< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınırsız red,149 teklif geldi uygunmu sizce (3. sayfa)
-
-
Oyle deme dostum. Kac yildir evime altyapi gelmedi sehir merkezinde ikamet etmeme ragmen. Cocuklar online egitime giremedi eksik kaldilar, bimcell 20 gb 42 tl paketi ile idare ettik kac ay. Sonrasi hanimi vodafone'a tasidik ve ona limitsiz tarife 5 megabayt hizinda geldi. Suan limitsiz kullaniyor, altyapi da geldi. Ama cok kotu donem gecirdik, kesinlikle mobilde sinirsiz nimet gibi. Ev interneti sinirsiz olmasa da olur. Bende 20 gb yetmedigi ve zamlandigi icin bimcellden vodafone'a gectim red 30 video tarifesine cok isimi gordu ama o da yetersiz kaldi ve hep videolar takiliyor instagram da gezmiyor idi. Hattim suan tt faturasiz ve tarife bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yardımcınız olsun hocam, gerçekten güzel tarife evet, ama kızıyorlar bazı hocalarım ben de bunu anlayamıyorum, sağlık olsun ve hayırlı Ramazanlar dilerim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende anlamiyorum, adam 10 gb kullaniyor diye 80 lira veriyorsa gitsin 20 tl fazla versin 100 tl'ye sinirsiz olsun kafasi rahat olsun, niye 10 gb kotayla surunsun ki. Boyle boyle yayginlasmasi lazim bu kafa gidersek daha cok ruyamizda goruruz limitsiz tarifeyi.
Katılıyorum hocam, 10 GB nere sınırsız nere, bizim diğer ülkeler den ne eksiğimiz var, Yunanistan, Bulgaristan da bile Limitsiz tarife var, Türkiye de böyle birşeyi fazlası ile hak ediyor diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 1 Nisan 2022; 20:2:44 >
Sınırsız olsun çamurdan olsun 2mb hız olsun :) değer. Bu arada yukarlarda alışkanlık yapar diyen arkadaş var bayağı güldürdü beni :) Alışkanlık yapar sınırsız kullanmayın he. Alem adamsın vesselam
yıl oldu 2022 nelerle uğraşıyoruz ya gb hesabı yapıyorum her gün ne izlesem ay sonuna kadar yeter diye , sınırsız bir günlük internette izleyeceğim şeyleri indiriyorum 1 ay onları izliyorum
-
Bu eski paket ile bu arkadasa gelwn teklif aynimidir
Limitsiz Redli ile Limitsiz Redli Silver farklı hocam
Bendede bu arkadasinki gibi icerikler ayni ama benim paket silver olan
Muhtemelen 5 Mpbs hız limiti ve de hotspot kotasını gizlemişler, ama tarife aynı tarife ve içerikler de aynı hocam
Yeni paketler bazi ozellikler yazmiyor mus artik
Teklif de yazmıyor hocam, tarifeyi kabul edince her şey gözükecek tekrar dan
Benim bildiğim limitsiz tarifelerde hotspot sınırı var. Bu sınır varken siz nasıl çocukları pc’den online eğitime sokabildiniz onu anlamadım.
Limitsiz tarifeler hotspot bağımsız olsa bulunmaz nimet ama cep telefonuna kısıtlı kalınca anlamını yitiriyor maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun da formülü var, herşeyin çözümü var. Sen yeter ki tarifeyi iste yeter Hotspot'u öyle kısıtlı bırakmayız.
Onun da taktiğini bulduk şükür. Ama ilk çocuklarla 15 gb'ı bitirip sonra taktiği uyguluyorum. Tabi bunu evde uyguluyorum dışarda hattımın datasını (TT) kullanıyorum.
O zaman işin rengi değişir hacı abi ondan bahsetsene sen
Güle güle kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj kutuna bak hocam
Bu teklif geldiğinde, hangi paketi kullanıyordunuz
Faturasız kolay 15
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X