yeni bir anten alıp modeminizin antenlerini değiştirin derim garantiside yoksa konnektor takın şekil olsun :D
yapamazsanız 1 elektronikciye basvurun
güçlendiricili usb wireless alıcı işinizi çözer gibime geliyor daha derin bilgi lazım. benimle iletişime geçin.
dostum dealextreme.com da güçlü wifi adaptörler var bi incele burada satılanların yarı parası kargoda bedava
quote:
Orijinalden alıntı: dsilence
dostum dealextreme.com da güçlü wifi adaptörler var bi incele burada satılanların yarı parası kargoda bedava
hocam sen bu sıteden alısverıs yaptınmı kac gunde gelıo guvenılırmı kargo falan bıraz bılgı verırmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: faruxxx
quote:
Orijinalden alıntı: dsilence
hocam sen bu sıteden alısverıs yaptınmı kac gunde gelıo guvenılırmı kargo falan bıraz bılgı verırmısın?
Hocam öncelikle aklıma gelen seçenekler modemin antenini güçlendirmek bilgisayrın alıcı antenini güçlendirmek araya access point kurmak bunların herpsi işinizi görebilir ,
sonra site sorusuna gelelim ben bir çok alışveriş yaptım hiç bir sıkntı çıkmadı paypal ile ödüyorsunuz zaten yaklaşık 10 ila 14 gün içinde elinizde oluyor adrese teslim free shiping ki en sevdiğim yanı