Bildirim
Türknet'de Başlayan Ping Yükselmesi ve Hız Düşmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şu an yoğunluk var. Benim ping bir kaç gün 8'den 58 ms'e fırladı sonra ben destek kaydı açamama rağmen son günlerde yapılan network çalışması ile çözüldü. Destek kaydı aç. -
Türkiye'deki internet FTTC olması iğrenç bir durum oluşturuyor.quote:
Orijinalden alıntı: BilimselProgramci
Şu an yoğunluk var. Benim ping bir kaç gün 8'den 58 ms'e fırladı sonra ben destek kaydı açamama rağmen son günlerde yapılan network çalışması ile çözüldü. Destek kaydı aç. -
FTTC ile konunun alakasını anlamadım. -
Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi sonucunu ve tracert çıktılarını alarakwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet müşteri numarası öğrenme
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- türknet whatsapp
- vae fiber modem
- turkcell abone sayısı
- en hızlı internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turknet fiyat 2024
- statik ip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X