Şimdi Ara

Sınırsız Kır Pidesi + Sınırsız Kola = 8 TL (İSTANBUL/KÜÇÜKYALI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fabrizo

sınırsız derken hep aldatmaca laf cambazlığı
    ortalama kır pidesi 1,5 tl desek bir insanın yiyeceği 3-4 tanedir 6 lira pideler kolayı da 2 liradan kitliyorlar

versin bir tepsi böreği paket yapıp evde yerim kabul eder mi ?

biri suna tam tesekkullu hastahane check up sicak firsat linki atsin. Enterasan bi rahatsizlik var :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

sınırsız derken hep aldatmaca laf cambazlığı
    ortalama kır pidesi 1,5 tl desek bir insanın yiyeceği 3-4 tanedir 6 lira pideler kolayı da 2 liradan kitliyorlar

versin bir tepsi böreği paket yapıp evde yerim kabul eder mi ?

amacınız ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Karayolları'nın biraz daha ilerisinde kalıyor sanırım. İstanbul ile alakası olmayan bir yer bence. Bir kez kaldım orada, Beşiktaş' gitmek için 3 saat uğraşıyordum öyle şehir olmaz olsun.

Arkadaşım kadıköye beşiktaştan daha yakın bir semt küçükyalı. Maximum yarım saatte gidebilirsin metro ile daha kısaltabilirsin. Ordanda 20 dakika vapurla geçersin beşiktaşa sen 3 saat neyin kafasını yaşadın anlamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne boş yorum yapan insan var (bazıları insan olmadığını söylesede)
    1. Olarak eğer elinizde bir kanıt yoksa kimsenin ekmegiyle oynayacak yorumlar yapmayacaksiniz.
    2. Olarak kocaman masaya serviste sınırsız şeklinde yazmış evime götürebilir miyim ne demek sınırsız pizza açık büfe gibi terimleri bilmeyecek kadar genel kültürünüz mu yok?

Yolumuz düşerse deneriz 10 tl lik borek menüsünde pide de dahil olsa güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 10 Kasım 2016; 14:12:49 >
  • ben oraya gittim 8 liraya aldım yanımda çantada getirdim yiyemediklerimi çantaya doldurdum şu an onları yiyorum 5 kilo falan kır pidesi yürütmüşüm oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Ne boş yorum yapan insan var (bazıları insan olmadığını söylesede)
    1. Olarak eğer elinizde bir kanıt yoksa kimsenin ekmegiyle oynayacak yorumlar yapmayacaksiniz.
    2. Olarak kocaman masaya serviste sınırsız şeklinde yazmış evime götürebilir miyim ne demek sınırsız pizza açık büfe gibi terimleri bilmeyecek kadar genel kültürünüz mu yok?

Yolumuz düşerse deneriz 10 tl lik borek menüsünde pide de dahil olsa güzel olurdu

sınırsız değil mi abi ver bana bir tepsi börek birazını yiyip birazını çantama doldurcam problem nerede ?

normal bir insanın yiyeceği kapasite bellidir 10 liraya her yerde karnımı doyururum neden oraya gideyim madem sınırsız ben bu şekilde değerlendirmek istiyorum diğer türlü aynı hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 10 Kasım 2016; 16:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fabrizo kullanıcısına yanıt
     Sınırsız Kır Pidesi + Sınırsız Kola = 8 TL (İSTANBUL/KÜÇÜKYALI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Bostancı Ahmet pide ile kiyaslayacak var mı :)

İstanbul da Ahmet 1 ile kıyaslanacak yer var mı :)

• forumda fırsat felan paylaşmayın, bu cahillere iyilik yaramaz.
    bazen küçükyalıdan geçiyorum oraya uğrarım teşekürler.

son zamanlarda sürekli konu açanlara saldırıyorlar,forun görgüsüz cahil doldu.

• quote:

Karayolları'nın biraz daha ilerisinde kalıyor sanırım. İstanbul ile alakası olmayan bir yer bence. Bir kez kaldım orada, Beşiktaş' gitmek için 3 saat uğraşıyordum öyle şehir olmaz olsun.

senin istanbulla alakalı olmadığın belli,adrese bakarsak e5 in kenarında haftada bir oradan geçiyorum.hiç olmazsa bayramlarda karşısındaki mezarlığa uğrarım

• oo kampanya müthiş cidden

bu akşam bütün cevizli orhantepe mahallesini örgütlüyorum yarın yok edeceğiz orayı
  • @sonerason

Yeni mekan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

senin istanbulla alakalı olmadığın belli,adrese bakarsak e5 in kenarında haftada bir oradan geçiyorum.hiç olmazsa bayramlarda karşısındaki mezarlığa uğrarım

Toplu taşıma ile yaşanılacak bir semt değil. Karşı tarafta işi olan adam için 1 yıl içinde şizofreni teşhisi bile konabilir.

Bahsettiğim mesafe Ankara'da toplu taşıma ile Mamak-Ulus-Kızılay-Turkuaz arası gidip gelmek gibi bir şey.

orada toplu taşıma sorunu hiç yok,onlarca otobüs hattı oradan geçiyor minibüslerde aynı,hatta metro bile var.karşıya geçmek dahada kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Bostancı Ahmet pide ile kiyaslayacak var mı :)

İstanbul da Ahmet 1 ile kıyaslanacak yer var mı :)

o zaman enişte 2 kıymalı bi ayran :)
  • Çarsi izinleri acilir acilmaz ordayim,sirf askerden para vurmak icin yapilan kampanya

• RASP kullanıcısına yanıt
    oglum ahgksj bune lan gidelim bahariye boregi bosverin

• Arkadaşlar bu tarz ucuza kır pidesi satan yerlerde kıymanın içinde sakatat riski çok yüksek tavsiyem patatesli peynirli falan yiyin. sonra ucuza yemek yiyim derken biton hastane masrafı çekmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sledgehammerXX

Arkadaşlar bu tarz ucuza kır pidesi satan yerlerde kıymanın içinde sakatat riski çok yüksek tavsiyem patatesli peynirli falan yiyin. sonra ucuza yemek yiyim derken biton hastane masrafı çekmeyin

Keşke kıymaya sakatat katsa ne varki bunda
    Brnim açımdan en ufak sorun yok kaldıki rn güzel böreğin eski usul sarıyer böreğinin içerisinde tat veren nedir bilirmisimiz??? "Baş eti" dir
    Şuanda kıyma 25 liralar civarına bulunuyor ama en kötü sakatat kilo olarak kıymadan daha pahalı
    Sakatat değil ama soğan oranı çok yüksek olabilir kendi açımdan bol soğanlı olacağına full sakatat dolu olsun derim

• zotacing kullanıcısına yanıt
    1/1.30 saat aralığında Beyoğlu/Sabiha Gökçen yapıyorum ayda 22 gün..
    Farklı bi şehirden bahsediyorsunuz sanırım belirttiğiniz rakamlara bakınca..

• Siz milletin yazdığı boş mesajları boşverin,Gayet güzel bir kampanya gidene şimdiden afiyet olsun.Keşke böyle kampanyalar daha fazla yapılsa.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.