Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sinüzitim var,genellikle tek burun deliğim açık oluyor ve bence yeterince oksijen almamı engelliyor.Sınav günü rahat nefes almamı sağlayacak bir bilginiz var mı ?(burun bandı kullanacağım sınavda.)
allah bu sinüzitin belasını versin şu sınavları atlatayım ilk işim ameliyat olmak.. korkudan başımı yıkayamıyorum vücudun kalan kısmıyla duş alıp çıkıyorum hele o bağ ağrısı , göz ağrısı , burun akıntısı yok mu.. kaldı 4 gün eğer yakalanırsam gitti sınav..
otrivine sıkabilirsin sınavlık sadece ama bagımlılık yapar
AnarşistKekoA
kullanıcısına yanıt
Allahtan bende baş ağrısı yok sadece burnum tıkalı.Ameliyat çare olmuyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.Otrivine bile fayda etmiyor o derece :D
quote:
Orijinalden alıntı: makineleşmek
Allahtan bende baş ağrısı yok sadece burnum tıkalı.Ameliyat çare olmuyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.Otrivine bile fayda etmiyor o derece :D
hocam benim kemiğe geçirmişler anlarsın ya bi burunda olabilecek her şey var burnumda Allah senin de yardımcın olsun umarım şu illete bulaşmadan sınavımızı oluruz
İnşallah.Galiba bende de kemikte var grip olunca kafamı sallayınca ses geliyordu elmacık kemiğimden
Cumadan beri burnum tıkalı, gözüm ve başım inanılmaz derecede ağrıyor. Sınava 5 gün kalmış olacak iş değil gerçekten. Çok şanssızım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme