Şimdi Ara

(Sipariş Geçildi) Logitech G700S ve Razer Goliathus Speed Edition Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki ürün nasıldır, misal farenin kronik bir sorunu var mıdır ? Yahut muadil ürün olarak şu daha iyidir diyebileceğiniz alternatifleri nelerdir, yardımcı olur musunuz ? Mouse konusunda her ne kadar mantığım kabloludan yana olsa da, kullanım tarzıma uygunluk açısından kablosuz tercih ettim.

Mouse: Logitech G700S
    Mouse Pad: Razer Goliathus Speed Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOZ_ -- 4 Haziran 2014; 1:22:32 >

• Anlaşılan kimse sallamamış bizi, neyse canınız sağolsun. Ürünleri sipariş geçtim, cümleten hayırlı geceler.
  • DOZ_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünler güzel. Arkadaslar yorumda yapmamış. Ben yapayım.
    Bence Razer Pad'e Razer mouse gider. Logitech mouseye Logitech Pad gider. Düşüncem bu.
  • Mousepad iyi.Mouseda iyi fakat logitech g502 daha iyi bi seçim olabilirdi. Neyse,bunlarda gayet güzel, hayırlı olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Mousepad iyi.Mouseda iyi fakat logitech g502 daha iyi bi seçim olabilirdi. Neyse,bunlarda gayet güzel, hayırlı olsun..

İyi geceler,

G502' ye çokça gittim geldim, aklımı ciddi oranda çeliyordu ki hala da öyle. Kablosuz olması G700S' in cezbedici yönü, fakat bu iki mouse arasında kalanlar için şunu belirtmek lazım "Şayet sıkı bir oyuncuysanız, G700S' i şarj etmek için defaatle gereksinim duyacağınız USB kablo, canınızı sıkabilir." Zira bu mouse a oyun modunda pil dayanmıyor.

İlginiz için teşekkür ederim, hoşçakalın.
  • Ben de o padi almayi dusunuyorum? Speed mi önerirsiniz, Control mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Ben de o padi almayi dusunuyorum? Speed mi önerirsiniz, Control mu?

Mouse, speed üzerinde yağ gibi kayar çok rahattir. Control ise böyle tırtıklı gibi hocam iste, kendi zevkinize göre seçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.