Şimdi Ara

SINIRSIZ UYDUNET İLE İLGİ BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, önce forumu inceleyim diye biraz araştırdım ama o kadar çok yazı ve bilgi kirliliği var ki, en sonunda başlık açayım dedim.

Sorum aslında gayet basit. Sınırsız internette, mesela TTnet de özetle şöyle bir ibare ver. Hızınız ne olursa olsun hakkaniyet için 15 gb da sonra hızınız 512 kb ye düşürülür. Takip eden ay tekrar eski hızına gelir diyor.

yazının orjinali şu:

*NET Paket'lerde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 15 GB'yi aştığında ADSL kullanım hızı 512 Kbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip eden aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde 15 GB kotanın aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Uydunette de böyle bir şey var mı? Web sitelerinde böyle bir ibare yok. Sorum bu konuyu gerçekten bilenlere ve Sınırsız uydunet kullananlara.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icaktan -- 11 Ekim 2010; 22:50:39 >

• Uydunette öyle bir sınırlama yok, uydunet sınırsız 5Mbit kullanıcısıyım.
  • Cebit te uydunet standına gittiğimde aynı soruyu sormuştum yetkili birine ve böyle bir sınırlama olmadığını söyledi kendileri...
  • 5 MB KULLANIYORUM RESIMI INCELERSEN OLE BIRSEY OLMADIGINI ANLARSIN GUNDE 40 GB INDIRIYORUM :)

• Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

5 MB KULLANIYORUM RESIMI INCELERSEN OLE BIRSEY OLMADIGINI ANLARSIN GUNDE 40 GB INDIRIYORUM :)

alt sag kösede TR nin yanindaki hiz göstergesinin adini yazarbilirmisin sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

5 MB KULLANIYORUM RESIMI INCELERSEN OLE BIRSEY OLMADIGINI ANLARSIN GUNDE 40 GB INDIRIYORUM :)

alt sag kösede TR nin yanindaki hiz göstergesinin adini yazarbilirmisin sana zahmet

Du meter programin adi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi dostum ttnette sınırsız internette var ismi limitsiz diye geçiyor.Ama dikkatini çekerim netlimitsiz değil sadece limitsiz diye geçiyor onda kota uygulaması yok ama ücretleri yüksektir.8mbit limitsiz 99tldir. 4mbit te 82tldir.

Uydunet daha ucuzdur tabi.Ama şunu söyliyeyim 5mbit uydunet kullanıcısı olarak bölgeye göre stabilite çok değişiyor aman arştır ona göre. 1-2 aydır 10 yıldır çekmediğim sorunları yaşıyorum.Sinyal sorunları yüzünden bağlantı devamlı kopuyor. He nedir 5mbit sınırsız ile aylık ortalama 500 gb indiriyorum kota derdi falan yok.
  • Yalnız şöyle bişey de var... Güncel kampanyalarda 5megabit değil 5megabite kadar deniyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.