Şimdi Ara

Sion?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Sion ne? Görevi ne? Arkadaşımın çarında oynuyorum, Sion skini falan var da hiç oynamadım? Oynamalı mıyım?

• oynama desem oynamayacak mısın ?
  • İster oyna ister oynama.
    Bu arada kimse yazmadan yazayım '' Arkadaşımın ÇARında oynuyorum''
  • arkadaşının
    ÇARI
    ÇARI
    ÇARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 13 Ocak 2013; 20:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizzseverim

Arkadaşlar bu Sion ne? Görevi ne? Arkadaşımın çarında oynuyorum, Sion skini falan var da hiç oynamadım? Oynamalı mıyım?

!
  • Laf sokma çabanıza hayran kaldım yalnız ha Normal soru sormak suç oldu neyse...
  • quote:

Laf sokma çabanıza hayran kaldım yalnız ha Normal soru sormak suç oldu neyse...

Soru çok normalmiş kardeş. Öyle böyle değil baya normal yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Pantheon (2022)
    2 yıl önce açıldı
    Pulsealevi Soraka
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

Laf sokma çabanıza hayran kaldım yalnız ha Normal soru sormak suç oldu neyse...

Soru çok normalmiş kardeş. Öyle böyle değil baya normal yani.

Anormalliğini de söylersen :D
  • Burada sorarak vakit harcayacağına al bir dene bu oyunda herkes aynı şampiyonu sevemeyebilir.Zevk meselesi :)
  • Geçen oyunda yine anormal bir tiple karşılaştım. Belli çocuk mt2 oynuyor, tutturdu çar diye. Çocuğa dedim ki: Mahalle karısı ya, kodumunun pisliği. Puuu
  • Heroyu ister oynarsin ister oynamazsin bunun icin bizim onayimizi almana gerek yok konu kilit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu Sion ne? Görevi ne? Arkadaşımın çarında oynuyorum, Sion skini falan var da hiç oynamadım? Oynamalı mıyım?

Sion bir herodur. Görevi öldürmek. Arkadaşının çarında oynamaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Sion bir herodur. Görevi öldürmek. Arkadaşının çarında oynamaya devam et.

Birden
  • sion çok bozdu, öyle böyle değil, bozmaz dedik yine bozdu, sonunda iyice bozdu çar oldu
  • O değilde Sion bitmiş, bitmiş yani seneye demacia da göreceğiz Sion u
  • :D arkadaşının çar :D neyse sion bence ad cok daha guclu bır şampiyon denemelısın
  • Arkadaşının Çar 'ın da oynama sion' u al bi PD aç ultini aç E' yi gir adama kes sonra sevin mutlu ol gel burda skorunu paylaş ve kendini dünyanın bilmem kaçıncı sion oyuncusu olarak ilan et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.