Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandigim tarifede upload hizi 0.8mbps bu hizin 2 mbps olmasi bile beni asiri mutlu edecekken sinirsiz olmasını istemek oldukça ütopik bir olay. Biz zamaninda 6 daire ile 1mbps upload hizini 2 yıl kullanmış insanlarız, sinirsiz olursa gerisini siz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asimptot kullanıcısına yanıt
    Bilgilerimin az olmasının hiçbir önemi yok. Ben ve bana oy veren dostlarım ne istiyor? Upload limitinin kalkmasını! Olay bu zaten. Yaptığınız çok büyük saygısızlık. Önce kendinize bir baksanız ?? ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asimptot kullanıcısına yanıt
    Benim dolar ile ilgili bir video çekmiş olmam, benim profesör havasına girdiğim anlamına gelmiyor. Ben istediğim gibi videomu çekerim ve yayınlarım. YouTube ve diğer alternatifler özgür platformlardır. Kimisi dolarla ilgili gerçekten bilgi içeren bir video çeker, kimisi ise az bilgi içeren fakat muhabbeti ve tartışması bol bir video çeker. Videolarım %100 bilgi amaçlı değildir. Ben şahsi olarak dolar hakkındaki görüşlerimi paylaştım. Siz ise benim "Yılların profesörü" havalarına girdiğimi zannediyorsunuz. Yani beni uzaktan yakından tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ve benim hakkımda olmadık şeyler söyleyip komik durumuna düşüyorsunuz.

• Beyler, gece 4:30 - 5:00 arası hız testi yapacağım. Nete bağlı her cihazın bağlantısını sonlandırıp sonuçları paylaşırım tekrardan.

Yukarıda attığım fotoğraf Nisan ayına ait. SS alırken nete bağlı cihazlar varmıydı hatırlamıyorum. (NAS vb.)

Şimdi bi Black Ops 4'de defolup gidiyorum. Takımdaki oyuncular iyi denk gelmezse PC'nin yanında bilenmiş satır mevcut. Güzel düşüncelere sahibim bu gece...

Update gelmiş. Neyse kaçtım.

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 2 Kasım 2018; 1:25:35 >
  • Altyapı kaldırmaz diyenler için VDSL hız sınırlamasız ve hız sınırlamalı hız testi. Sizce altyapıyı zorlayan şey upload mı yoksa tam tersine her abonenin hızını kısıtlamak kullanılan sayısız aşamalı sistem mi ?

Yaklaşık bir yıl önce elektrikler bir kaç saat kesildiğinde bir bug sonucu modeme gelen hız sınırı kalkmıştı . İnternette bir acayiplik olduğunu hissedip hız testi yaptığımda gözlerim yaşarmıştı ama sonradan tekrar sınırlandı ve daha sonra aynı şey olmadı.

Sınırlayan sistem devrede olduğunda (75 Mbps indirme, 4 Mbps yükleme) hız testi ölçümü bile nasıl fark ediyor

Yurtdışındaki operatörler de benzer sistemleri kullanıyor, onlar neden sıkıntı yaşamıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Kasım 2018; 2:1:48 >

• Upload limitleyerek insanların yasadışı işler çevirmesine engel olmak saçma. Suç işleyenlere gereken ceza verilir. Hapis veya para cezası gibi. Bu interneti ilgilendirmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Upload limitleyerek insanların yasadışı işler çevirmesine engel olmak saçma. Suç işleyenlere gereken ceza verilir. Hapis veya para cezası gibi. Bu interneti ilgilendirmemeli.
    Bir şeye kılıf uydurmak isterseniz bir sürü yol bulursunuz ama biz özgürlüğümüz engellendiği için insanız ve kurallara uyarak yaşıyoruz, diğer ülkelerde yaşayanlar hep hırsız, suçlu... hatta bakmışlar ADSL de 1 Mbps var paylaşım suçu işlenemiyor, çok zor oluyor diye VDSL i icat etmişler.
  • İnternet denetimi sıkı hale getirilerek, bazı kanuni yönden düzenlemeler yapılarak bu şartla Upload limiti tüm bireysel kullanıcılarımız için kaldırılabilir bence. Böylece insanlar Upload'ı illagel yönden kullanamaz veya kullanırsa cezai işlem uygulanır. Para cezası gibi.

• quote:

İnternet denetimi sıkı hale getirilerek, bazı kanuni yönden düzenlemeler yapılarak bu şartla Upload limiti tüm bireysel kullanıcılarımız için kaldırılabilir bence. Böylece insanlar Upload'ı illagel yönden kullanamaz veya kullanırsa cezai işlem uygulanır. Para cezası gibi.
    O youtube üzerinden video izleyen kişilere özellikle sesleniyorum, 5 dakikalık videonun yüklenmesi için senin telefonu veya bilgisayarı saatlerce uploada bıraktığını üstelik asimetrik hat olduğu için de bu esnada interneti kullanamadığını yani neler yaşadığını bilmiyor boyuna laf söylüyorlar. Bu kişiler ya art niyetli yada iss yetkilisi gibi bir şeydir yoksa insanın insan halinden anlaması lazım ve özellikle bu ülkede kullanıcılara yapılan haksızlığı görmemezlikten gelmemesi lazım. Bir de yanlış anlaşılmasın upload için illaki youtuber mı olmak lazım tabiki hayır... whatsapp, instagram gibi kullanılan her şeyi doğrudan etkiler, cep telefonlarınız bu işlemleri yapabilmek için yapılan kısıtlamadan dolayı resmen gereksiz yere zorlanıyor ve işlemler çok uzuyor, bataryanız gereksiz tükeniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Kasım 2018; 2:57:51 >

• Katılıyorum. Ben 0.66 Mbps Upload ile 4-5 GB bir videoyu 7-8 saatte yüklerken beklemek zorunda kalıyordum... 0.90 Mbps Upload ile bile aynı dosyayı 5-6 Saatte ancz yükleyebilirim demek bu. Yani ADSL değil, en az 35b VDSL2 getirilmesi lazım. Sanırım 10 kereden fazla 35b VDSL2 demişimdir... :)

• Çalışanlar bile daha AKK nin ne demek olduğunu bilmiyor.Bu sistem hayatta değişmez.Sırf kar yapmak için üretim açısından müthiş bir kaynak olan interneti sınırlandırmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sizde böyle karamsar düşünürseniz, istediğimiz gerçekleşmez. Bu ülkede darbe oluyorken nasıl millet sokağa çıktı ve birlik olmanın gücünü gösterdiyse, bizde Limitsiz Upload için bir araya toplanmalıyız ve kitlemizi büyütüp, limitsiz Upload için BTK ve Türk Telekom'a karşı dik durmamız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Çalışanlar bile daha AKK nin ne demek olduğunu bilmiyor.Bu sistem hayatta değişmez.Sırf kar yapmak için üretim açısından müthiş bir kaynak olan interneti sınırlandırmak...
    Sert konuşmak istemiyorum ama yazılacak çok şey var... Bir akrabam hızı arttırmak için müşteri hizmetlerini aramış onlar da hız ile ilgili bir işlem yapmayıp AKN miktarını arttırmışlar. Bu kadar da olur mu demeyin evet var ve insanlar ne olduğun farkında bile değil, alakasız saçma sapan işler hep... Masal diye anlatsanız tutarsız diye dalga geçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Kasım 2018; 2:22:54 >
  • quote:

Eğer sizde böyle karamsar düşünürseniz, istediğimiz gerçekleşmez. Bu ülkede darbe oluyorken nasıl millet sokağa çıktı ve birlik olmanın gücünü gösterdiyse, bizde Limitsiz Upload için bir araya toplanmalıyız ve kitlemizi büyütüp, limitsiz Upload için BTK ve Türk Telekom'a karşı dik durmamız gerekir.
    Biz uploaddan falan anlamayız.Ciddiyim 3 gün aralıksız anlatsan anlamayacak milyonlarca insan var ülkede.Bu kadar cahil cühelayı keklemek varken topu topu birkaç bin bilgili insan olan bizleri sallamazlar bile.Ayrıca bu işler azcıkta siyasi.Bak 15 temmuzda nasıl kotaydı sınırdı falan hepsi kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların cehaletinden faydalanmak ne Atatürke yakışır, nede milletimize. Bu ağır bir suçtur aslında ve terbiyesizliktir bana soracak olursanız. Çoğu İSS'lerin hırsızlık yaptığının farkında mısınız?

İnternet servis sağlayıcılarının yaptığı iki suç var;

1) Müşterilerini kazıklamak
    2) Kazıklayıp birde üzerine internet hizmetini tam vermemek

• İnsanların cehaletinden faydalanarak ticaret yapan insanlar suçlu kabul edilirken, internet servis sağlayıcılarının ise suçsuz sayılması adil değildir. Adalet yok.

• Mesela artık günümüde ülkemizde türistlerin cehaletinden faydalanarak bir külah dondurmayı 10 TL'ye, bir çayı 5 TL'ye satarak kazıkladıkları için ceza alırlarken, bize aynı haksızlığı yapan firmalar ise ceza almıyor. Adalet yok.

• Yani devlet kendi çıkarları için çalışıyor sanki? Kazıklayarak insanlara bir ürün satan insanlar suçlu olarak kabul edilirken, devlete ait kurumlar ise suçsuz kabul ediliyor... Bu tıpkı çağ dışı krallık sistemine benziyor. Devletin görevi biz milletin hertürlü ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getirmesidir.

• Emin olun şu an Atatürk yaşıyor olsaydı, nefret etmişti ülkemizin bu halinden. Nerede dürüstlük? Nerede adalet?

• Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın devlete hakaret etmiyorum ama bu durumu sorguluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.