Şimdi Ara

Sipariş vercem ama kargonun eve gelmesini istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
37.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş vercem ama kargonun eve gelmesini istemiyorum.netten bişey sipariş vercem ama kargoyu gidip kendim teslim almak istiyorum eve gelmesin yani. bunun için ne yapabilirim.
    aklıma şöyle bişey geldi; teslimat adresi yerine bulunduğum il ilçeyi yazıyım nasıl olsa kargoya gelcek orda durcak gidip alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 26 Aralık 2014; 1:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargoyu Şubeden Almak İstiyorum: Sipariş Verirken Bilmen Gerekenler

Günümüzün yoğun yaşam temposunda, sipariş verdikten sonra kargonun eve gelmesini beklemek zaman alıcı ve zahmetli olabilir. Ancak, kargonun doğrudan bir şubeye yönlendirilmesini talep ederek bu sorunu çözebilirsin. İşte sipariş verirken kargoyu şubeden almak için bilmen gerekenler:

Birçok e-ticaret platformu, sipariş verirken "kargo şubesine teslim" seçeneği sunar. Bu seçeneği işaretleyerek, kargonun belirlediğin şubeye gönderilmesini sağlayabilirsin.

Siparişi verirken, teslim almak istediğin şubeyi belirtmen gerekir. Genellikle, sipariş sürecinde bir "teslimat adresi" veya "kargo şubesi" bölümü bulunur. Buradan en yakın veya sana uygun olan şubeyi seçebilirsin.

Kargonun şubeye ulaşması genellikle birkaç iş günü sürer. Kargonu teslim almak için kimlik kartını veya sipariş numaranı şubeye bildirmen yeterlidir.

Kargoyu şubeden almak istiyorsan, siparişi verirken bu seçeneği belirttiğinden emin ol. Böylece, kargonun eve gelmesini beklemek zorunda kalmaz ve dilediğin zaman şubeye giderek teslim alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • a) babanın annenin parasıyla bişey aldım
    b) et feneri tarzı şeyler
    c) manyağım
    d) hepsi

• Mesela site yurtiçi kargoyla gönderiyor. Takip ediyorsun kargonu (site sana link veriyor olması lazım) kargon gelmeden önce hemen size en yakın şubesini arayıp ''eve getirmeyin ben alacağım'' diyosun. Ne zaman geliyim diye de soruyorsun.
  • Ailenden gizli iş yapiyorsun ya da gormek istemeyecekleri birsey alamak istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

a) babanın annenin parasıyla bişey aldım
    c) manyağım
    d) hepsi

cecap veriyorum. C şıkkı

• Kargonun adresini gir onlarda kalır gider alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

Kargonun adresini gir onlarda kalır gider alırsın
    CC mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-John

Sipariş vercem ama kargonun eve gelmesini istemiyorum.netten bişey sipariş vercem ama kargoyu gidip kendim teslim almak istiyorum eve gelmesin yani. bunun için ne yapabilirim.
    aklıma şöyle bişey geldi; teslimat adresi yerine bulunduğum il ilçeyi yazıyım nasıl olsa kargoya gelcek orda durcak gidip alırım

Yasin 18 den kucuk babandan annenden gizli is yapiyorsun.

Ergenuss

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

a) babanın annenin parasıyla bişey aldım
    c) manyağım
    d) hepsi

cecap veriyorum. C şıkkı

Alıntıları Göster
    şişme bebek mi alıcan?
    ya da suni mastırbator alıp şlak şlak mı yapacan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Aralık 2014; 1:26:42 >
  • Kargonun adresini ver yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Sipariş vercem ama kargonun eve gelmesini istemiyorum.netten bişey sipariş vercem ama kargoyu gidip kendim teslim almak istiyorum eve gelmesin yani. bunun için ne yapabilirim.

Ergenuss

kardeş driclor diye bi ilaç varmış aşırı terleme için koltuk altına sürüyomuşsun onu alıcam. eczanede tanesi 35tl nette 2 tanesi 35 tl, ben bunu eve sipariş verirsem annem beni keser bu deodoranta 35 liramı verdim diye yaş 18

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Kargonun adresini ver yeter.
    bir arkadaşının adresini ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Kargonun adresini ver yeter.
    yurtiçiyle alıyosan zaten adrese gelmiyor, 1 hafta şubede bekliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Ergenuss

kardeş driclor diye bi ilaç varmış aşırı terleme için koltuk altına sürüyomuşsun onu alıcam. eczanede tanesi 35tl nette 2 tanesi 35 tl, ben bunu eve sipariş verirsem annem beni keser bu deodoranta 35 liramı verdim diye yaş 18

Siparis verirken siparis notu kismina istanbul zimbirti subeden alinacak de.

Subeye teslim gondersin. Ya da kargo ciktiysa musteri hizmetlerini ara evde kimse olmayacak zimbirti subeye teslim olacak de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 26 Aralık 2014; 1:31:10 >

• Hangi kargo firmasina verilecekse o firmanin sehrindeki herhangi bir subesini arayip soruyorsun: "Ben x firmasindan urun alacagim ve x sehrinden gelecek urunu subeden almak istiyorum adres kismina ne yazayim ? " veya oturdugun sehir buyukse kendine en yakin subeden almak istiyorsan " kargomu x semtindeki subeden almak istiyorum bu mumkun mudur, mumkunse adrese ne yazmaliyim ?" Onlar zaten seni yonlendirirler.Ornegin ben universiteyi kazanmadan once usakta otururken subeden alacagim zaman adrese 'Yurtici kargo usak merkez subesi' yaziyordum.Boyle yazmami subedekiler soylemisti.Onun icin ara sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

yurtiçiyle alıyosan zaten adrese gelmiyor, 1 hafta şubede bekliyor

Adam hakli

• Kısaca pttden kargolayın de. Kargon en az 5 gün postanede evine götürülmeyecek. Sende ordan alcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Kısaca pttden kargolayın de. Kargon en az 5 gün postanede evine götürülmeyecek. Sende ordan alcaksın.
    Fikfik i aldığın yere söyle şubeden teslim alınacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Fikfik i aldığın yere söyle şubeden teslim alınacak diye.

Alıntıları Göster
    Kargonu almak istediğin şubenin önüne git, ismi tabelada yazar, yazmıyorsa içeri gir burası hangi şube diye sor, onlar söyler, sonra sipariş verirken adres kısmına atıyorum mng kargo kızıltepe şubesi yazıyorsun, kargo o şubeye gidiyor. Ben öğrenci evinde kalıyorum hepimiz geç uyanıyoruz kargocu gelip uyandırmasın diye ben böyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Kargonu almak istediğin şubenin önüne git, ismi tabelada yazar, yazmıyorsa içeri gir burası hangi şube diye sor, onlar söyler, sonra sipariş verirken adres kısmına atıyorum mng kargo kızıltepe şubesi yazıyorsun, kargo o şubeye gidiyor. Ben öğrenci evinde kalıyorum hepimiz geç uyanıyoruz kargocu gelip uyandırmasın diye ben böyle yapıyorum

Alıntıları Göster
    Beyler bişey sorcam. Kız arkadaşıma hepsiburada dan hediye almayı düşünüyorum kolye yüzük gibi bişey,onun adresini versem kurye paketi teslim ederken kimlik imza falan isteyecek e bende orda değilim. Nasıl olcak bu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.