Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yıla girerken akk kalmayacak diye birşeyler okudum.Siz upload sınırı kaldırılsın diyorsunuz.Maalesef çok şey istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk kalcakmı yıl başında vadofonun 100 mbit 200 gb kota olan versiyonu 100 mb sınırsız mı olcak 1 ocakta bilen biri cevaplasın ona göre millenicom yada vadofone gecelim

• Akk kalkar, kota gelir demiştim vakti zamanında.
    Benim düşündüğüm daha farklıydı ama onlar sadece ismini değiştirmek ile yetindi.

Örnek vermek gerekirse;
    50 gb kota satın alıyorsunuz 16mbps hızla, bitince bir 50 daha, ertesi ay 100'e ihtiyacınız varsa 100, 200'e ihtiyacınız varsa 200.

tabi kontörlü tarifeden (liseliler bilmez) tek farkı, ertesi aya devir imkanının olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ttnet haricinde kimseden hizmet alamıyorum ne yazık ki. Evinde ttnet fiber olunca diğerleri hizmet veremiyor. Ancak yeni bir operatör gelip kablo döşemesi gerekiyor

Dsmart, netspeed gibi sayılı bir kaç operatörden alabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN kalkmıyor. Telekom’daydım bugün. Sadece AKN sonrası hızlar %25 artıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Aynen

AKN uygulamasına btk neden karşı çıktı.

Çünkü reklamlarda sınırsız internet 16 mbps diyorlardı. Ama 16 mbps AKN ye takılınca düşüyordu. Burada tüketiciyi kandırma vardı. Mesele bundan ibaret.

Sınırsız ve AKN kelimeleri bir arada olmayınca sorun halloldu. Ha ben full sınırsız istiyorum diyen için zaten paketler var.

• HR Creative kullanıcısına yanıt

İşin komik tarafı şu ki.

Turkiyede Telekoma söven kişiler bile iş ahlakından yoksun. Çünkü ülkenin çoğunun mantığı bu

Biz buyuz fazla kurcalamayın.

Kravat takip takım elbise giyince Avrupalı olunmuyor.

• Hocam siz ne hızından bahsediyorsunuz. Türk telekom öyle bir hale gelmişki bırak hızı sağlamayı port açamıyorlar port. Alt yapı yok. Hiçbir internet servis sağlayıcı bağlantı kuramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

SINIRSIZ upload kesinlikle olmamalı.

Upload HIZLARI ise artmalı.
    Sen öyle dedin diye inadına Sınırsız Upload olacak. Download'ta sınırsız, Upload'ta sınırsız olmalı! Altyapının desteklediği kadar hız almamız gerekir! Parasını veriyoruz, hızı almak kalır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F0C9EBFD

İşin komik tarafı şu ki.

Turkiyede Telekoma söven kişiler bile iş ahlakından yoksun. Çünkü ülkenin çoğunun mantığı bu

Biz buyuz fazla kurcalamayın.

Kravat takip takım elbise giyince Avrupalı olunmuyor.
    "Biz buyuz" diyerek kabullenmeyeceksiniz! Kendinizi diğer ülkelerden farklı görmeyin. Burası Türkiye olsa da Avrupalıyız biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Yeni yıla girerken akk kalmayacak diye birşeyler okudum.Siz upload sınırı kaldırılsın diyorsunuz.Maalesef çok şey istiyoruz.
    Bizden daha geri kalmış ülkelerde 1000 Mbps Simetrik interneti 30-40 TL gibi bir fiyata almak mümkün iken, biz o ülkelere kıyasla daha ilerideyiz ve bizde neden öyle olmasın? Değil mi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Yeni yıla girerken akk kalmayacak diye birşeyler okudum.Siz upload sınırı kaldırılsın diyorsunuz.Maalesef çok şey istiyoruz.
    Aslında çok şey istemiyoruz, sadece paramızın hakkını tam olarak alabilmeyi istiyoruz. Ne kadar ekmek,o kadar köfte, 65-80 TL ödeyenlere Simetrik internet verilmelidir. Sınır olmamalı. Biz yeterince ödüyoruz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

AKN kalkmıyor. Telekom’daydım bugün. Sadece AKN sonrası hızlar %25 artıyor.
    100 mb akn sonrası 16 yerine 1 ocakta 20 mb mi olcak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Alt yapı yalanını bana ttnet çalışanları bir sene yutturdu bende sözleşmem bittiği gün iptal edip türkcell fibere geçtim. Geçtiğimden beri gerçekten internet kullandığımı hissettim.

Şu anda akk olmadan 25 download ve 5 upload hız ile kullanıyorum. Yayın yaparke arada sırada 5 megabitten daha fazlası olsun diyerek bir kere turbo upload paketi aldım net ve stabil 83 mbit upload'a kadar alt yapım destekliyor.

Bence devlet yasa çıkarmalı."Satılan internet paketi hizmetindeki upload hızı, download hızının en az yarısı kadar hızda olmalıdır" şeklinde.

İnsanımız upload hızının ne kadar önemli olduğunu bilmiyor.Hayatta her şey download değil.
    Milyarlarca lira para harcayıp pc toplayıp 3 mgbit internet ile 2000 bitrate yayın yapmaya
    çalışan insanlar var.Amatöründen profesyoneline herkes bu konuda hem fikir olmalı.

Konuyu gündeme getiren arkadaşıma teşekkür ediyorum.
    İzmirden sevgiler.
    Kesinlikle size katılıyorum. Biz internette sadece alan değil, aynı zamanada veren olmayıda istiyoruz. Sadece başkalarının içeriklerinden faydalanmayı değil, kendimizde birşeyler yaratıp bunu hızlı bir şekilde paylaşmalıyız! Bu yüzden sınırsız Upload gerekli. Hep alan mı olacağız? Hep indiren mi olacağız? Biz nasıl 100 Mbps'e kadar Download alabiliyorsak, 100 Mbps'e kadar Upload'ta almalıyız. Altyapı ne kadarını destekliyorsa artık...

• ozon3 kullanıcısına yanıt
    24 ve 35 mbps’ye baktım. 24 akn sonrası 8 yerine 10, 35 ise akn sonrası 16 yerine 20.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BİRİSİ CEVAP VEREBİLİRMİ

ben 16mbps 200gb akn kullanıyom akn bitince hız 5mbıt oluyordu şimdi benim paket akn sonrası 8mbıtmı oluyor kesin yani,..dayanamadım ttnet aradım onlarda evet dedi bir aydınlatın beyin gitti bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 2 Kasım 2018; 20:2:40 >
  • Al bak kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Kablonet altyapısı üzerinden vodafonedan hizmet alabiliyorsunuz 25 mbps sınırsız veya 100 mbps aknli paketini alabilirsiniz bi görüşün bence
    19 Kasım'da bitiyor TTNet taahhütümüz, o vakte kadar bakacağım. Aklımda bulunsun söylediğiniz.
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Cayma bedelinin bir bölümünü karşılıyor firmalar ama siz ödüyorsunuz onlar faturadan düşüyorlar

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bittikten sonra da mı cayma bedeli çıkarıyorlar ?

Vodafone sitesinde ne hız alırım sorgusu da yok sanırım. 2019'a girerken şaka gibi internet tarifeleri var ülkemizde.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.