Şimdi Ara

sinyal kolu kalitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Valla benim audide ayrı hondada birleşik. Ancak zaten oto far var ve ben bu kolu ya da anahtarı hiç kullanmıyorum neredeyse. Çünkü akşam olunca otomatik yanıyor farlar. E o zaman o kol sadece sinyal için kullanılıyor zaten…

Alıntıları Göster
    Ben far anahtarını kullanıyorum hocam. Özellikle gün batımına yakınken hava daha halen aydınlıkken farı açmasına sinir oluyorum. Kedi gözlerine alıyorum.

Gündüz güneş tepedeykende, eğer o gün kapalı bi mekana park etmeyeceksem, avmye park etmeyeceksem, gündüz işim bitip eve döneceksem. sıfıra alıyorum

Yani anlayacağınız bi xenon farlarımı mümkün olduğunca az yaktırıp far açma ihtiyacı gerekli olana kadar ampülleri yaktırmıyorum 😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda Fiat ilk sıralardadır. Sanki elinde kalacak hissi verir. Sinyal kolundan far açıp kapama, bir süre sonra tutukluk yapabiliyor. Mesela gece sürüşünde yol bozukluğuna bağlı olarak farların anlık sönüp tekrar yanması büyük tehlike.

Bence ne kadar düğme varsa hepsini sinyal silecek koluna entegre etsinler. Bir dönem Renault modellerinde korna, sinyal kolu ucundaydı. Dolmuşçu gibi. Fiat bunu da yapsın bence. Ne o öyle direksiyonun üzerine basıyoruz.

Silecek kolu ucunda yol bilgisayarı trip tuşu var. Ne güzel sıkıştırmışlar. Teybin ses açma tekerini de sinyal sileceğe eklesinler. Hatta klima kontrol butonlarını da ekleyebilirler. Yüklensinler sinyal silecek koluna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Bu konuda Fiat ilk sıralardadır. Sanki elinde kalacak hissi verir. Sinyal kolundan far açıp kapama, bir süre sonra tutukluk yapabiliyor. Mesela gece sürüşünde yol bozukluğuna bağlı olarak farların anlık sönüp tekrar yanması büyük tehlike.

Bence ne kadar düğme varsa hepsini sinyal silecek koluna entegre etsinler. Bir dönem Renault modellerinde korna, sinyal kolu ucundaydı. Dolmuşçu gibi. Fiat bunu da yapsın bence. Ne o öyle direksiyonun üzerine basıyoruz.

Silecek kolu ucunda yol bilgisayarı trip tuşu var. Ne güzel sıkıştırmışlar. Teybin ses açma tekerini de sinyal sileceğe eklesinler. Hatta klima kontrol butonlarını da ekleyebilirler. Yüklensinler sinyal silecek koluna

Şirket aracım 2021 egea. Teslim aldığım günden beri sinyal kolu ne zaman elimde kalacak diye bekliyorum. Bu kadar kalitesizini görmedim daha önce.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.