Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmirbay

Fakat bunlarda sürpriz olan neymiş, nedenmiş yani?
    Mutlaka öyle ya da böyle bir şekilde açıklaması olmalı değil mi?
    Bunu ısrarla merak etmemin nedeni şu ki, aklıma gelen herhangi
    bir zamanda online işlemlerden sorgulayıp durumumu görüp
    herşeyin kontrolüm altında olduğunu zannederken, bilmediğimiz
    bir keleğe maruz kalmayalım yani...

sen paketim var ücretlenmez diye beklerken konuşman smsin yada internetin ücretleniyor ve bu sırada süprizler olabiliyor demek istemiş arkadaşlar herhalde.Hani diğerlerinde de oluyordur ama forumlarda gördüğümüz oran olarak aveada daha sık görülüyor bu tip sorunlar.Ama illa olacak diyede bir durum yok tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yeni cepnette ulaşılabilir hız 40 mb sınırlandırılmış.

Dostum öyle birşey yok. 250 MB'lık paketi aldıysan 250 MB'tan sonra hız 96kbps'ye düşer. Tabi 3g çekim kalitesine göre bu hızda yükselmeler-alçalmalar olabilir. Ortalama 12kb/sn dosya indirirsin. Bunun lamı cimi yoktur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

turkcell numaramı vodafone'a taşımak istiyorum sırf cepnet için. numara taşıyanlar için ayrı bi kampanya var mı? 3g hızı nasıl?

Bundan iyisi şamda kayısı hocam, buyur numara taşıyanlar için, benimde iştirak olduğum tarifedir aynı zamanda. detaylar linkte

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/ozgur-genc-tarifesi.php?default_id=ozgur-genc
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

turkcell numaramı vodafone'a taşımak istiyorum sırf cepnet için. numara taşıyanlar için ayrı bi kampanya var mı? 3g hızı nasıl?

Bundan iyisi şamda kayısı hocam, buyur numara taşıyanlar için, benimde iştirak olduğum tarifedir aynı zamanda. detaylar linkte

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/ozgur-genc-tarifesi.php?default_id=ozgur-genc

Aynen 10 numara tarife

• Yeni kayıt sırasında lütfen dikkat edin, bulunduğunuz günden hesap kesim tarihine kadar 1 aylık ücret alıp 1 ay hakkınızı siliyor. An itibariyle 10 gün için 1 aylık parası ödeyip 1 aylık hakkımı kullandım.
  • yA bU kamPAnyA güzEl ama;
    ''Aylık CepNet 250MB

Aylık CepNet 250MB paketinde adil kullanım kotası 250 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder. ''

bu yAzı daki adil kullanım kotası ne oluyor
    biDE; free zone 'a 14 yaşında ki ler gire biliyormu çünkü aynı kampan yanın biraz dahA güZeli warr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaileser43 -- 21 Mayıs 2012; 16:18:27 >
  • yA bU kamPAnyA güzEl ama;
    ''Aylık CepNet 250MB

Aylık CepNet 250MB paketinde adil kullanım kotası 250 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder. ''

biDE; free zone 'a 14 yaşında ki ler gire biliyormu çünkü aynı kampan yanın biraz dahA güZeli warr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaileser43

yA bU kamPAnyA güzEl ama;
    ''Aylık CepNet 250MB

250 Mb kullanıma kadar 7.2 Mbps hızında (hızlı), 250 Mb doldurduktan sonra hız 96 Kbps'a düşürülerek internet sınırsız devam eder demek.

Hattın senin üzerine mi ? Eğer senin üzerineyse katılabilirsin. Değilse muhtemelen babanın veya annenin üzerinedir, ki onlar da 25 yaşından küçük olmadığı için hattını Freezone'a taşıyamazsın.

• yorumlara göz ucuyla baktım ama göremedim . ben şuanda abone oldum 250mblığa , ama haziranın 16sından itibaren kullanabilirmişim. Önceden herhangi bi paketim yoktu sadece aylık 3 TL'ye face ve twitter vardı. Neden haziran 16sndan itibaren kullanabiliyorum?

Birde blackberry'i yeni aldım yukarda EDGE yazıyor onun anlamı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

yorumlara göz ucuyla baktım ama göremedim . ben şuanda abone oldum 250mblığa , ama haziranın 16sından itibaren kullanabilirmişim. Önceden herhangi bi paketim yoktu sadece aylık 3 TL'ye face ve twitter vardı. Neden haziran 16sndan itibaren kullanabiliyorum?

Birde blackberry'i yeni aldım yukarda EDGE yazıyor onun anlamı nedir?

Şuandaki mevcut paketin 16 haziranda sona erecek, ve aylık cepnet 250 paketin 16 hazirandan itibaren devreye girecek.
  • EDGE diğer adıyla 2.5G bulunduğun yerdeki baz istasyonunun 3G (umts) desteği yok sanırım.yada telefonun şebeke ayarlarını değiştir 3G aktif hale getir..yine de EDGE yazıyorsa demekki 3G kapsama alanında değilsin
  • 1 gb için sınırsız bi tarife var mı yada yoksa
    seçenekler nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomak71

Yeni kayıt sırasında lütfen dikkat edin, bulunduğunuz günden hesap kesim tarihine kadar 1 aylık ücret alıp 1 ay hakkınızı siliyor. An itibariyle 10 gün için 1 aylık parası ödeyip 1 aylık hakkımı kullandım.

Hocam biraz daha açarmısın; Ben şimdi telsime 33+1 Bin dakika 250 SMS paketinden alıp vodafona geçiş yaptım. Türkceldeki hattımı konturlu hatta çevirip bunu yapdım hattım açıldığında 33+1 TL olan kampanya ile açılıcak ve ben hemen vodafon bayisine gidip 7 TL lik internet paketinden alıcam . Hesap kesim tarihimi düzeltip ayın 3 haftasında kesilsin diyip benle ilgili problem olcakmı başka ? Veya sizin bir düşünceniz varmı izlemem gereken yol hakkında.
  • bana söyledikleri aldığınız günden hesap kesim tarihine kadar olan sürede 1 aylık ödeme yaptığınız ve 1 aylık hakkınızı kullandığınız şeklindeydi. Siz almadan önce müşteri hizmetilerini arayıp sorun bence.
  • sizce 1gb frezone mu 250 mb cepnet mi ?
    genelde Twitter tapatalk ve dh mobil kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,ben 3 gün önce yani bu ayın 18inde 4GB paketimi yeniledim ah bir takip etseydim bundan alacaktım.

Şimdi ben daha önce 1-2 ay ya da daha fazla 4GB internet paketi kullanıyorum ben indirimli paketten yararlanamayacak mıyım?

Bir de yukarıda 16 Haziran falan diye yazılmış eğer öyle bir şey varsa bir ay yiyorsa ben bekleyeyim zaten şimdi bir paketim var ancak 1 ay sonra bu kampanya biter mi acaba diye de düşünüyorum çünkü gerçekten uzun zamandır kotasız bir paket gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

sizce 1gb frezone mu 250 mb cepnet mi ?

ayda 1 gb ı bitiremem diyorsan mesele yok. 1 gb freezone indirimli, 3g hızında kullanırsın.

1 gb ı geçerim dersen, yavaş ama sınırsız cepnet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

sizce 1gb frezone mu 250 mb cepnet mi ?

Sınırsızla kafan rahat olsun bence ;)

• Mesaj gönderdim talebiniz gerçekleştirilememiştir dedi.

Şimdi ben mevcut paketimi,paket bitene kadar kullanmaya hem devam edip hem de iptal edersem,daha sonra CepNet250 ye nasıl kayıt olacağım?

Çünkü bir daha bakiye yüklerim gider 40 TL yine 4GB kotaya bir ay daha sürünmeye devam.
  • Kampanya bitis tarihi ne zaman

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.