Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Upload HIZLARI ise artmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 2 Kasım 2018; 15:48:20 >
  • 5-6 daire olmayan evlere devletten başka kimse fiber hat götürmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

30 dk video çeksem artık 24 değil 12 saat sürecek demek yüklemesi.

50mbit/5mbit paketi 50GB kota ile vermeye çalıştı Türksat, bana kimse kablonet demesin.

Kabloda upload vdsl e göre daha iyi değilmi teknik olarak ? Wifi operatörler yüksek upload verilen yerleşik operatörlerin bunu yapması kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Kasım 2018; 16:29:46 >
  • 50 mbps fiber abonesiyim. Upload hızım 2, resmen şaka gibi. Upload hızım artsın diye üst tarifeye geçtim hala 2mbps hıza sahibim. Telefonla kaç defa görüştüm ama çözmüyorlar.
  • quote:

50mbit/5mbit paketi 50GB kota ile vermeye çalıştı Türksat, bana kimse kablonet demesin.

35 Mbps upload ile yükleme süresi 10 dk idi ve kabul edilebilir bir düzeydeydi ama 4 mbps ile 1 saat sürüyor ve bu asla kabul edilemez. Günümüzde 1000 Mbps - 100 Mbps arası hızlar konuşulurken bizim 100 Mbps üzerini alamamamız ve 4-5 Mbps upload tartışmak utanç verici. Yurt dışından bir yabancı ülkenin aktif forumunda ne tartışılıyor diye bu konuyu görse halimize çok acır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

50 mbps fiber abonesiyim. Upload hızım 2, resmen şaka gibi. Upload hızım artsın diye üst tarifeye geçtim hala 2mbps hıza sahibim. Telefonla kaç defa görüştüm ama çözmüyorlar.

Olur mu hocam, 2 Mbps in üzerinde hız verilirse altyapı kaldırmaz, sizin modeminiz fiber kabloyu eritir o yüzden vermiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Kasım 2018; 16:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

50 mbps fiber abonesiyim. Upload hızım 2, resmen şaka gibi. Upload hızım artsın diye üst tarifeye geçtim hala 2mbps hıza sahibim. Telefonla kaç defa görüştüm ama çözmüyorlar.

Olur mu hocam, 2 Mbps in üzerinde hız verilirse altyapı kaldırmaz, sizin modeminiz fiber kabloyu eritir o yüzden vermiyolar.

Alıntıları Göster
    Bu ay taahhüt bitiyor ama TTNET Fiber olduğu için başka hiçbir firmadan hizmet alamıyorum. Böylede tuhaflık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

35 Mbps upload ile yükleme süresi 10 dk idi ve kabul edilebilir bir düzeydeydi ama 4 mbps ile 1 saat sürüyor ve bu asla kabul edilemez. Günümüzde 1000 Mbps - 100 Mbps arası hızlar konuşulurken bizim 100 Mbps üzerini alamamamız ve 4-5 Mbps upload tartışmak utanç verici. Yurt dışından bir yabancı ülkenin aktif forumunda ne tartışılıyor diye bu konuyu görse halimize çok acır.

Alıntıları Göster
    Aylardır 1mbit ile Twitch yayını yapıyorum, Cities Skylines ya da ETS/ATS gibi daha durağan oyunlar yayınlamaktan başka çarem yok. Diğerleri bende 1080P iken yayında piksel piksel oluyor.

Türksat'ın hızı çok iyi ama 50GB şaka gibi. Aylık fatura ne gelecek belirsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

VDSL 17a profil ile 7-8mbit tertemiz verebilirler. bazen millet maile pdf eklerken falan internet çöküyo. dsl teknolojisi simetrik ve analog bir bağlantı tipi olduğu için upload tam kullanıldığında download bant genişliği de kalmıyor.
    yani muhabbetin özü, DSL teknolojisi tarihin eski saylarında çoktan yerini almalıydı.
    hele anten kablosu ile internete girip "köblönöt dö pöng vör" diyen insanlara hiç girmiyorum.

Evimde TR sol kullanıyorum. Bina 40 daire. çatıda sonlandırma ve MTU switch var. hanelere cat6 kablo geliyor ve router da sonlanıyor. Ne upload ne download ne de ping birbirinden etkilenmiyor. Bir 1080p 60fps video izlerken, aynı anda 720p 60fps yayın yapabilir ve bu esnada oyundaysanız normal ping alabilirsiniz. Fakat çok ciddi kota uygulanıyor.

Bence asıl üstünde durulması gereken husus, saçma sapan analog DSL teknolojisinden medet ummayı bırap GPON/CAT6 gibi sonlandırmaların yaygınlaştırılması.

Bu konuda murat 131 araba ile nasıl daha hızlı giderim tartışılmış. yok şöyle motoru modifiye edilen sistemi var yok böyle karbüratör ile daha hızlı gidiyor vs vs.
    Ya kardeş bırak hacı muratı, millet aya çıkmış sen hala modifiye peşindesin. komple aracı değiştirmelisin. bu yönde ısrarcı olmalısın. yanlış kanaldasın. bilmem anlatabildim mi...
    Hacı baba ben 16mbps 200gb akn kullanıyom akn bitince hız 5mbıt oluyordu şimdi benim paket akn sonrası 8mbıtmı oluyor kesin yan,..dayanamadım ttnet aradım onlarda evet dedi bir aydınlat beyin gitti bende

• Destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Kablonet altyapısı üzerinden vodafonedan hizmet alabiliyorsunuz 25 mbps sınırsız veya 100 mbps aknli paketini alabilirsiniz bi görüşün bence
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Netspeed e geçebilirsiniz 50mb down 4mb up 65tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATAMARANXX

Ttnet haricinde kimseden hizmet alamıyorum ne yazık ki. Evinde ttnet fiber olunca diğerleri hizmet veremiyor. Ancak yeni bir operatör gelip kablo döşemesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CATAMARANXX

4mps kadar upload hızı diyor. Aynı şeyi TTNET de diyor. Taahhüt yokmuş güzel ama aktivasyon bedeli 75 TL. 4 mps hız vermezseler iptal etsem o zaman 75 TL gidecek :)
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Ttnet fiber abonesiyim 35mb down 3mb up veriyorlar up 10gb kotalı asarsam ki 2 günde bitiyor 2mb e düşüyor. Diğer hiçbir firma bana abonelik veremiyor dediğiniz gibi ama netspeed verebiliyor taahhüt biter bitmez geçeceğim. Fiber olduğu için 4mb up diyorsa 4mb verebilir sözleşmeye ekleyebilirsiniz 4mb alamazsam bedeli iade isterim gibisinden. Vermeseler bile akk olsun hız olsun ttnet den daha avantajlı. Zaten kurulumu tt yapıyor sanırım tt altyapısı kullanıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AKK yi kaldırttınız ya upload kaldı

Bu ülkede hiçbir şey iyiye gitmez. Allah belasını versin hepsinin.

• La bi durun korsanı falan yasaklayacaklar sonra uyandırmayın işte.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.