Şimdi Ara

Hızım 100 Mbps'den 4Mbps'e düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, eve akşam 6 gibi geldiğimde internet hız testi yapıyorum hızım normalde 100 mbps, düşüyor 4 mbps'e bu kadar rezalet bir düşüş yaşamadım hiç.
    2 yıldan fazladır türknet'de internet kullanıyorum ilk defa böyle garip sorun yaşıyorum.
    13 gün tatile çıktım bu süreçte modemi kapalı tuttum acaba bundan kaynaklımı diye kafam takıldı.
    İşin ilginç tarafı modemi kapatıp açıyorum hızım anında yükseliyor.

Her hızım düştüğünde modemi kapatıp açmaktan canım sıkıldı artık.

Destek bileti açtım 3 kere hız testi yapıp gönderin diyorlar saçma sapan cevap veriyorlar.
    NetSpeed'e başvurdum şuanda evrakları pazartesi günü imzalayıp göndermek düşünüyorum.
    (Eğer türknet sorunumu düzeltmezse.)
    Devre Numarası 8824134895
    Açılan Destek Numarası 36101678

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyrellWell -- 4 Eylül 2020; 22:22:19 >

• hocam sen yine iyisin benim 2mbite düşüyor ve ben bunun videosunu çekip yolladım bakalım sonuç bekliyorum kesin modeme suç atarlar.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-kalitesizligi-kafayi-yedirecek--145360158
  • Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ettiğimde kablolu bağlantı ile yapılmış 3 adet hız testi ekran görüntüsü talep edilmiştir. Göndermeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve network ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
  • yapa hizmet saçmalığından çıkıp türk telekom alt yapı hizmetini talep ediniz yoksa işiniz yaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.