçtiğiniz operatöre ait üzerinize kayıtlı hat bulunamamıştır. Eğer yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız operatörünüzle iletişime geçebilirsiniz.
    diye hata veriyor. Ben hat için değil direk cep telefonun kendisi çalıntı olarak göstermek istiyorum.

Bunu da yine hat sahibi mi yapması gerekiyor?

hocam bizim polislere bile verirseniz yurdisinda calindigi icin birsey yapamayiz derler hat kimin uzerine kayitliysa onun e devlet sisteminden ihbar verin bide calan kisi eger cahil bir inssn degilsw imei nunarasini degistirmis olabilir yani kotu konusmak gerekirse o telefondan artik eser yok diyebiliriz hocam burdada bir suru olayla karsilasiyoruz gelen musteriler calindu diyorlar ama bulanamiyor polis tarafindan, bide kaskosu olsaydi eger aldiginiz yere basvuruk dilekce verip calinti ihbari olarak kasko tarafindan yeni cep telefonu alabilirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmets_61

Mevcut vodafone musterisi icin faturasiz 500 dk konusma bide sms paketi varmi babam icin yapicam

hocam ceyrek altin firsat diye bir tarife vardi 15 tl'ye faturasiz 500 dk ama suan icin abone alimina kapatilmis malesef en ucuz faturasiz tarife 19 tlye

19 tllik tarife ne usta

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmets_61

19 tllik tarife ne usta

750 dk 1000 sms 2 gb hocam

BITTIKCEDOLAN1GB yazip 7000 e gonderebilirsiniz 1gb yazdigina bakmayin 2gb o telsiz vergisi dahil her ay 22 lira yuklersiniz

• Red için şu anda en uygun tarife nedir? Yeni geleceklere özel kampanya var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay eşimi yeni red 10 (49 tl) tarifesine geçirmiştik turkcellden. şimdide ben turktelekomdan vodafone geçiş yapacağım. aynı tarife devam ediyor mu acaba? ya da 8-10 gb civarı başka tarife. birde pass olayından da faydalanma niyetim var. zaten kotamın büyük çoğunluğu youtube tarafından bitiyor. mesaj önemli değil, 500 dakika bile fazlasıyla yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Red için şu anda en uygun tarife nedir? Yeni geleceklere özel kampanya var mı ?

kampanyali red 10 var 49 tlye yeni gelenlere ve tasimalara ozel

• quote:

Orijinalden alıntı: exelante

Geçen ay eşimi yeni red 10 (49 tl) tarifesine geçirmiştik turkcellden. şimdide ben turktelekomdan vodafone geçiş yapacağım. aynı tarife devam ediyor mu acaba? ya da 8-10 gb civarı başka tarife. birde pass olayından da faydalanma niyetim var. zaten kotamın büyük çoğunluğu youtube tarafından bitiyor. mesaj önemli değil, 500 dakika bile fazlasıyla yetiyor.

deam ediyor hocam sizde 49 tlden alabilirsiniz pass tan de faydalanabilirsiniz youtube sinirsiz video izleme 'ama videolardan once cikan reklamlar kotanizdan yer'

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Red için şu anda en uygun tarife nedir? Yeni geleceklere özel kampanya var mı ?

kampanyali red 10 var 49 tlye yeni gelenlere ve tasimalara ozel

Sözlşeme bitsin taşıyacağım bakalım teşekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba özel numara alabiliyor muyuz 543 345 67 89 gibi, fiyatlari ne kadar subeden subeye degisir mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.