Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaferq

Türkiye gelişiyor.
  • Şirketler kar oranlarını düşürmemek için her olayda altyapıyı öne sürüyor bizim insanımız da buna öylesine inanmış ki şirketleri onlardan iyi savunuyor.Bu adamlar senelerdir sırtımızdan milyarlar kazanıyor altyapı yeterli olmasa bile bunu yapacak imkanları senelerdir çağdışı denecek kadar komik internet hizmetlerini bize fahiş fiyatlardan vererek elde ettiler.Burada AKK kaldırılsın dendiğinde ilk imza atanlardan biriydim elimden geldiğince gerekli yerlere bunu iletmeye çalıştım.O zamanlar biz bu duruşu sergilemesek bugün hala 75 gb kotayla duruyorduk.Bizim gibi ülkelerde sömürülmeye karşı durmadığın sürece sömürülürsün.İş ahlakı gibi şeyler bizim buralara uğramaz.Bu sebeptendir ki hakkımız olanı almak için uğraşmalıyız.
  • ya arkadaş niye sadece upload kotasının kaldırılmasını istiyorsunuz upload hızının arttırılmasınıda talep etsenize. hep aza yetiniyoruz.
  • Alt yapı yalanını bana ttnet çalışanları bir sene yutturdu bende sözleşmem bittiği gün iptal edip türkcell fibere geçtim. Geçtiğimden beri gerçekten internet kullandığımı hissettim.

Şu anda akk olmadan 25 download ve 5 upload hız ile kullanıyorum. Yayın yaparke arada sırada 5 megabitten daha fazlası olsun diyerek bir kere turbo upload paketi aldım net ve stabil 83 mbit upload'a kadar alt yapım destekliyor.

Bence devlet yasa çıkarmalı."Satılan internet paketi hizmetindeki upload hızı, download hızının en az yarısı kadar hızda olmalıdır" şeklinde.

İnsanımız upload hızının ne kadar önemli olduğunu bilmiyor.Hayatta her şey download değil.
    Milyarlarca lira para harcayıp pc toplayıp 3 mgbit internet ile 2000 bitrate yayın yapmaya
    çalışan insanlar var.Amatöründen profesyoneline herkes bu konuda hem fikir olmalı.

Konuyu gündeme getiren arkadaşıma teşekkür ediyorum.
    İzmirden sevgiler.

• TTNET şu an kota ile ilgili bir şey yok dedi, 2019 giriş aylarında belli olacak anlaşılan. 2019 fiyatlar 7-8 TL artacak dedi yetkili. Ve de TTNET haririlerden alınıp bizim bazı bankalara devir edilecek hisseleri, onay bekliyor en son haliyle. 5-6 yıl alt yapı duracak gibi. Planlı olanları bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 2 Kasım 2018; 13:31:52 >
  • Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın!

iş yerindeyim testi yaparken 15 tane pc 20 tane telefon bağlıdır muhtemelen. downloada uploada kota yok. aylık 120 lira faturası var. kurumsal tarife.
  • Hocam sorun upload hızının 4 Mbps olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72BF5FF36 -- 2 Kasım 2018; 13:42:39 >
  • Turknetin allah belasını versin yapa altyapımız içindesiniz geçerseniz öyle hız böyle hız alırsınız dediler, geçtik sonra ilk önceleri boş port yok yalanı sonraları vdsl 2 destelemiyor dediler madem yapa alt yapımızda olanlara 100 mb diyorsun versene bu internet servis sağlayıcıların alayı aynı albirini vur ötekine
  • Senelerdir Upload hızımı hep daha yüksek olsun istedim. Paylaşmayı sevmek, karşıya göndermelerde sıkıntı yaşamamak için. Lakin 2019'a gelirken 5mbit upload ile sınırlanmaktan hiç hoşnut değilim.
  • VDSL 17a profil ile 7-8mbit tertemiz verebilirler. bazen millet maile pdf eklerken falan internet çöküyo. dsl teknolojisi simetrik ve analog bir bağlantı tipi olduğu için upload tam kullanıldığında download bant genişliği de kalmıyor.
    yani muhabbetin özü, DSL teknolojisi tarihin eski saylarında çoktan yerini almalıydı.
    hele anten kablosu ile internete girip "köblönöt dö pöng vör" diyen insanlara hiç girmiyorum.

Evimde TR sol kullanıyorum. Bina 40 daire. çatıda sonlandırma ve MTU switch var. hanelere cat6 kablo geliyor ve router da sonlanıyor. Ne upload ne download ne de ping birbirinden etkilenmiyor. Bir 1080p 60fps video izlerken, aynı anda 720p 60fps yayın yapabilir ve bu esnada oyundaysanız normal ping alabilirsiniz. Fakat çok ciddi kota uygulanıyor.

Bence asıl üstünde durulması gereken husus, saçma sapan analog DSL teknolojisinden medet ummayı bırap GPON/CAT6 gibi sonlandırmaların yaygınlaştırılması.

Bu konuda murat 131 araba ile nasıl daha hızlı giderim tartışılmış. yok şöyle motoru modifiye edilen sistemi var yok böyle karbüratör ile daha hızlı gidiyor vs vs.
    Ya kardeş bırak hacı muratı, millet aya çıkmış sen hala modifiye peşindesin. komple aracı değiştirmelisin. bu yönde ısrarcı olmalısın. yanlış kanaldasın. bilmem anlatabildim mi...

• adsl için durum çok kötü pingden oyun oynayamıyorum 0.70le ne yapılabilir aklım almıyor fiber bağlatmak istesem altyapım desteklemiyor sadece video izleyebiliyoruz o kadar araplara satmasaydılar bu kadar geri kalacağımızı düşünmüyorum içini boşaltıp kaçtılar adamlar bankaların elinde ne olacağı belli değil şu an telekomun birçok belirsizlik var internetimizin geleceği için
  • Kru kullanıcısına yanıt
    O zaman kazık yemeye devam et sen aynı hizmeti daha ucuza sunmalılar. Ayrıca istediğin kadar para ver türk telekom denen dandik şirket muğla köteklide en fazla 16 mbps veriyor. Sözde 3 yıldırda altyapı çalışması var. İl müdürlüğündeki çalışanlar bile bıkmış sözde her yıl çalışma oluyor diyorlar. Ama ne pingler iyi nede download, upload söylemeye bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfsrx -- 2 Kasım 2018; 14:36:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akk kaldırılsın bölgemde 8 mbit adsl var cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNet'ten 24Mbit/200GB teklifi geldi, bu pakette 2mbit'e kadar mı upload hızı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diehard5534

ya arkadaş niye sadece upload kotasının kaldırılmasını istiyorsunuz upload hızının arttırılmasınıda talep etsenize. hep aza yetiniyoruz.

Hız arttırılsın diye açıldı konu, sınır yazdığına bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

TTNet'ten 24Mbit/200GB teklifi geldi, bu pakette 2mbit'e kadar mı upload hızı ?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Download hızı iyi sanki de sıra uploada geldi zaten türk telekom arap iş adamlarınca dolandırıldı biz sözde müşterilere de bunun acısını telafi etmek düşer.. hizmet falan beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

TTNet'ten 24Mbit/200GB teklifi geldi, bu pakette 2mbit'e kadar mı upload hızı ?

Evet

Alıntıları Göster
    30 dk video çeksem artık 24 değil 12 saat sürecek demek yüklemesi.

50mbit/5mbit paketi 50GB kota ile vermeye çalıştı Türksat, bana kimse kablonet demesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    10 gigabite takmışsın ama 50 mbps bile zor veriliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.