Şimdi Ara

Sinyal Güçlendirici bilgi talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oturduğumuz sitenin wireless interneti var tüm site yararlanabiliyor..fakat oturduğumuz evin bazı odalarında sorun yaşıyoruz sinyal ile alakalı olarak..

bu sorunun çözümü için

Cihazın Tanıtımı

bu cihazı almak istiyorum..bu cihazı aldığım taktirde direk prize takarak sitenin wireless internetinden sinyal gücünü arttırarak yararlanman mümkün olur mu ? yoksa kablo falan ya da modeme bağlantı gerekiyor mu..kablo ve modem gerekiyorsa zaten kullanmam mümkün olmuyor boşa almış oluyorum..

bu cihaz otomatik olarak sinyali buluyor mu işin özü yoksa kurulum da mı lazım

• Bütçenizi Belirtmemişsiniz Ama Önerim Asus Rt-N12 D1 . Kurulum İçin Cihazı Alıp Sinyalin Çektiği Bir Odaya Koyuyorsun Fişe Takıyorsun Ve Şifresiz Bir Wifi Ağı Beliriyor . O Ağa Bağlanıp Tarayıcıya 192.168.0.254 Yazıyorsun Oradan Sinyalini Güçlendirmek İstediğiniz Ağı Seçip Şifresini Giriceksiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Öncelikle aradığın cihaz repeater.
    Ne işe yarar?

Repeater aldığı sinyal gücü aynalama yöntemi ile yansıtır. Yani istemiş olduğun gibi gücü yükseltip dağıtmaz. Örn; 3 sinyal alan bir noktaya koyduğun zaman 3 sinyalde 8 Megabit internet hızı alıyor ise aldığı 8 megabit hızı arka odalarına iletir. İletirken sen repeaterdan uzaklaştıkça tekrardan hız düşmeye başlar. Aldığın hızın düşmesini istemiyor isen AC teknolojisine sahip bir ürün alman ve AC teknolojisine sahip ürünlerle bağlanman gerekir.
    AC teknolojisine sahip ürünün yok ise benim tavsiyem Airties markasına ait Air4920 modeli var. Bu ürünü tavsiye etmemdeki sebep Beamforming teknolojisi. Aldığı 8 megabit hızı beamforming teknolojisi sayesinde hızını düşürmeden arka odalara iletmektedir. Eski nesil (AC olmayan) cihazlarda ise implicit beamforming teknolojisi sayesinde yine aynı verimi vermektedir.

Elimden geldiğince kısa yazmaya çalıştım. Son kullanıcı olarak biraz ilgiliyim bu konuda sormak istediğiniz birşey olursa cevaplamak isterim.

İyi Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertdemirli

Merhaba,

Öncelikle aradığın cihaz repeater.
    Ne işe yarar?

Repeater aldığı sinyal gücü aynalama yöntemi ile yansıtır. Yani istemiş olduğun gibi gücü yükseltip dağıtmaz. Örn; 3 sinyal alan bir noktaya koyduğun zaman 3 sinyalde 8 Megabit internet hızı alıyor ise aldığı 8 megabit hızı arka odalarına iletir. İletirken sen repeaterdan uzaklaştıkça tekrardan hız düşmeye başlar. Aldığın hızın düşmesini istemiyor isen AC teknolojisine sahip bir ürün alman ve AC teknolojisine sahip ürünlerle bağlanman gerekir.
    AC teknolojisine sahip ürünün yok ise benim tavsiyem Airties markasına ait Air4920 modeli var. Bu ürünü tavsiye etmemdeki sebep Beamforming teknolojisi. Aldığı 8 megabit hızı beamforming teknolojisi sayesinde hızını düşürmeden arka odalara iletmektedir. Eski nesil (AC olmayan) cihazlarda ise implicit beamforming teknolojisi sayesinde yine aynı verimi vermektedir.

Elimden geldiğince kısa yazmaya çalıştım. Son kullanıcı olarak biraz ilgiliyim bu konuda sormak istediğiniz birşey olursa cevaplamak isterim.

İyi Günler.

Arkadaslar tesekkur ederim bilgi icin..Vatan Bilgisayar dan Inca marka bir repeater aldim kurulumuda yaptim kitapcikta yazan gibi fakat sorun su sinyal kalitesinde hicbir degisme yok takili oldugu halde prize..bir yer de hata mi yapiyorum acaba..sanki cihaz hicbir ise yaramiyor mus gibi geliyor boyle olunca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.