Merhaba, ev akşam soğuktu 50 derece ayarladım sonra gece geç saatlerde 40 dereceye düşürdüm.
Sabah uyandığımda aşağıdaki gibi hata kodu gördüm
kombinin kullanma klavuzuna baktım ntc sensör ile ilgiliymiş parçayı mahallemdeki kombi servisinden temin edip değiştirdim hala aynı hatayı veriyor.
peteği açtığım zaman sıcaklığı 95-70 arası geziyor petekler çalışmıyor. sıcak su hata vermezse çalışıyor verirse çalışmıyor kafasına göre takılıyor.
https://st-airfel.mncdn.com/Content/media/img_shared/PDF/Digifel_Condense_Kullan%C4%B1m-Kilavuzu.pdf
hata görselleri
bayram vesilesiyle kombi ustası çağıramadım anlayan varsa yönlendirebilir mi nasıl çözebilirim?
aşağıdaki sensörü değiştirdim.
Hangi Televizyonu Almalıyım?
Arkadaşlar Hangi Televizyon daha iyidir uzman olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
LG 65NANO756PA - LG 65UQ81006LB Karşılaştırması
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/695486-784803/lg-65nano756pa_lg-65uq81006lb/
Merhaba, şuan istanbulda yaşıyorum. ancak ülkemizde durumlar çok kötü olduğu için evlilik hariç hangi avrupa birliği ülkesinde vatandaşlık alabilirim araştırma yapıyorum.
Aylık Gelirim 3500$ civarındadır. yatırım vizesiyle çok büyük paralar ödeyecek zenginlikte değilim.
Araştıran ve bilgili olan varsa bilgisini paylaşabilirmi?
Almanyaya İş için Temelli Giden Varmı?
Merhaba, arkadaşlar almanyada bir yakın abimin davetiyle almanyaya 15 gün süreyle gideceğim.
bu süreçte almanyayı görüp tanımaya ve iş arayacağım ancak almanca bilmiyorum İngilizce kursuna gittim ancak a1 eğitimini tamamlayamadım. kelime epey biliyorum. okuduğumu anlayabiliyorum tabi çoğu değil.
Almanyada iş aradığımda hem dil kursuna gidip hem çalışabilirmiyim?
Dil zorunluluğu olurmu?
Eğitimim Bilgisayar programcılığı 2 yıllık.
Yaş 28.
Merhaba, arkadaşlar millenicom'dan memnun olmadığım için netspeed'e geçiş sağladım.
ancak millenicom telefon hattının aktif olduğunu ve aylık 10 tl ödenmesi gerektiğini öğrendim.
İnterneti taşırken telefon hattıda taşınmıyormu? ben telefon kullanmak istemiyorum sadece internet kulanmak istiyorum.
Netspeed müşteri hizmetlerini aradığımda Yalın abonelik formu gönderdi. telefon hattını iptal ettirip evrakı bize göndermeniz gerekmektedir dedi.
telefon hattını iptal ettirirseniz internet hattınız kesilecek ardından yalın işlemlerini başlatacağız dediler. (1-7 iş günü sürebilir dediler)
Bu çıkmazdan nasıl kurtulurum biri bana akıl verebilirmi?
Hızım 100 Mbps'den 4Mbps'e düşüyor.
|
|
Türknet Kullananlar Hız Testi Yapabilirmi?
Türknet'de Başlayan Ping Yükselmesi ve Hız Düşmesi
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 259
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.477 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar