Sınırsız 1 mbit adsl kullanıorum her zaman normal fiyatta gelirdi.Ama bu sefer 57 tl geldi neden olmuş olabilir arkadaşlar ?
ttnet herşeye para alıyor kardeşim. fatura ya bak. gecikme falan olduysa ondandır.
Vitamin, Oyun vb. paketlerden falan aldın mı? Ondan dolayı böyle bir fiyat gelmiş olabilir.
Hyr gecikme yok, zaten fatura son ödeme tarihi ayın 29 u daha gelmedi bile yani
yok hiç bişe almadım, bildiğin sade 2 yıldır böyle kullanıoyum ilk kez oldu
Git yetkili ile konuş durumu anlat.
ara sor niye böyle de....detaylı anlatın de...
peki
tivibu fln mı var
Şöyle bi olay vardı bilmem okudunuzmu?
5 tl lik bi zam gelmişti ama tam olarak ne zammı hatırlamıyorum 53 geliyorsa 57 oluyordu
yok beyler hiç bi ek paket almadım, 45 tl geliyo hep ama yok işte 57 tl geldi ne saçmalıktır anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: untex
yok beyler hiç bi ek paket almadım, 45 tl geliyo hep ama yok işte 57 tl geldi ne saçmalıktır anlamadım
1Mbps limitsiz abonesiyim bana da 45 yerine 62 gelmiş sebebini senden önce öğrenirsem anlatırım.
quote:
Orijinalden alıntı: DossKlein
quote:
Orijinalden alıntı: untex
1Mbps limitsiz abonesiyim bana da 45 yerine 62 gelmiş sebebini senden önce öğrenirsem anlatırım.
Tamam kardeşim, bende bi bilgi edinirsem buraya yazarım
bnde sının gbyım sınırszım ılk 6 ay 19 mu ne ama 57 geldı
Bende Şimdi Bakıyorum Kaç Gelmiş BAkalım
quote:
Orijinalden alıntı: Norpitiyan
bnde sının gbyım sınırszım ılk 6 ay 19 mu ne ama 57 geldı
Belki kampanyadan dolayı öyle olmuştur sana ama, bu benim acayip, 4 yıldır kullanıyoruz ilk yıl sınırlıydı sonra sınırsıza geçtik, sınırsız olarak 2 senedir devam ediyorum ama ilk kez böyle bişe oldu.Saçmalık ya adamlar tarife değişiklikleri yaptılar bakalım ne olucak
Var mı bir sonuç bulan ?
quote:
Sayın xxx;
Tarafımıza iletmiş olduğunuz hizmet numarası üzerinden yapılan inceleme sonucunda 29.09.2010 son ödeme tarihli faturanıza 04.2010 - 07.2010 dönemleri arasında ödenmemiş 4 adet faturanızla beraber 08.2010 dönemine ait faturanızın son ödeme tarihleri geçtikten sonra yapmış olduğunuz ödemeler nedeni ile gecikme bedeli yansıtılmıştır.
Detaylı bilgi almak amacıyla 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezimizi arayarak 3’ü tuşladığınızda size yardımcı olunacaktır.
TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla, TTNET A.Ş.
Söylendiği gibi ödenmemiş faturalar nedeniyle hizmeti durdurmuşlardı ama o faturaları öderken sanki 55 liralık fatulara da ödemiştik diye hatırlıyorum. Daha detaylı incelemeyi yapmadım. Şimdilik TTNET 'in yaptığı hesabı doğru kabul ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme