< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınırsız red,149 teklif geldi uygunmu sizce (2. sayfa)
-
-
Herkesin evinde internet var sanıyorsunuz, öyle bir dünya yok. Evinde internet konusun da altyapısın da sıkıntılı olupta, ev interneti alamayanlara özellikle öneriyorum bu tarifeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gibi insanlar kaldımi hocam helal olsun.
Salam ve sosis ile, hayırlı günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
teveccuhunuz hocam Guzel yorumlariniz icin çok müteşekkirim. hayirli cumalar vessalam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
80 GB ile sınırlı değildir herhalde, umarım Vodafone bug'u falandır.
80 gb hotspot
Emin misiniz? Normal de hotspot aylık 15 GB hocam, yeni çıktı ise bilmiyorum kusura bakmayın şimdiden.
Nerelerde yaşıyorsunuz ki internet altyapısı bile yok onu anlamıyorum. Şantiyelerde filan altyapı olmuyor, oralarda da en kötü mobil modemler var onunla en azından hem telefondan hem pc’den iş görüyorlar. Adama sınırsız tarife 100 lira teklifi gelse bir önemi yok ki ayda 10 gb kullanıyorsa. Bunun ayrımını bizim millet kavrayamıyor “kullanmasan da al” mantığı. Sonra sorarsınız neden müşteri hizmetleri alt paketi hiç önermiyor…
-
Yok hocam bu gerçeği yansıtmıyor, tıpkı Turkcell de faturasız da 3 ay (90 gün) kalmalıdır diyor müşterilerinin faturalı hatta geçmesi için, onun gibi bir madde buda.
Çok 100 GB üzeri kullanım yaptık ben dahil bir sürü Limitsiz tarife de olanlar da, kimse böyle bir sorun yaşamadı çok şükür ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 1 Nisan 2022; 13:24:22 >
nasıl 80 gb ya hata mı acaba bende 40 gb yazıyor
-
Nerde 40 GB yazıyor, hotspot kotası mı bu?
sen niye bu kadar karşısın sınırsız tarifeye :ddd benimkinde port yeri cart curt yokmuş bağlamıyolar
-
limitsiz silverda 15 gb hotspot diyor bende , 40 gb yazan redli fırsat 40 paketi
-
Anladım hocam, teşekkür ederim bilgi için
Fobilerim arasında sınırsız tarife var
Gerekli açıklama üsttedir
lion king anlik
karsiyim herseye karsiyim var mi!
vodafone net hizin bu kadar mi !!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X