Şimdi Ara

Sipariş eediyorum. Yorumlar lütfen? [Performans Bilgisayarı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Özellikle website tasarımı ve after effect için ama extreme zamanlarımı da değerlendirebileceğim bir performans bilgisayarı toplamak için günlerdir forumları ve donanımcıları geziyorum..Özellikle donanım haber forumlarına teşekkür ederim. Aşağıdaki bilgisayarı sipariş ediyorum. Fiyat: 1750 TL

Sipariş eediyorum. Yorumlar lütfen? [Performans Bilgisayarı]

• Sadece oyun desen işlemciyi değiştirtecektim de kullanacağınız alana bakınca, kusursuz diyebilirim
  • hocam oyun içinse i5 2500k al,ama illa da amd olsun dersen anakartını 990fx yapmaya gerek yok bence.daha ucuz olan modellerde de sıkıntı çekmezsin.ekran kartın iyi,alternatif istersen 6950 alabilirsin.ram'leri kesin değiştir ama geil marka al.yine 8 gb olanlarından.forumdaki arkadaşlar çok memnun.hayırlı olsun

edit:hocam siz üzerinize basa basa webtasarım effects falan demişsiniz işlemci fevkalade o halde sadece ram'leri şiddetle değiştirmenizi tavsiye ediyorum o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi*tech_26 -- 7 Şubat 2012; 11:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

hocam oyun içinse i5 2500k al,ama illa da amd olsun dersen anakartını 990fx yapmaya gerek yok bence.daha ucuz olan modellerde de sıkıntı çekmezsin.ekran kartın iyi,alternatif istersen 6950 alabilirsin.ram'leri kesin değiştir ama geil marka al.yine 8 gb olanlarından.forumdaki arkadaşlar çok memnun.hayırlı olsun

edit:hocam siz üzerinize basa basa webtasarım effects falan demişsiniz işlemci fevkalade o halde sadece ram'leri şiddetle değiştirmenizi tavsiye ediyorum o kadar

@.kubilay
    teşekkür ederim.

@hi*tech_26
    ram olarak ne önerirsiniz?

• Anakart olarak 970A-FX-UD3 modeli işimi görür mü? veriyolu hızı 990fx ile aynı sanırım?
  • ram olarak corsair veya g.skill al hocam. Sistem gayet güzel , bu sistemde oyunda oynarsın , ekran kartın buna yeterli :)
  • Ramleri 1866mhz alırsanız biraz daha iyi olur. FX 8120 ramleri 1866mhz çalıştırır doğal desteği sayesinde.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-16v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035

Anakartı 990XA alıp, SSD yi 120gb sata3 yapsanız fena olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Ramleri 1866mhz alırsanız biraz daha iyi olur. FX 8120 ramleri 1866mhz çalıştırır doğal desteği sayesinde.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-16v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Ramleri 1866mhz alırsanız biraz daha iyi olur. FX 8120 ramleri 1866mhz çalıştırır doğal desteği sayesinde.

+1

Kesinlikle HighWoltage hocama katılıyorum

• bahsettiğiniz anakart: 990XA-ud3 mü?

ramleri şimdiden alıp maliyeti yükseltmiş olmayayım diyorum?
  • bahsettiğim kart aynen gigabyte'ın o modeli. Ram konusu size kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.