Şimdi Ara

Sipariş Üzerine Char Yapımı (!) thepowerlevel.com Tarzı :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OK Neden Olmasın İsteyenlere Silkte Alırım Tabi Silk Ücreti Charı Teslim Ederken Alınır

Zaten Fazla Kar Ettiğimiz Yok

Herşey Para İLe Parasını Verin Charınıza GM İle Röportaj Bile Yaptırrım

-----------------------

NEYSE KONU AMACINDAN UZAKLAŞMAYA BAŞLIYOR.YUKARDA YAPTIĞIM AÇIKLAMALAR DIŞINDA AKLINIZA TAKILAN BİŞİ VARSA MSNDEN
    SORABİLİRSİNZ EĞER TATMİN OLMAZSANIZ BİİZMLE ÇALIŞMAYABİLİRSİNİZ SEÇİM SİZİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 5 Temmuz 2007; 17:10:27 >

• 52 lvl charı 150 ye kasıp satıyorsun sanki biraz yuksek gibi geldi pek icharlar farmlı mı olucak ki 2 haftada kastıgına gore farmsız sahsen ben 20 gun oldu 53 um 7/24 bot ama farmsızım
  • Thepowerlevel'de istenilen ücretin %50 fiyatına char kasarım , bana sadece 1 ay verin sistem nasıl oturtulur görün
    Tabi herşey sermayeye bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leth -- 5 Temmuz 2007; 17:27:40 >
  • avrupa yaması gelince bensize 50 lvl charı 1 haftada teslim ederim 1 aymıs peh 1 ayda 70 e kasılır :P
  • ya iyi güzel iş bunlarda atladıgın birşey var

türkiyede bu oyuna para vericek adam yok

olanlar direk gider yüksek hazır lv char alır beklemez zaten.

ancak bi avuc insan cıkarsa sanslısın bence 130 ytl ye lv66 farmlı char satıyorum alan cıkmıyor

genede kolay gelsin kafeci olmak başka tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PichTR

quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

Beyler Sorularınıza Tek Tek yanıt:

1- Evt Sos Som Sosun gibi itemler altınlar vb.. şeyler storagede sizi bekliyor olacak

2- Charı Teslim Almadan Yani Bende İken Ban Yerse PARANIZI Geri Alır Veya Yeni Bi Char İsteyebilirsiniz.Siz Teslim Aldıktan Sonra Sizde Ban Yerse Sorumluluk Bende Değildir.

3-Bot vs Elle Bi Şekilde Charınız Kasılacaktır.Sizin İçin Önemli Olan Charı İstediğiniz Levelde İstediğiniz Gibi Almak Değilmi?

İlk Aldığım Sipariş 40 Lewl Olacak Birazdan :)

Galiba Sandığımdanda Erken Olcak 52 :d

Siparişi Olanlar Msn Eklesin Çünkü Fazla Foruma Takılamıyorum

İİ ce salladın biz yıllardır oynuyoruz 38 i gecemedik sen 2 dkya 52 car yapıonhaa git babanı kandır

Sende sorun var

• Yeni patch gelsin kafecilere gün doğacak hemen bi academy Arkasına 7 adam Oh kas kas sat
  • arkadaşlar flexin yaptığı sistem gerçekten güvenli.ben charımı 26 level iken verdim 35 levele kastılar 10ytl karşılığı ve içinde 60k verdim şuan 900k ve elixir felan var.parayı yarın yatrıcam ama charımı geri verdiler bile sizede tavsiye ederim arkadaşlar
  • paranın %100 ü peşin 1 haftada 80 lw lcar yapıyorum
  • powerlevele göre ucuz site açsan daha güzel olurwww.XXX.com.tr 25 YTL Ucuz.Böye Sana Güvenceklerini Sanıyorsan.Yanılıyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

paranın %100 ü peşin 1 haftada 80 lw lcar yapıyorum

Adam burda 1 $ekilde ticaret yapmaya çali$iyor senin gibi 1-2 eleman geliyor gereksiz mesaj yaziyorlar. Bütün yorumları okudum normalde bi$i yazmicaktim ama yaptiğiniz aib birader, madem alici yada satici değilsin..Birak kapama adamin tezgahını.. yok 1 haftada 80 yap bilmem ne, daha character'in nasıl yazilicağini bilmiyorsun, 80 lvl char'dan bahsediyosun. peh.

• Hey toplum bende burdaym haberiniz olsun deme çabası işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

paranın %100 ü peşin 1 haftada 80 lw lcar yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.