Bildirim
Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (21. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
UyduNet'e telefonda upload'ımı sabit 10Mbit yapabilseniz çok iyi olurdu veya sabit olarak bu desteği kullanıcılarınıza sağlayın aylık bi binlik atarım dediğimde çağrı merkezindeki kız nedense gülmeye başladı. Ne anladıysa artık neyse.
Sonrasında çoğu kullanıcınız bu desteği talep etmekte dediğimde evet farkındayız fakat şimdilik bu desteği veremiyoruz, üzgünüz diye belirtti. Daha fazla uzatmadım yoksa sapık falan diyecek. Teşekkürler iyi çalışmalar vb. diyip kapattım telefonu.
Digiturk'den arayıp servis satmak isteyen kız aradığına pişman oldu. Onu hiç anlatmayayım. Ses kaydını kime dinletsem oha manyak diyor. :) -
sepet beyinli misiniz ? -
Gercekler acidir dostum polly annacilik oynamanin yasini coktan gectik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupaya bir gidip gorsem sen de avrupa ile hic alakamizin olmadigjni gorursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi oradan TT satış-trollü... BTK akk kalkacak dedi... neyini anlamadınız? -
Pes etmeyin, daha çok oy lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Türk Telekom binasini en az 10.000-20.000 vatandaş ile protesto etmek ve saldırı ile tehdit etmemiz gerekli. Bunun tek çözümü bu olabilir. Ciddiyim. Evet dalga geçeceksiniz benle ama cidden bu Upload limitine bu derece sinir oldum.
Yahu kardeşim btk dedi ki akn kalkacak. Mutlaka karşılığında bi cezai müeyyide koydu ama biz onun ne olduğunu bilmiyoruz. Belki çok komik bi para cezası koydu iss’ler de kurala uymak yerine cezaya razı oldu. Diyoruz ki telekom’dan doğrudan bilgi aldık. Anlaşılmayan ne? Bu ülkede her söylenen uygulanıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlara yurtdışı ülkelerde Upload hız sınırlamasının olmadığından bahsetmeliyiz. Upload hız limitinin kalkması için binbir türlü sebep var. Bu sadece binbir türlü sebeplerin içlerinden bir tanesi.
Ciddi ciddi eylem yapmak gerekiyor bunun için anlaşıldı. -
Avantaja gel. Aynı paketi tekrar aynı şekilde avantaj diye arsız bir şekilde birde yazıya dökmüşler.
Tam MUZ CUMHURİYETİ kavramına yakışır davranışlar. -
TT neyi doğru yapıyor ki... çakma iss... -
-
tabi tabi senin gibi devşirme x modelleri çok biliyor... Türkiye Avrupa ülkesi sen ortadoğuda yaşadığından kıskanıyorsun ermeni veledi... -
Daha çok oy lazım.
Dediğiniz yere bakayım eve gidince . Fakat ben farklı firmalardan altyapı kontroli yaptırdığımda desteklemediğini söylediler hocam
Ne de cok seviyorsun bos yapmayi. Ermenimiyim sanki ne alakasi var. Aklinca taraf olusturmaya calisiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X