Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet gelmiş ama %100 zam yapmışlar ah keşke 7 liralığa dönme şansımız olsa ya da 7 liralık seceneği tekrar aktif etseler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

hocam ne milisaniyesi 10 15 saniye fark olur. 240 kb lik bi siteyi siz 20 saniyede acarken adsl kullanicisi en gec 2 snde acar.

Sizin orda vodafone hiç çekmiyor heralde, 240 kb site 20 saniyede açılsaydı cepnet bu kadar tutulmazdı. Cepnetle bi sayfayı 4-5 saniyede açan arkadaşlar da var.

neden, çekmeyle bi alakası yok. burada hız hesabı yaptım. 96 kbps= saniyede 12 kilobayt veri indirir. 240 kilobayt/12 kilobayt = 20. Bi hatam var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 18 Mayıs 2012; 1:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

@ibrahim tesekkurler

yni aylık cepnette hız 100 mb normal ondan sonra 96 kpbs oyle degil mi

hayır 250 mbden sonra 96kpbs
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

hocam ne milisaniyesi 10 15 saniye fark olur. 240 kb lik bi siteyi siz 20 saniyede acarken adsl kullanicisi en gec 2 snde acar.

Sizin orda vodafone hiç çekmiyor heralde, 240 kb site 20 saniyede açılsaydı cepnet bu kadar tutulmazdı. Cepnetle bi sayfayı 4-5 saniyede açan arkadaşlar da var.

neden, çekmeyle bi alakası yok. burada hız hesabı yaptım. 96 kbps= saniyede 12 kilobayt veri indirir saniyede. 240 kilobayt/12 kilobayt = 20. Bi hatam var mı?

hocam bencede hata yok hesabında...
    aveada 2gb lık kotayı doldurdugumda test edelim bakalım mynet.comu 2snde acabılecekmıyım

• Benim 7.99 tl lik eski cepnetim var geçimmi buna ne dersiniz değermi ??
  • Eski cepnet'in hızı düştü diyorlar.Doğru mu acaba???250'liğe geçmeye değer mi yani??
  • Eski cepnetin hizi azalmadi. Bence eskisini kullanmaya devam edin. Aradaki 150 mb farka degmez aradaki fiyat farki. 4 tane kutu kola kapagi bulun bi yerden. Girin kirmizikasa dan. Alin size 100 MB daha. Zaten ayda 1 kez vodafone kampanya yapiyor. 10 lira yukleyin 100 mb hediye verelim diye. Ondan da geldi mi 100 mb daha. Totalde 300 MB eder. Hic gerek yok 250 mb AKK internete 14 lira vermeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Eski cepnetin hizi azalmadi. Bence eskisini kullanmaya devam edin. Aradaki 150 mb farka degmez aradaki fiyat farki. 4 tane kutu kola kapagi bulun bi yerden. Girin kirmizikasa dan. Alin size 100 MB daha. Zaten ayda 1 kez vodafone kampanya yapiyor. 10 lira yukleyin 100 mb hediye verelim diye. Ondan da geldi mi 100 mb daha. Totalde 300 MB eder. Hic gerek yok 250 mb AKK internete 14 lira vermeye.

doğru söylüyorsun ama cepnetin varken o hediyelerin hiçbirini kullanamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eski cepnetin hizi azalmadi. Bence eskisini kullanmaya devam edin. Aradaki 150 mb farka degmez aradaki fiyat farki. 4 tane kutu kola kapagi bulun bi yerden. Girin kirmizikasa dan. Alin size 100 MB daha. Zaten ayda 1 kez vodafone kampanya yapiyor. 10 lira yukleyin 100 mb hediye verelim diye. Ondan da geldi mi 100 mb daha. Totalde 300 MB eder. Hic gerek yok 250 mb AKK internete 14 lira vermeye.

Mantıklı..
    Bilgi için teşekkürler :)
  • doğru şimdi 14 lira vermeye değmez zaten hızlı olunca kota daha çabuk doluyor yani pratikta çok bir faydası olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak6721
    doğru söylüyorsun ama cepnetin varken o hediyelerin hiçbirini kullanamazsın.

Son 10 aydir hemen hemen, bu sekilde kullaniyorum cepneti. Hediyelerin hepsini de kullaniyorum, bir sorun olmuyor hediye kullaniminda.
  • quote:

zaten eski abonelerin buna geçmesi saçma ama normal paketten geçecekler için mantıklı.
  • Arkadaşlar "Multi Proxy" diye bir program buldum. Cepnetle baya işe yarıyor.

Multi Proxy sayesinde web siteleri arasında anonim bir şekilde sörf edebilirsiniz. Web sayfalarının işleticileri, Multi Proxy kullandığınızda sadece anonim internet proxy sunucularının IP adreslerini görebilirler. Standart kurulumda bu tip dokuz proxy sunucusu hazır tanımlı olarak geliyor. Multi Proxy ayrıca verileri en hızlı olan sunucundan ve aynı anda birçok sunucudan download ederek internet hızınızı artırabiliyor. Multi Proxy, proxy sunucular kullanarak kimliğinizi gizi tutuyor.
  • turkcell gibi değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nein

turkcell gibi değilmiş

ne o?
  • Türkcell dahil bütün operatörler fiyat indirirken, % 100 zam yapılmış. Fiyat eskisi gibi kalmalıydı.
  • Özgür Genç tarifesinde olanlarada yeni aylık cepnet paketi aldıklarında şebeke içi hediye 2 bin dakika verilmesiyle alakalı bir başlık açtım. İlgili arkadaşlar destek olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Özgür Genç tarifesinde olanlarada yeni aylık cepnet paketi aldıklarında şebeke içi hediye 2 bin dakika verilmesiyle alakalı bir başlık açtım. İlgili arkadaşlar destek olurlarsa sevinirim.

14 tllik tarifede bu geçerli mi ? ki.. ?

özgür genç olmak için 25 yaş altı olmak gerek öyle değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Türkcell dahil bütün operatörler fiyat indirirken, % 100 zam yapılmış. Fiyat eskisi gibi kalmalıydı.

Hocam 100 Mb AKKlık paketi 8 liradan 14 liraya falan mı çıkardı ? Hayır. Ne zammından bahsediyorsunuz ? 100 Mblık paket 8 lira ise 250 Mblığın 14, 500 Mblığın da 19 lira olmasının nesi bu kadar kötü ? Adam tekrar 100 Mblık paket getirse, ve bunu 15 liraya satsa haklısınız. Ama 100 Mblık satmıyor ki. Ha evet aradaki 150 Mb belki dişin kovuğunu doldurmayacak bir miktar, ama bu fiyat belirlemede bir etmen değil. 100 Mb 8 lira iken 250 Mb internetin de 14 lira olması çok normal bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Türkcell dahil bütün operatörler fiyat indirirken, % 100 zam yapılmış. Fiyat eskisi gibi kalmalıydı.

Hocam 100 Mb AKKlık paketi 8 liradan 14 liraya falan mı çıkardı ? Hayır. Ne zammından bahsediyorsunuz ? 100 Mblık paket 8 lira ise 250 Mblığın 14, 500 Mblığın da 19 lira olmasının nesi bu kadar kötü ? Adam tekrar 100 Mblık paket getirse, ve bunu 15 liraya satsa haklısınız. Ama 100 Mblık satmıyor ki. Ha evet aradaki 150 Mb belki dişin kovuğunu doldurmayacak bir miktar, ama bu fiyat belirlemede bir etmen değil. 100 Mb 8 lira iken 250 Mb internetin de 14 lira olması çok normal bir fiyat.

Haklısın hocam. zaten 250 mb normalde 14 tl civarı birşey olması lazım. Kaldı ki 250 MB'tan sonra ek ücret yok bu pakette, yani sınırsız. Daha neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım. Bedava olacak bizim millete arkadaş. Ha fiyat biraz yüksek orada hem fikiriz diğer arkadaşlarla. Ama zam gelmiş diyen arkadaşları anlamak gerçekten güç. Git Turkcell 250 Mb 14 lira, avea 15 lira. vodafone'da ilk 3 ay 7, sonra 14. Ekstradan kota aşım ücreti yok.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.