Şimdi Ara

SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu voxalot sitesine nasıl üye olacağız? Olduğumuzu varsayarsak para yatırmadan bilgisayardan bedava konuşma imkanım var mı?
  • voxalot sitesi ucuz sip telefonların eksik özelliklerini tamamlayan bi sitedir. Size bir numara verir. Sizin providersler arasında aracılık yapar sadece Tele sekreteri hızlı arama arama yönlendirme gibi özellikleri var o kadar . Bir telefon hizmet sunucusu değil yani ARACı sadece
  • Şu an Linkysy PAP2t almayı düşünüyorum yorumlarını nelerdir.Ayrıca voipraider şu an sip de ücret almaktamıdır ?Sitesinde tam bir bilgi bulamadım .Eğer voipraider ücret almakta ise şu an ücretsiz sipler hangileridir ?
  • linksys iyidir.. Diyerlerini bilmiyorum ama ben smsdiscount kullanıyorum sip ücreti yok ama yenilerde TR artık bedava kampanyasından çıktı
  • Mehmet_alp paylaştığınız bütün bilgiler için çok sağolun, çok teşekkürler. Ben de SMSdiscountan hesap açtırmıştım, linksys papt2t-eu cihazım var(sip cihazı adlandırılıyor değil mi). Yukarıdaki açıklamalarınızdan bu cihaz üzerinden pc açılmasına gerek kalmadan görüşme yapabileceğimi anladım ve ayarlarını da yapabilirim tahmin ediyorum. Peki dışarıdan bizi mevcut telekom numarasından aradıklarında normal telekoma bağlı başka telefonumuz mu olmalı arandığımızda burdan mı konuşmalı? Ya da başka şekli var mı, konuyu kaçırmış da olabilirim. Bilgisi olan ve paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • S- Peki dışarıdan bizi mevcut telekom numarasından aradıklarında normal telekoma bağlı başka telefonumuz mu olmalı arandığımızda burdan mı konuşmalı?
    C- Şimdilik evet bu şekilde olmalı. Fakat ilerleyen zamanlarda bir çok ülkede olduğu gibi Türkiye içinde sanal sip numaraları devreye girecektir..
  • Çok teşekkürler & İyi çalışmalar,
  • sms gönderirken kendi ismimizin yazması için ne yapmamız gerekiyor.

Kendi numaramız kısmına numara yerine kendi ismimi yazdım tanıtılmadı gibi bi hata verdi ne yapmam gerekir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyalcn

Şu an Linkysy PAP2t almayı düşünüyorum yorumlarını nelerdir.Ayrıca voipraider şu an sip de ücret almaktamıdır ?Sitesinde tam bir bilgi bulamadım .Eğer voipraider ücret almakta ise şu an ücretsiz sipler hangileridir ?

2 yıldır Linksys Pap2t kullanıyorum. Çok iyi bir cihazdır. Birçok kişiye de bu cihazdan kurup sattım.
    Smslistoda halen sabit hatlar bedava. Ayrıca sip desteği de var.
  • Verdiğiniz cevaplar için sağolun
  • ev telefonlarını arayınca farklı numara, cep telefonlarını arayınca gizli numara çıkıyor. Her ikisinde de tek bi numara çıkması için ne yapmamız gerekiyor
  • sip desteği ile betamaxlar şimdilik olmuyor ama PC deki programla numaranız çıkabiliyor CallerID den telefon numaranızı tanıtmanız gerekiyor.. Cep tel için sms gliyor gelen rakamı pc ye giriyorsunuz (Tel no doğrulama için) Ev telefonları için PC numara veriyor,, betamax ev telefonunu aradığında pc de verilen numarayı telefona tuşluyarak doğrulama gerçekleşiyor. PC ye yüklü olan programdaki seçenekler kısmında tanımlanan numaraları CallerID olarak kullanabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

sip desteği ile betamaxlar şimdilik olmuyor ama PC deki programla numaranız çıkabiliyor CallerID den telefon numaranızı tanıtmanız gerekiyor.. Cep tel için sms gliyor gelen rakamı pc ye giriyorsunuz (Tel no doğrulama için) Ev telefonları için PC numara veriyor,, betamax ev telefonunu aradığında pc de verilen numarayı telefona tuşluyarak doğrulama gerçekleşiyor. PC ye yüklü olan programdaki seçenekler kısmında tanımlanan numaraları CallerID olarak kullanabilirsiniz...

Mehmet_alp bendeki sip cihazında oluyor. Nasıl mı? Kullanıcı adı yazan yere 00905xxxxxxxxx şeklinde yazın. Tabi önce programdan telefonunuzu tanıtmanız gerekiyor. Ben bu şekilde kulanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

quote:

sip desteği ile betamaxlar şimdilik olmuyor ama PC deki programla numaranız çıkabiliyor CallerID den telefon numaranızı tanıtmanız gerekiyor.. Cep tel için sms gliyor gelen rakamı pc ye giriyorsunuz (Tel no doğrulama için) Ev telefonları için PC numara veriyor,, betamax ev telefonunu aradığında pc de verilen numarayı telefona tuşluyarak doğrulama gerçekleşiyor. PC ye yüklü olan programdaki seçenekler kısmında tanımlanan numaraları CallerID olarak kullanabilirsiniz...

Mehmet_alp bendeki sip cihazında oluyor. Nasıl mı? Kullanıcı adı yazan yere 00905xxxxxxxxx şeklinde yazın. Tabi önce programdan telefonunuzu tanıtmanız gerekiyor. Ben bu şekilde kulanıyorum.

Evet istenirse sip adaptörün ayarlarında gerekli değişiklikler yapılarak olur. (bendeki linksys pap2t)
    Use Auth ID:yes
    Use ID:902XXXXXXXXX
    Auth ID:kullanıcı adı yazıp kaydedilir. Sipten aradığınızda numaranız karşı tarafta belirtiğiniz şekilde (Caller ID) görünür

• quote:

quote:

Enteresan bir bulgu. Hemen deneyeceğim Bu bilgi için çok teşekkür ederim gerçekten lazımdı
    Evet işe yarıyor
    Bendeki teleffon grandstream Bungle Tone 101
    SIP User ID:0232412xxxx
    Authenticate ID:mehmet_alp
    yazınca numara çıkar oldu. Bu olduktan sonra voxalot kurcalamalarım sonucu ordada bu olayın gerçekleştiğini gördüm. Malum bendeki telefon basit hızlı (kısa yol) arama özelliği yok mecburen voxalot a takılıyoruz...
    Voxalot daki "Voice Service Provider" sip ayarlarından advanced i tıkladığımızda açılan pencereden;

From User : 0232412xxxx
    Username*: mehmet_alp
    olarak kaydedince aynen dediğin gibi oldu..
    Yine dediğin gibi önce numaraları tanıtmak gerekiyor. Tanıtmadığım bir numara yazdığımda olmadı..
    Bu iş iyi oldu. Bazen cep aradığımda "Aradığını kişi gizli numara araması kabul etmiyor" diye sesli msg geliyordu ve aradığım kişi benden telefon geldiğini bilerek açacak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 20 Kasım 2008; 21:37:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

10 avrodan daha düşük yükleme yapamıyoruz değil mi?

bazı arkadaşlar 10 dolarlık yüklemden bahsetmiş bunu nasıl yapmışlar acaba, bulunduğum ülke seçeneğini de değiştirdim bana dolarla satma seçeği sunmadı malesef

5eur kredi yuklemesi yapabilirsiniz..
  • arkadaslar selam
    benim onerecegimwww.nonoh.net var tr ucretsiz mobilde cok cok ucuz
    Dogru bilinen yanlis
    >cogu forumda okudum eger haftalik 300 dakikadan fazla konusaniz varsa 2.hesap actirin kendinize ordan konusun diyo.
    Bu dogru degil sistem bilgisayarin IP numarasindan takip ediyo.Eger isterseniz deneyebilirsinizBir arkadasinizin daha dolmamis limitleri varsa onun kullanici ismi ve sifresiyle sizin klullanmis oldugunuz bilgisayardan girerseniz hemen ucretlendfirmeye baslicak.
    >ikincisi eger sIk olarak gorustuigunuz bir numara varsa(annenizin,abinizna numarsi olabilir)kesinlikle gorsumeyi 16-17. dakikda kesin ve tekrar arayin.Sistem en SIk aranan numarayi tespit ediyor ve hemen ucretlendirmeye geciyor.(benim basima geldi o yuzden biliyorum)
    hepinize tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Enteresan bir bulgu. Hemen deneyeceğim Bu bilgi için çok teşekkür ederim gerçekten lazımdı
    Evet işe yarıyor
    Bendeki teleffon grandstream Bungle Tone 101
    SIP User ID:0232412xxxx
    Authenticate ID:mehmet_alp
    yazınca numara çıkar oldu. Bu olduktan sonra voxalot kurcalamalarım sonucu ordada bu olayın gerçekleştiğini gördüm. Malum bendeki telefon basit hızlı (kısa yol) arama özelliği yok mecburen voxalot a takılıyoruz...
    Voxalot daki "Voice Service Provider" sip ayarlarından advanced i tıkladığımızda açılan pencereden;

From User : 0232412xxxx
    Username*: mehmet_alp
    olarak kaydedince aynen dediğin gibi oldu..
    Yine dediğin gibi önce numaraları tanıtmak gerekiyor. Tanıtmadığım bir numara yazdığımda olmadı..
    Bu iş iyi oldu. Bazen cep aradığımda "Aradığını kişi gizli numara araması kabul etmiyor" diye sesli msg geliyordu ve aradığım kişi benden telefon geldiğini bilerek açacak artık

mehmet_alp bu konu altında bana o kadar çok bilgi verdin ki benim de sana bir faydam olduğu için çok sevindim valla

• voipraider.com sip ücretsiz...kullanıyorum...
  • bende lowrate kullandım. şimi arkadaşımın yönettiği kendi serverenı kullanıyorum. bedava konuşması yok. ses kalitesi çok iyi. linksys cihazı ile çok uyumlu. 0.03 tl sabit hatlar 0.18 tl cep görişmesi

istenirse sadece bilgisayardanda kullanılabiliyor. www.callturka.com/portal sayfasından sol alt köşeden programı indirin kullanıcı adına deneme yazın şifreye mrty12 yazın . deneyin. ses kalitesini beğeneceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.