Şimdi Ara

sınırsız internet niye yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Turktelekomda acigibozelden yazar misin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ev internetinde kişi başına vdsl de 17-30mhz bant genişliği verilirken kablosuzda toplamda 30mhz yayın yapıyor operatörler ve bunu binlerce kişi ortak kullanıyor şuan telefonum telekom 20+10mhz bağlı ve 5-10mbit hız alıyorum sınırsız verilse internet erişimim kesilir heralde.
  • Aslan3534 A kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom kullanmıyorum. Turkcell'de idi bahsettiğim açıklar ama şimdi bildiğim açık yok.
  • Konuyu tekrardan canlandiralim. 4 gözle bekliyoruz bir ümit.

• zebvural kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda beslemeyin. Güney Kore mesela 5G hizmetine başladı ama henüz sadece büyük şehir merkezlerinde ve yarım yamalak. Buna rağmen 5 Nisan'da hizmet devreye girdiğinde ülkede toplam 80 bin 5G baz istasyonu varmış. En düşük sayıda 5G istasyona sahip operatörün bile 10 bin istasyonu var. Durum böyle olunca sınırsız ya da yüksek kotalı hizmet verilebiliyor. O hale gelebilmeleri için bizim operatörlerin daha çooook baz istasyonu kurması gerekli...

• Bazı data hatlarında sınırsız yaptılar eski kullanıcılara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebvural -- 10 Nisan 2019; 23:49:21 >
  • zebvural kullanıcısına yanıt
    Data tarafına bakacaksak Turkcell SuperBox veriyor, 260 ya da 270 TL civarına şebekeyi ne verebiliyorsa ful kullanabiliyorsun. 160 TL fiyata da 10 Mbit sınırsız veriyor. Bunu vermek marifet değil, bunu uyguna vermek marifet. Bunu da şuanda yapmaları söz konusu değil. Baz istasyonu sıklığının çok daha artması gerekli. 3.5 GHz civarı frekanslar kullanılsa bile şimdiki 2600 MHz'deki bazlardan daha sık bir kuruluma ihtiyaçları olacak. Hani kolayca kurulabilen yerler için sorun değil ama bana mesela en yakın baz istasyonu bir kilometreden biraz uzakta ki, evimin ters cephesinde kaldığı için de verim düşüyor. Ama avantajı istasyon ile aramda hafif bir çukur var ve sinyal bu sayede iyice tükenmeden gelebiliyor.
  • Bu paket nasıl alınıyor sitesinde bulamadım. Link verir misiniz?
    Edit: Mesaj geçen sene gönderilmiş. Faketmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiwp -- 11 Nisan 2019; 15:51:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.