Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearfactory

Kampanya bitis tarihi ne zaman

ilk 3 ay indirim olayını soruyorsun herhalde 11 hazirana kadar geçerlidir yazıyordu esaslarında değişmediyse.

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yeni cepnette ulaşılabilir hız 40 mb sınırlandırılmış.

Nasil yani?

Online işlemlerden paket ayrıntısına bakınca eski cepnette misal 7200 kb/s idi max hız sınır geçince 96 oluyor. Fakat yenisinde 40000 küsür kb/s hız var.

Fatura kesimini bekledik ve demin arkadaşıma tanımladıkta dediğin gibi daha yüksek miktar yazıyor ama bizdekinde 21 mbitli bi değer vardı size bonkörlük yapmışlar herhalde :)

İlginç ama neden paketler arası fark var onu merak ettim.Önceki paketi dün p.tesi gece 12 ye kadar normal 500 mb idi onda dediğin gibi 7 mbitli bi değer vardı onu iptal edip yeni paketi aktif ettik şimdi 21 mbitli bir değer oldu.Bakma göremeyiz 21 mbiti ama yinede ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 22 Mayıs 2012; 0:47:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

ilk 3 ay indirim olayını soruyorsun herhalde 11 hazirana kadar geçerlidir yazıyordu esaslarında değişmediyse.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yeni cepnette ulaşılabilir hız 40 mb sınırlandırılmış.

Nasil yani?

Online işlemlerden paket ayrıntısına bakınca eski cepnette misal 7200 kb/s idi max hız sınır geçince 96 oluyor. Fakat yenisinde 40000 küsür kb/s hız var.

Fatura kesimini bekledik ve demin arkadaşıma tanımladıkta dediğin gibi daha yüksek miktar yazıyor ama bizdekinde 21 mbitli bi değer vardı size bonkörlük yapmışlar herhalde :)

İlginç ama neden paketler arası fark var onu merak ettim.Önceki paketi dün p.tesi gece 12 ye kadar normal 500 mb idi onda dediğin gibi 7 mbitli bi değer vardı onu iptal edip yeni paketi aktif ettik şimdi 21 mbitli bir değer oldu.Bakma göremeyiz 21 mbiti ama yinede ilginç.

Komple kampanyanin gecerlilik tarihi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özgür genç abonesiyim .. yeni cepnet alirsam 2000 dakika hediye alamiyor muyum??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Komple kampanyanin gecerlilik tarihi nedir

bu kampanya değilki normal paket haliyle süre verilmez böyle şeylerde.

Örnek eski cepnet 1.5 sene abone alımına açık kalmıştı.Tamamen firmanın kendi insiyatifinde ister yarın kapatır ister 2 sene sonra bilemeyiz, süresi yok.O tip süreler kampanyalarda olur işte ilk 3 ay indirim mevzusunda olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 22 Mayıs 2012; 10:51:57 >

• Anladim o zaman problem yok su an avea yeni nesildeyim baktim cekim kalitesini begenmedim gecerim vf ye

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Merhabalar,ben 3 gün önce yani bu ayın 18inde 4GB paketimi yeniledim ah bir takip etseydim bundan alacaktım.

Şimdi ben daha önce 1-2 ay ya da daha fazla 4GB internet paketi kullanıyorum ben indirimli paketten yararlanamayacak mıyım?

Bir de yukarıda 16 Haziran falan diye yazılmış eğer öyle bir şey varsa bir ay yiyorsa ben bekleyeyim zaten şimdi bir paketim var ancak 1 ay sonra bu kampanya biter mi acaba diye de düşünüyorum çünkü gerçekten uzun zamandır kotasız bir paket gerekiyordu.

Hocam mecburen 18 haziran'a kadar beklemen lazım, 11 haziranda indirimli alım bitecek, normal indirimsiz fiyatla alımlar devam edecek. çünkü 11 haziran'a kadar alınan yeni cepnet paketlerine indirim uygulanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

özgür genç abonesiyim .. yeni cepnet alirsam 2000 dakika hediye alamiyor muyum??

Şimdilik 2 bin dakika olayı yok. ama bununla alakalı bir mail kampanyası başlattım destek olursun diye umuyorum

buyur hocam konu bu: http://forum.donanimhaber.com/m_60989571/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61076146
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Merhabalar,ben 3 gün önce yani bu ayın 18inde 4GB paketimi yeniledim ah bir takip etseydim bundan alacaktım.

Şimdi ben daha önce 1-2 ay ya da daha fazla 4GB internet paketi kullanıyorum ben indirimli paketten yararlanamayacak mıyım?

Bir de yukarıda 16 Haziran falan diye yazılmış eğer öyle bir şey varsa bir ay yiyorsa ben bekleyeyim zaten şimdi bir paketim var ancak 1 ay sonra bu kampanya biter mi acaba diye de düşünüyorum çünkü gerçekten uzun zamandır kotasız bir paket gerekiyordu.

Hocam mecburen 18 haziran'a kadar beklemen lazım, 11 haziranda indirimli alım bitecek, normal indirimsiz fiyatla alımlar devam edecek. çünkü 11 haziran'a kadar alınan yeni cepnet paketlerine indirim uygulanacak

Teşekkür ederim,bir sorum daha var şimdi ben gitsem mevcut paketim olmasına rağmen indirimden yararlanmak adına mevcut paketi daha süresi tam olarak dolmadan iptal ettikten sonra Cepnet satın alsam olur mu?

Eğer böyle bir şey olabilirse ayın 18inde Cepnet devreye girer başka bir sorun olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim,bir sorum daha var şimdi ben gitsem mevcut paketim olmasına rağmen indirimden yararlanmak adına mevcut paketi daha süresi tam olarak dolmadan iptal ettikten sonra Cepnet satın alsam olur mu?

Eğer böyle bir şey olabilirse ayın 18inde Cepnet devreye girer başka bir sorun olmaz.

Aynen dediğin gibi yapabilirsin hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen dediğin gibi yapabilirsin hocam.

Çok sağolasın o şekilde yapacağım yarın ki kampanyayı kaçırmayalım.

• 2000 dk yenilerde var diye duymadım :)

ama sms paketinde devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

2000 dk yenilerde var diye duymadım :)

ama sms paketinde devam ediyor

hocam yeni cepnet paketlerinede 2 bin dakika verilmesi icin mail olayı baslattim

vodafone bolumunde konusu var bi el atarsan sevinirim
  • bence de vermeliler 2000 dk
  • hocam mail atarmisin 2 bin dakika olayı için vodafone kısmında konu açmıştım bi bakarmisin

• internet çok yavaş ya :(
  • Gün itibari ile vodafone geçiş tamamlandı . 5800 ile Adanayı bilenler için En merkezi olan yerlerden biri olan turgut özalda internet bağlantımı edge ile bağlanıyorum 3G nerede çekiyor merak ettim edge bağlantısı da çok kötü değil.Bunun için yani 3G bağlanması için başka birşey yapmama gerek varmı. vodafone geçişde bu ayarlarıda telefonuma yükledim.

Birde nokia suitle kablo ile bağlandım bluetooth ile bağlanmak istediğimde bağlantı tipi kullanılamaz uyarısını alıyorum. Ama bluetooth çalışıyor dosyalara girebiliyorum vs. Nokiasuit de bağlanmıyor sadece bu konuda bilgisi olan varmı, veya bu sorunla karşılaşan.
  • arkadaşlar benim hattım kurumsal hat ve önceden cepnet 250 paketim vardı (5 aydır kullanmaktayım) şimdi ben hiç bir başvuru yapmadan bu kampanyadan yararlanabilecek miyim yoksa ayrıca bi başvuru gerekli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerkutx

Gün itibari ile vodafone geçiş tamamlandı . 5800 ile Adanayı bilenler için En merkezi olan yerlerden biri olan turgut özalda internet bağlantımı edge ile bağlanıyorum 3G nerede çekiyor merak ettim edge bağlantısı da çok kötü değil.Bunun için yani 3G bağlanması için başka birşey yapmama gerek varmı. vodafone geçişde bu ayarlarıda telefonuma yükledim.

Birde nokia suitle kablo ile bağlandım bluetooth ile bağlanmak istediğimde bağlantı tipi kullanılamaz uyarısını alıyorum. Ama bluetooth çalışıyor dosyalara girebiliyorum vs. Nokiasuit de bağlanmıyor sadece bu konuda bilgisi olan varmı, veya bu sorunla karşılaşan.

Bizim burda da 3g çekmiyor. Vodafone'u aradım 3g çekmiyor diye mesajınız teknik bölüme iletildi dedi bakalım. Çekmiyorsa müsteri hizmetlerini ara.

• arkadaşlar bu eski cepnet 9 lira sınırsız olan iptal oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: crales

arkadaşlar bu eski cepnet 9 lira sınırsız olan iptal oldumu?

7.99 tl eski abonelere devam ediyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.