Şimdi Ara

Sinyal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık kafayı sıyırma seviyesinde olduğumdan burada sorayım dedim. Malumunuz havalar epey kötü, ankara oturuyorum hava cidden berbat. Bir iki gün evvel yoğun kar yağışı ve rüzgar vardı. Dsmarttan gel gitler oluyor bazı kanallar çekmiyordu. Aradım olumsuz hava koşulları sebebiyle oluyor ayarlar ile oynamayın dediler. Tamam dedim. Bir iki gün geçti dün gündüz tüm kanallar açık ve sorun yokmuş. Akşam ise sadece show ve TRT vardı. Bugün ise tüm kanallar gitti. Tekrar aradım. Müşteri temsilcisi klasik kabloları taktırdı, lnb ayarları kısmından disegc diye birşeyi A dan hiçbirine getirtti. 20 dk görüşmeden sonra hiçbirşeyi değişmedi teknik servislerimiz ile görüşün bayimiz gelsin detaylı sinyal ayarları ve çanak yönü ile oynasınlar dedi.
    Benim derdim şu bu alet gündüzleri çalışıp geceleri çalışmıyor. Çanakta sorun olsa gündüzleride olması gerekekmez mi? Hava -15 lerde acaba bu kadar soğuk sebebiyle çanaktaki birşeyler donuyor oda geceleri çalışmıyor mu?
    Bir yardım ediverin. Bilen biri varsa birşeyler söylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan tüm kanallarda sinyal yok.Bendede aynı sorun var şuan.Hava soğuk ve rüzgarlı..Şimdi başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma "düzgün ayarsız çanak" ve "kar" geliyor.
  • çanağın ayarı bozulmasın
  • Ben ne kadar çektim bundan iptal ettirdim dsmarti sonra yeniden actilar servise kac lira para verdim sonra ekstra bir adaptör daha taktik tavsiye üzerine bir arkadaşın düzeldi guya ama simdi de bazi kanallar yine gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.