Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı başlattım ama maleesef pek insan ilgilenmedi. 1-2 oy aldı. Sanırım haberdar olan yom pek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Kampanyayı başlattım ama maleesef pek insan ilgilenmedi. 1-2 oy aldı. Sanırım haberdar olan yom pek.
    Hocam fiyat yüksekliği ile sorunu yok bence insanların.Sadece upload limiti kaldırılsın diye kampanya başlatılirsa daha iyi olur

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    TürkNet harici ISS'lerin fiyatları kazık. Her ikisi içinde kampanya başlatılsın.

• Sınırsız upload yerine iyileştirme daha mantıklı yani 3-4 yerine mesela 8-10 verseler çoğunluk razı olur.Sınırsız olursa millet kâr sayıp upload yapar adam kotasız diye izlemeyeceği oynamayacağı şeyi indiriyor mesela :D
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Olsun sorun olmaz. Yurtdışında limit yok, burdada olmamalı.

• unchange U kullanıcısına yanıt
    Onlar ilk zamanlar olur yoksa benim hızım da 3 mbps'e düşerken internet felç oluyordu geceleri film indirmeye çalışıyordum sonra izlerim diye şimdi hız 24'e düşüyor indirme yapmayacağın zaman fark etmiyorsun açtığın çoğu şeyi rahatça izliyorsun
  • Zaten sınırsız kablonette konu bile yanlış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz gelişmiş bir ülke değiliz, dediklerinizin olması zaman alacak şeyler. Avrupa standart hızları 1GB olduğunda biz belki 200-300MB görürüz. Bırakın up hızlarını Türkiye de 100MB üstü adam akıllı seçenek yok ki. Yazmışlar 2 siteye 1GB var mı var. 100MB down hızları bile yerlerde.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Tek yapmaları gereken sistemden yazılımsal olarak Upload ve Download hız limitlemesini kaldırmak için bir kaç seye tıklamak olacaktır. Zor değil ki. Bunun için gelişmiş ülke olmamıza bile gerek yok. Tek yapacakları sistemden ayarı değiştirmek. Çok mu zor?

• Maalesef komik rakamlar ama insan şükür de diyor 1 megabayt i görüyoruz en azından upload da.
    Superonline ve ttnet gibi akn ye eklemiyorlar en azından upload u. Aylık uploadim 50 GB i buluyor. Buarada
    Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 31 Ekim 2018; 23:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Onlar ilk zamanlar olur yoksa benim hızım da 3 mbps'e düşerken internet felç oluyordu geceleri film indirmeye çalışıyordum sonra izlerim diye şimdi hız 24'e düşüyor indirme yapmayacağın zaman fark etmiyorsun açtığın çoğu şeyi rahatça izliyorsun
    Download hız düşümu aşamalı olduktan sonra ben kotanin dolduğunu gelen SMS ile anlıyorum. Stream de veya oyun updatelerinde farkına bile varmiyorum artık. 100 den 3 idi şimdi 24.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 1 Kasım 2018; 0:5:25 >
  • Türkiyedeki insanlar çok cahil. Cahil bir milletiz. Upload nedir kullanıcıların %98'i bilmiyor

• umarım yapmazlar bizim gibiler hakediyor bu hızı .
  • !upladım en azından 35 alan adam 3 almasın %10 bile değil, 3-6 4-8 kademeli arttırılabilir. btkya yazdım geçen saçma bir cevapla yolladılar. vdsl hatlar genelde upload olarak 40mbitlere yakın verebiliyor. en azından bende öyle, sınırlama kaldırılırsa rahat alabiliriz. ancak upload konusunda eskinin interneti ortak kullanalım komşular arasında olayı yatıyor o yüzden arttırmıyorlar.
  • Dedikleriniz tamamen doğru, yüksek hız, simetrik internet ve uygun fiyatların olmamasının sebebi kimsenin tepki göstermemesi. Bir sene kadar ukraynada yaşadım, 100mbps simetrik sınırsız internet sadece 15tl idi, 1000mbps simetrik sınırsız internet ise 50tl idi şimdi de fiyatlar aynı üstelik en küçük şehirlerde bile var bu imkanlar ve oradaki binaların çoğu da sovyetler zamanından kalma altyapı falan bahane yani, inanmayanlar varsa gidip kendi gözleriyle de görebilir.

• Ülke gündemi bu kadar karışıkken bununla ilgilenmezler

• ramowarr kullanıcısına yanıt
    Ramowarr Afedersiniz ama büyük ihtimalle Türk Telekom veya BTK çalışanısınız... Biz en iyisini hakediyoruz dediğinin aksine. Kaliteli yayıncılık ve kaliteli hızlı, sınırsız paylaşım yapmak herkesin hakkıdır. Ülkesel ayrımcılık yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 1 Kasım 2018; 2:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Ramowarr Afedersiniz ama büyük ihtimalle Türk Telekom veya BTK çalışanısınız... Biz en iyisini hakediyoruz dediğinin aksine. Kaliteli yayıncılık ve kaliteli hızlı, sınırsız paylaşım yapmak herkesin hakkıdır. Ülkesel ayrımcılık yapmayın.
    Yaptığınız büyük iş tebrik ederim. Olabildiğince çok kişiye ulaşmamız gerek neden 3.sınıf gibi yaşamayı kabul ediyoruz uyanmanın vaktidir.
  • ben çok uğraş verdim ama sırf %50 kesim için uğraşamayacağım o yüzden demek istedim , hemen amerigan ayanı diyen kesim gibi şey yaptınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.