Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar. Yeni cepnet hat almak için gittim. İlla tarife de almak zorundasınız dediler. Ama ben bu hattı sadece internet için kullanmak istiyorum. Konuşma paketi zorunluluğu da nerden çıktı. Yani bunu kullanmak için en az 30 tl konuşma paketi + 7 tl cepnet + 5 tl vergi = her ay 42 lira verecem. Almadım bende. Siz nasil kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Arkadaslar. Yeni cepnet hat almak için gittim. İlla tarife de almak zorundasınız dediler. Ama ben bu hattı sadece internet için kullanmak istiyorum. Konuşma paketi zorunluluğu da nerden çıktı. Yani bunu kullanmak için en az 30 tl konuşma paketi + 7 tl cepnet + 5 tl vergi = her ay 42 lira verecem. Almadım bende. Siz nasil kullanıyorsunuz?

genç avantaj (25 tl) + cepnet (14 tl) (normal net paketinden geçtiğim için indirimim yok)
  • quote:

Arkadaslar. Yeni cepnet hat almak için gittim. İlla tarife de almak zorundasınız dediler. Ama ben bu hattı sadece internet için kullanmak istiyorum. Konuşma paketi zorunluluğu da nerden çıktı. Yani bunu kullanmak için en az 30 tl konuşma paketi + 7 tl cepnet + 5 tl vergi = her ay 42 lira verecem. Almadım bende. Siz nasil kullanıyorsunuz?

Öyle bişey yok. Faturasız hatlara da cepnet tarifesi var. Gidin normal faturasız bir Vodafone hat çıkarın. Kontör yükleyip cepnet paketini alın. Hayırlı olsun.
  • quote:

ben alırken cep öğrenci demiştim.modemim pc ye 7/24 takılı.
    olaydaki mantık her hattın bir tarifesi olacak ve seçim müşteriye ait.
    cep öğrenci de gitsin.yada başka tarifeler.
    yada hat satana int. için kullancam desen bi tarife sallar sanırım :)
  • Opera tarayıcısını kullanın ve turbo özelliğini açın.Sayfaların açılış hızında bayağı fark göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 18 Mayıs 2012; 22:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Opera tarayıcısını kullanın ve turbo özelliğini açın.Sayfaların açılış hızında bayağı fark göreceksiniz.

nerde bu turbo ozelligi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni cepnet paketlerinden alan özgür gençlilerede şebeke içi hediye 2 bin dakika verilmesi için forumda konu açtım, destek olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • Tek benmi memnunum diye düşünmeye başladım yorumları okuyunca ben eski cepnet abonesiyim şuana kadar hiç deneme şansım olmamıştı ama bu ay int. İptal ettirince denedim ben çok memnunum sayfa acilislarında mail kontrol etmede haber siteleri ve forumlarda sorunsuz sörf yapmaktayım inanın ben çok memnunum sadece akşam üzeri bir yogunluk olmakta nomal hızından daha düşük perf. almaktayım. 7.99 Tl verdiğimizi düşünürsek (bana bedava tel kampanyasından hediyeli) bana ilaç geldi bu cepnet keşke internetimi daha önce iptal ettirseymişim demeye başladım o kadar yani (sadece benim gibi sörf yapanlar için)

bir kaç aklıma takılan sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum

Kesintisiz telefondan radyo dinliyenler hangi programla Bunu gerçekleştirmekte ?

Ben tarayıcı olarak samsung kendi tarayıcısını kullanmaktayım tavsiye edebileceğiniz başka tarayıcı varmı ?

Ve son olarak ben tel olarak samsung galaxy mini kullanıyorum ben bu cepnetli hattımı masa üstü pc de nasıl kullanabilirim

TEşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

Tek benmi memnunum diye düşünmeye başladım yorumları okuyunca ben eski cepnet abonesiyim şuana kadar hiç deneme şansım olmamıştı ama bu ay int. İptal ettirince denedim ben çok memnunum sayfa acilislarında mail kontrol etmede haber siteleri ve forumlarda sorunsuz sörf yapmaktayım inanın ben çok memnunum sadece akşam üzeri bir yogunluk olmakta nomal hızından daha düşük perf. almaktayım. 7.99 Tl verdiğimizi düşünürsek (bana bedava tel kampanyasından hediyeli) bana ilaç geldi bu cepnet keşke internetimi daha önce iptal ettirseymişim demeye başladım o kadar yani (sadece benim gibi sörf yapanlar için)

bir kaç aklıma takılan sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum

Kesintisiz telefondan radyo dinliyenler hangi programla Bunu gerçekleştirmekte ?

Ben tarayıcı olarak samsung kendi tarayıcısını kullanmaktayım tavsiye edebileceğiniz başka tarayıcı varmı ?

Ve son olarak ben tel olarak samsung galaxy mini kullanıyorum ben bu cepnetli hattımı masa üstü pc de nasıl kullanabilirim

TEşekkür ederim

mini opera kullan

+

Telefonunun modem görevini görmesini istiyorsan da

Kablosuz ağ özelliklere gir.

Oradan doğrudan paylaş butonuna tıkla

interneti aç

Zaten pc wrilessi telefonunuzun adı olarak görecektir

Dilerseniz şifre koyup telin adını değiştirebilirsniz

• ındırımlı cepnet abone alımını en son hangı tarihte kapattı ? bılgılendırırsenız sevınırım . onemli :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem2000

ındırımlı cepnet abone alımını en son hangı tarihte kapattı ? bılgılendırırsenız sevınırım . onemli :s

11 Haziran'a kadar alacağınız Yeni CepNet Paketlerinde eğer indirim şartlarını taşıyorsanız ilk 3 ay indirim uygulanır.
  • arkadaşlar bu telefonda ki cepneti pc üzerinden kullansak bir sorun çıkar mı? iptal etme gibi durumlar olabilir mi?

• Artık metrobüslerde de yerini almış cepnet reklamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

arkadaşlar bu telefonda ki cepneti pc üzerinden kullansak bir sorun çıkar mı? iptal etme gibi durumlar olabilir mi?

Olmaz 2 yila yakin suredir notebook dada kullaniyorum

• :D onu bırak ben teefondan 3 kişiye dağıtıyordum..
  • Of yav tam okullar bitti yurtta lazım oluyordu.Yeniden başladı.Şimdi üye olmasam ekimde kapanır mı abone alımına?
  • Bugün itibari ile türkcele veda ettim . Vodafone sırf bu internet paketi için geçiş işlemini başlattım . Avea nın sınırsız internetine geçmek için çok araştırma yaptım. Ama çevremden aldığım süpriz fatura tutarlarını duyunca riske atmadım kendimi her ay o huzurlukla uğraşılmaz.

Vodafon umarım pişman etmez 12 yıllık türkcel hattım vodafonun avuçlarında artık. :)) 33+1 TL ye 1000 DK Her Yöne ve 250 SMS Paketinle başladım. 7 TL lik internet paketi içinde tahahhüt yapıyorlarmı orasını anlamadım. İlk 3 ay deneme amaçlı alıp sonra iptal ettirme varmı tahahhütmü imzalıyoruz. 1 Senelik konuşma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerkutx -- 19 Mayıs 2012; 22:17:51 >
  • cepnette sözleşme yok.
  • arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yeni cepnette ulaşılabilir hız 40 mb sınırlandırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yeni cepnette ulaşılabilir hız 40 mb sınırlandırılmış.

Nasil yani?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.