Şimdi Ara

Sinyali Wireless İle Modemden alıp kablo ile bilgisayara veren cihaz var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

teşekkürler

• Ornek: Wl-330n ethernet adaptor modunda kullanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozdenak

Merhabalar;

teşekkürler

olmazmı akrabama aldırdım aynı kullanım için gerçi bunun tersiydi ama bunuda yapacağını sanıyorum bütçesine göre değişiyor benim kullandığım wifi ile alıp ethernet ile dağıtıyorum uydu alıcıma böylelikle internetten iptv izliyorum TP LINK WA901ND pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhabalar;

teşekkürler

olmazmı akrabama aldırdım aynı kullanım için gerçi bunun tersiydi ama bunuda yapacağını sanıyorum bütçesine göre değişiyor benim kullandığım wifi ile alıp ethernet ile dağıtıyorum uydu alıcıma böylelikle internetten iptv izliyorum TP LINK WA901ND pişman etmez.

çok teşekkürler bjk__murat çok sağol ben de aynı sebeple kullanacağım aslında :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhabalar;

teşekkürler

çok teşekkürler bjk__murat çok sağol ben de aynı sebeple kullanacağım aslında :)

rahat ol sıkıntı yapmaz uyumludur wifi ile alıp ethernet ile verir bütün kombinasyonları sağlar aslında ethernet ile alır wifi ile dağıtır wifi ile alır wifi ile dağıtır çok güzel bir ürün al kalsın evin birköşesinde illa lazım olur ben satacaktım 2.el uydu işi çıkınca vazgeçtim dahada satmam. kurulumu hafif sıkıntı onada yardımcı olurum ama

yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm

• Tp-Link TL-WA730RE 150Mbps Kablosuz N Menzil Genişletici bu cihaz da aynı işi yapıyor mu acaba?

bir de verdiğin linke girdim cevaplaya bastım yalnızca telefon numarası onaylanmış kişiler cevaplayabilir dedi.
  • quote:

Tp-Link TL-WA730RE 150Mbps Kablosuz N Menzil Genişletici bu cihaz da aynı işi yapıyor mu acaba?

bir de verdiğin linke girdim cevaplaya bastım yalnızca telefon numarası onaylanmış kişiler cevaplayabilir dedi.

ucuza kaçmaya çalışıyorsun ama bunun 1 anteni var dediğimin 3 anteni var. ayrıca üniversal repeater özelliği varmı bakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.