Şimdi Ara

Sipariş Üzerine Char Yapımı (!) thepowerlevel.com Tarzı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte ben de o yüzden güvenmedim illa adamıma serverde pm attırcak mesaj attırcak birilerini bulurum.

bide diyelimki çara sox yada +5 +6 item üştü noolcak onlar

bide bşze çarı verdiğinde bankasında alchemy elixir para item fln buluncak mı

çarın üstü başı olcak mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

Orjinalden alıntı: SkullC

Güzelde en geç 1 haftaya teslim edilcek diyorsun 64 lv. yapmak zor olmaz mı?---Pardon 52 ymiş görmedim ama o da zor sonuçta.

herşeyin bir kolayı var

sen orasını bize bırak charını zamanında alcaksın

yani üzümü ye bağını sorma

burnuma başka kokular gelio yoksa hileylemi kasıon la

• şunu yapıosun bunu yapıosun falan dionuz adam para kazanmak için char kasıyor bu şekilde çalışan herkez botla kasar powerlevel buldunuzz k... arıonuz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

%40'ı peşinde ya tüyersen?

Güvenmek Zorundasın !

Dünyanın Heryerinde Bu Böyledir :)

Bazı Şeylere Sahip Olmak İstiyorsan Güven Duymak Zorundasın

Güvenmek zorunda olduğumu da nereden çıkardın?

• Beyler Sorularınıza Tek Tek yanıt:

1- Evt Sos Som Sosun gibi itemler altınlar vb.. şeyler storagede sizi bekliyor olacak

2- Charı Teslim Almadan Yani Bende İken Ban Yerse PARANIZI Geri Alır Veya Yeni Bi Char İsteyebilirsiniz.Siz Teslim Aldıktan Sonra Sizde Ban Yerse Sorumluluk Bende Değildir.

3-Bot vs Elle Bi Şekilde Charınız Kasılacaktır.Sizin İçin Önemli Olan Charı İstediğiniz Levelde İstediğiniz Gibi Almak Değilmi?

İlk Aldığım Sipariş 40 Lewl Olacak Birazdan :)

Galiba Sandığımdanda Erken Olcak 52 :d

Siparişi Olanlar Msn Eklesin Çünkü Fazla Foruma Takılamıyorum
  • 42 lvl int sword-shield server greece ye kac paraya yaparsın
  • 52 Lewel Nukeri 150 Ytl ye Yapıyorum

Sen Artık 42 Lewe Kaç Para Eder Hesapla

İşte 3 Aşağı Beş Yukarı Para O Kadarda Önemli Değil

İşimi Yapmak İstiyorum Ama Senide Sıkmak İstemiyorum :)

75-100 Arası İyi Ve Ucuz Bir Fiyat Die Düşünüyorum :)

Detaylar İçin sro_turk@msn.com

Unutmadan Şu Hevesle Baktığınız thepowerleewl de Varya Düşen Som Sosun Gibi İtemler Onlara Ait OLur :)

Size Sadece Char Verirler Çıplak

Çünkü Adamlar Gold Satışı Yapıyor Kastıranlara Çıplak Adam İşe Yaramayacağına Göre Goldda Lcan Onlardan Mecbur

Yani Hem Pahalı Hem Kazıkçı Herifler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 15:24:18 >
  • Makinan güzelse al bi sm 5 char aynı anda Kıyak iş valla
  • quote:

Beyler Sorularınıza Tek Tek yanıt:

1- Evt Sos Som Sosun gibi itemler altınlar vb.. şeyler storagede sizi bekliyor olacak

2- Charı Teslim Almadan Yani Bende İken Ban Yerse PARANIZI Geri Alır Veya Yeni Bi Char İsteyebilirsiniz.Siz Teslim Aldıktan Sonra Sizde Ban Yerse Sorumluluk Bende Değildir.

3-Bot vs Elle Bi Şekilde Charınız Kasılacaktır.Sizin İçin Önemli Olan Charı İstediğiniz Levelde İstediğiniz Gibi Almak Değilmi?

İİ ce salladın biz yıllardır oynuyoruz 38 i gecemedik sen 2 dkya 52 car yapıonhaa git babanı kandır

• quote:

Orjinalden alıntı: PichTR

quote:

Beyler Sorularınıza Tek Tek yanıt:

İİ ce salladın biz yıllardır oynuyoruz 38 i gecemedik sen 2 dkya 52 car yapıonhaa git babanı kandır

Hiç Merak Ettinmi? Serverin Açılışından 35 Gün Sonra 70+ Leweller Ortada Dolayışıyor(!) Nasıl Bu Kadar Çabuk Die?

Kladıki 70 Den Sonra 2 Günde 1 Level Anca Atlarsın Ticketle

Belliki Ya Bilgin Yok Yada Yenisin

Sen Git Scorpion Kesmeye Devam Et Sana Göre Deil Bu İşler

İçinde Bulunduğun Şey Basit Bir Oyundan Daha Fazlasını İçeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 16:11:00 >

• OK BANA BU ÇARI YAP SANA 3 GÜN MÖHLET:

1: HEUKSAL 80 LVL : MAX

2:PACHEON 80 LVL : MAX

3 : BİCHEON 80 LVL MAX

4: FİRE 80 LVL : MAX

5:COLD 80 LVL : MAX

6:LİGHT 80 LVL : MAX

+ 999M PARA + + 9 SUN GLAVİE + +9 SUN SHİLED + +9 SUN BLADE + +9 SUN SWORD++9 SUN BOW
    1 SAYFA FULL STONE İNT 1 SAYFA FULL STONE STR 2 SAYFA FULL WEAPON ELİXİR 2 SAYFA FULL ELİZİR PRO

MAX VERECEĞİM PARA : 15 MİLYON YETER HERALDE
  • Öle Bi Char Yapabilme İmkanım Olsa Kendime Yapar GM Die Dolanırdım ortalarda
  • quote:

bence asla güven olmaz botla kastığı belli silkde alınmadıgına gore..

bende zamanında bot kullandım 1 ay boyunca bısı olmuyor ondan sonra ban yani adam botu acıcak bırakıcak 1 haftada ıstedıgınız lv a gelıcek ondan sonra biz charı alıcaz tam ısınmaya baslayınca ban..

2- charı teslım ....

1 haftada ban yıyen botter gormdım daha. char bıze gectıkten sonra ban yıcek paramız bosa gıdıcek.

arkadasım alınma ama bır nevı dolandırıcılıktır bu

bu senin yaptıgını herkez yapabılır hatta ıstıyen varsa bende yapayım ama kasılan char banlanacagı ıcın zarara gıren alıcı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

bende zamanında bot kullandım 1 ay boyunca bısı olmuyor ondan sonra ban yani adam botu acıcak bırakıcak 1 haftada ıstedıgınız lv a gelıcek ondan sonra biz charı alıcaz tam ısınmaya baslayınca ban..

2- charı teslım ....

1 haftada ban yıyen botter gormdım daha. char bıze gectıkten sonra ban yıcek paramız bosa gıdıcek.

bu senin yaptıgını herkez yapabılır hatta ıstıyen varsa bende yapayım ama kasılan char banlanacagı ıcın zarara gıren alıcı olur.

O Zaman Günde Powerlewelden Char Gold Alan 100Lerce İnsanın Aklı Senin Kadar Çalışmıyor.Yazık Oluo Buralarda Sana Harcanıyorsun Seni Joymaxa Sekreter Verelim...

Bi Zahmet Charı Teslim Alınca İçine 200 Silk Atıver O Zman Banlanmazsın (Senin Deyişine Göre)

Güvenmeyen Veya Korkan Talep Etmeyebilir Kimseyi Zorlamıyoruz Destek Olmayın Ama Kösterkte OLmayın Şimdi Dışarı Çık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

2- charı teslım ....

O Zaman Günde Powerlewelden Char Gold Alan 100Lerce İnsanın Aklı Senin Kadar Çalışmıyor.Yazık Oluo Buralarda Sana Harcanıyorsun Seni Joymaxa Sekreter Verelim...

Bi Zahmet Charı Teslim Alınca İçine 200 Silk Atıver O Zman Banlanmazsın (Senin Deyişine Göre)

Güvenmeyen Veya Korkan Talep Etmeyebilir Kimseyi Zorlamıyoruz Destek Olmayın Ama Kösterkte OLmayın Şimdi Dışarı Çık

Ben şunu kendime görev bilirim alıcak olan kişiyi bilgilendirmek gerekir. !!!!

e tabi grçekler biras insana sert gelir.

Hazmedemeyip nasıl da tersliyorsun.

• Sen Silk Almıyorsun Banlanacağız Diyorsun

Bende Bi Zhamet Silkide Kendin Al Diyorum

Utanmasan Charın Üstünde 64 Sun Da Ver Diicen

Ha Çok Korkuyorsan Ben Charı Kastırıken Silk Alabilir Bi Tavşan Alabilirisn Hem Bana Kolaylık Olur Hemde İçin Rahat Eder

Ben şunu kendime görev bilirim alıcak olan kişiyi bilgilendirmek gerekir. !!!!

Bilgi İstemiyorsunki Dolandırıcılıkla Suçluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 16:43:55 >
  • quote:

Sen Silk Almıyorsun Banlanacağız Diyorsun

Bende Bi Zhamet Silkide Kendin Al Diyorum

Utanmasan Charın Üstünde 64 Sun Da Ver Diicen

Ha Çok Korkuyorsan Ben Charı Kastırıken Silk Alabilir Bi Tavşan Alabilirisn Hem Bana Kolaylık Olur Hemde İçin Rahat Eder

Ben sana charın ustune silk al sun ver vb kastetmiyorum.

İnsanları silk almadıkları takdirde banlanacakları konusunda hiç uyarmıyorsun bende çıkınca nolursa olsun diyorsun o yuzden muhattab olmak zorunda kaldım senınle ticari amaçli bir iş yapacaksanız butun + ve - yonlerını yazmalısınız. !!!

• Silk Almazsan Banlanırsın Gibi Şeyler Faso Gelio Bazen Bana :)

Şuan Tanıdığım Bir Kişi Var Birinin 71 Lewel Gold B o tu Var (!)

Botun Nickide asdasd

Sanırım Bunun Altın Botu Olduğunu Anlaman İçin Nickine Bakman Yeterli Ve Bu Lwele Kadar O chara 1 Silk Bile Almadı

Bunca Banlanan Oyuncuların Hiçbirinin Sİlki Yokmuydu?

Sen 52 Lewel Charın İçin Ban Endişesi Duyarken 8D Sunu Olup Banlananlar Hiç Silk Almadımı Acaba?

Gir Ban Listelerine Bir Çok Sun Lu Adam Ban Yemiş Ve Bunlardan Eminim %80 Ni Silk Alıyordu (!)

Yani Bi Nevi Kaderinizde Varsa Banlanacaksınız Silk Almak Riskiniz %1 Azaltır

%1 İse %99 Dan Ne Kadar Büyüktür Tartışılır

Ben Kendim 77 Lewelim HaLa Ban Yemedim Yaptığım Tek Şey Ayda Bi Kere Davşanı Uzatmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 16:50:05 >

• Başka Öğrenmek İstediğin Bişiy Varsa Sorabilirsin Ama Suçlamadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 16:52:20 >
  • quote:

Silk Almazsan Banlanırsın Gibi Şeyler Faso Gelio Bazen Bana :)

Şuan Tanıdığım Bir Kişi Var Birinin 71 Lewel **** o tu Var (!)

Botun Nickide asdasd

Sanırım Bunun Altın Botu Olduğunu Anlaman İçin Nickine Bakman Yeterli Ve Bu Lwele Kadar O chara 1 Silk Bile Almadı

Bunca Banlanan Oyuncuların Hiçbirinin Sİlki Yokmuydu?

Sen 52 Lewel Charın İçin Ban Endişesi Duyarken 8D Sunu Olup Banlananlar Hiç Silk Almadımı Acaba?

Gir Ban Listelerine Bir Çok Sun Lu Adam Ban Yemiş Ve Bunlardan Eminim %80 Ni Silk Alıyordu (!)

Yani Bi Nevi Kaderinizde Varsa Banlanacaksınız Silk Almak Riskiniz %1 Azaltır

%1 İse %99 Dan Ne Kadar Büyüktür Tartışılır

Ben Kendim 77 Lewelim HaLa Ban Yemedim Yaptığım Tek Şey Ayda Bi Kere Davşanı Uzatmak

bak şimdi komik konuştun silk+bot ile ban ihitmali %1 azalması..

benimde silk almıyan lv 6x tanıdıklarım var adamlar full bot kasıyolar ama banlanmadılar.
    Doğru biraz şans işi ama bot kullanmaya başladıktan sonra silk alırsan ban ihtimali artar ama silk aldıktan sonra bot kullanırsan banlanma ihtimalin %1.Hatta %0 diyeyim çünkü bot+silk ile kasıp banlanan kişiler bot ilk çıktığında kullanan kişiler. Sonradan Joymax şirketinin menfaatlerine yönelmesi silk alanları banlamayarak başladı.

yani bu durumda char kastıracaklar sana silk te aldırsın ki kimse magdur kalmasın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.