Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedi tt trollü... kaç kuruş maaş alıyorsa...
  • Down/Up
    100/50
    80/40
    70/35
    60/30
    50/20
    24/8

Benzer oranda, artık hattın desteklediğine göre biraz değişebilen upload hızları istiyoruz.

Bunlar mesafeye göre hız örnekleriydi ama hat değerleri çok iyi olup 24 Mbps paket alana da 24/24 hız verilsin. Upload desteklediği sürece en fazla download kadar olacak şekilde hızlar güncellensin.

BTK duy sesimizi artık, istediğimiz sadece diğer ülkelerdeki gibi hız dengesi, fazladan bir şey değil.

Anlaşıp btk ya ortak mesaj gönderelim. Bunun için teknolojiye uygun bir metin hazırlayabilirim, aynı metini göndeririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 7 Kasım 2018; 2:19:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle böyle bir konuyu açtığınız ve giriştiğiniz için sizi tebrik ediyorum.

Ancak çok hayali şeyler yazmışsınız.

Ftth kullanıcısıyım. 10000 mbps internet verip 100-120 tl almalarını bekliyorsunuz.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Ftth sisteminde verilen cihazların teki (calix) 2.4 gbps (2400 mbps) hız verebiliyor max. Diğer cihazımız ise fiberoptik sistemi elektriksel internet hizmetine çeviren cihaz (Tilgin) ise max 100 mbps hız verebiliyor.

Bu dandik cihazımsıların bile piyasa fiyatı 3 basamaklı değerlerde. Tt ya da herhangi bir firma bu cihazları toplayıp yerine yenilerini alıp tekrardan dağıtmaz. Yani mal olarak eksiğiz bu noktada.

Ancak 500 mbps verip yine 100 tl gibi fiyat verseler ben ve bir çok kişi koşa koşa geçeriz bu tarifeye.

Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz4a

Hocam öncelikle böyle bir konuyu açtığınız ve giriştiğiniz için sizi tebrik ediyorum.

Ancak çok hayali şeyler yazmışsınız.

Ftth kullanıcısıyım. 10000 mbps internet verip 100-120 tl almalarını bekliyorsunuz.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Ftth sisteminde verilen cihazların teki (calix) 2.4 gbps (2400 mbps) hız verebiliyor max. Diğer cihazımız ise fiberoptik sistemi elektriksel internet hizmetine çeviren cihaz (Tilgin) ise max 100 mbps hız verebiliyor.

Bu dandik cihazımsıların bile piyasa fiyatı 3 basamaklı değerlerde. Tt ya da herhangi bir firma bu cihazları toplayıp yerine yenilerini alıp tekrardan dağıtmaz. Yani mal olarak eksiğiz bu noktada.

Ancak 500 mbps verip yine 100 tl gibi fiyat verseler ben ve bir çok kişi koşa koşa geçeriz bu tarifeye.

Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
    WAN gigabit olması lazım, 100 Mbps olduğununerede gördünüz? Zaten cihazı operatör kuruyor, paketinize göre cihazları verirler.

• Lütfen bu olayı ciddiye alın ki Upload hızımız limitsiz olurken kotalarda kaldırılsın!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • goldena G kullanıcısına yanıt
    10 Mbps upload verelim metro ethernet alın hemen verelim

5 Mbps simetrik 780 TL

10 Mbps 1500 TL

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    Oha baya ucuzmuş kanka. Benim aylık 30.000 TL maaşım var. Vaybe baya ucuzlamış. Sizinle nerede irtibata geçebilirim?

Günde ortalama 1500 TL değerinde et yemeği yiyorum. Arabam 1 milyar TL değerinde. Evim ise altın kaplamadan. Ek olarak 50.000 TL daha gelirim var. NASA Çalışanıyım. Aldığım ekmek bile en az 200 TL.

Eğer ciddiye aldıysanız, hiç almayın derim. Çünkü sizin kazık internet tarife satmanızla dalga geçiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 8 Kasım 2018; 23:23:22 >
  • O fiyatlar metre ethernet alan insanlar var kişisel kullanım olsun iş için alanlar upload artmasını çok beklersin

• Ukrayana gibi oldunuz hee protesto yapıyodunuz sınırsız upload için rusya geldi aldı kotalar geri geldi
    Amerika bizi kurtar diyede protesta yapmayın şimdi ukraynalılar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Kasım 2018; 0:34:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyada oturuyorum. ufak bir köydeyim. burada büyük sehirlere bile vdsl2 35b nin tamamlanma sürecini 2019 diyorlar ve telekom cok büyük paralar harciyor bunun icin 250 ye 40 mbps icin ( upload hizinda en ufak bir degisim yok en azindan burda ) almanya gibi bi yerde bile bu yavas yavas ilerlerken türkiyede cebinde akrep olan türktelekomun super vectoring yapilacak dslam kabinleri koyacagina inaniyor musunuz? al 100 lügü otur asagi ne isin var 200 le bile der. hadi olduda yapti 250 lik hizi rahat 200 300 tlye satacak.
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom önce kotaları tamamen kaldırsın ve Upload hız limitinide kaldırsın. Limit olmazsa ortalama 15-20 Mbps Upload mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Türk Telekom önce kotaları tamamen kaldırsın ve Upload hız limitinide kaldırsın. Limit olmazsa ortalama 15-20 Mbps Upload mümkün.
    Bunun bilincindeyim. Kotalarin kalkmasi gerek.

Upload hizini yükseltmemesinin sebebide. 80 tlye ben 40 mbps upload verirsem. 10 kisi ayni hatti kullanir satamam diyor. ana bayi ttnet oldugu icinde kimse bisey diyemiyo ha türknet gibi acik fikirliler olsada önü kesiliyor mutlaka :)

Türkiyede evime 46 mbps upload düsüyor. yapa degil vae yim aldigim hiz 3,90 küsür upload :D
    Yurtdışında Upload limiti yok. Hem Upload'ı kötü amaçlı kullananlara idari para cezası uygulanabilir. Upload limitinin kalkması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Yurtdışında Upload limiti yok. Hem Upload'ı kötü amaçlı kullananlara idari para cezası uygulanabilir. Upload limitinin kalkması gerekir.
    Var misin iddiaya? almanyada hala uploada ve downloada kota var :D

Hem uploadi kötü amacli kullananlara diyorsun da. bu seni kaydetmeleri demek bütün yaptigini tek tek incelemeleri demek. nereye girdin ne yaptin? ki kötü amacli kullanana para cezasi uygulasin. kim ister ki internetteki gözetlemenin insanlarin dahada gözüne batirarak yapilmasini buna karsi cikicak baya bir insan taniyorum türkiyede. upload limitinin kalkmasi gerek bu konuda düsüncem ayni.

Ama direktmen kalkmali öyle para cezasi falan o isler türktelekoma sadece para kazandirir.
    İşte direk kaldırmıyorlar. Sorun bu.

Ben idari para cezası ve gözetlemeden bahsettim çünkü Türk Telekom ancak sistem bu şekilde değişirse Upload limitini kaldıracağını düşünüyorum.

• metinwearsprada M kullanıcısına yanıt
    İngilterede 4 sene okudum, Hollandaya gittim. Hiç alakamız yok derken kendini anlatmışsan normaldir. Bi sürü islami ülkeden
    arkadaşım vardı, onlar müslümansa biz dinsisiz, hiç birimizin islamla islami yaşantıyla alakası yok ki (kimileri çok azgındı orası başka). ben zaten kendim için konuşursam deistim.
    bir çok avrupa ülkesinden de yaşam tarzı olarak daha moderniz eğer avrupalı demekten kastın buysa.
    İtalya, Yunanistan Balkanlar İspanya eski Sovyet falan da Avrupa değil o zaman. İslamcı çöpinski uydurması bunlar anası babası
    sülalesi eğitimsiz kendini küçük görüp yerin dibine sokan tayfa. Kimisi de serel yereli gibi orasını burasını açıp ünlü olma sevdasıyla gider.

avrupa zaten göç ala ala bizden çok daha beter hale gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweenietomatoes -- 9 Kasım 2018; 4:31:15 >
    hocam lobi yapında almanyadaki bi telekom şirketi ttyi alsın, güzel de para yapar. tek istediğimiz bu ttnin mevcut halinden daha az kar odaklı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.