Şimdi Ara

Sipariş verildi görüşler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle güle güle kullan hayırlı olsun fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Üst düzey olduğu zaten bariz şekilde belli olan üstelik siparişi verilmiş, kafada bitirilmiş bir sistem için görüş almak ne olaki ? Ego tatmini olmasın sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Öncelikle güle güle kullan hayırlı olsun fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Üst düzey olduğu zaten bariz şekilde belli olan üstelik siparişi verilmiş, kafada bitirilmiş bir sistem için görüş almak ne olaki ? Ego tatmini olmasın sakın.

+ egosunun tatmin olup olmadığını 3-5 gün sonra anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Öncelikle güle güle kullan hayırlı olsun fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Üst düzey olduğu zaten bariz şekilde belli olan üstelik siparişi verilmiş, kafada bitirilmiş bir sistem için görüş almak ne olaki ? Ego tatmini olmasın sakın.

+ egosunun tatmin olup olmadığını 3-5 gün sonra anlar

helalllllll

• Sistem çok hoşuma gitti ama;

Corsair ram üretimi bıraktı. İleride garanti ile ilgili sorun yaşayabilirsin.

• Öncelikle merhaba ama sisteminin bazı şeylerini beğenmedim bi kere western digital almakla hata etmişsin onun yerşne samsung ya da seagate alabilirdin ki samsung her türlü daha iyi westerndigitalden neyse bu pek önemli değil. Bi başka konu ise böyle bir sisteme zalman alman oldukça saçma bu sisteme gidecek en iyi kasa haf912 dir. büyük ihtimalle aldığını da düşünmüyorum bu sistemi neyse de aldıysan hayırlı olsun böyle bir sisteme gtx690 da alsan tam olurdu. ayrıca monitor konusunda LG cinema 3D Monitör D2342P adlı canavarı alabilirdin. duyduklarınla almışsın neyse yinede hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragão -- 21 Mayıs 2012; 18:22:34 >
  • Hayırlı olsun.
  • 10/8.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsn dostum güle güle kullan;)
  • Caps istiyorum la valla inanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Emircanss

İşlemci : INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 8MB Vga Lga1155 İşlemci

Anakart:MSI Z77A-G43 DDR3 2667MHz Sata3 Usb3.0 DVI HDMI 16x PCIe 3.0 Lga1155

HDD:WESTERN DIGITAL Cavier Black 1TB

SSD:CORSAIR SSD Force GT 120GB Sata3 CSSD-F120GBGT-BK 555MB/s - 515MB/s

RAM:CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9R Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 XMP Dual Kit

EKRAN KARTI:GIGABYTE GV-N680OC-2GD GTX680 OC 2GB GDDR5 256Bit 16x PCIe 3.0

KASA:ZALMAN GS1000 Plus Full Tower Atx Psu'suz Siyah Kasa

PSU:THERMALTAKE TR-700PCEU TR2 Power 700W APFC 12cm Fanlı 80+ Bronze PSU

KLAVYE:RAZER Blackwidow Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye (Türkçe)

MOUSE:RAZER MAMBA Kablosuz / Kablolu 5600 dpi Gaming Mouse

MONİTÖR:SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Geniş Siyah Led 120Hz 3D Monitör (3D Gözlük)

5000 TL fiyata geldi...Bu fiyata çıkmasının nedeni biraz klavye mouse ve monitor 1600 e geldi bu üç parça kasada 3500 civarı.Sanalmarketten.

vatan'da LG 3d monitör 586TL kampanyada. imkanınız varsa aldığınız monitörü iptal edin. aktif 3d gözlükler baş ağrısı yapıyor çünkü. LG'nin kullandığı cinema 3d teknolojisi ile baş ağrısı sorunu olmuyor. ayrıca 230TL cebinizde kalır. bir de ben her zaman 120ssd yerine 60+60 RAID0 SSD'den yanayım ama sizin tercihiniz.

• Öncelikle hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullan. 10.000 TL de versen bi süre sonra tatmin etmeyecek o yüzden kısa sürede tadını çıkartmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Öncelikle merhaba ama sisteminin bazı şeylerini beğenmedim bi kere western digital almakla hata etmişsin onun yerşne samsung ya da seagate alabilirdin ki samsung her türlü daha iyi westerndigitalden neyse bu pek önemli değil. Bi başka konu ise böyle bir sisteme zalman alman oldukça saçma bu sisteme gidecek en iyi kasa haf912 dir. büyük ihtimalle aldığını da düşünmüyorum bu sistemi neyse de aldıysan hayırlı olsun böyle bir sisteme gtx690 da alsan tam olurdu. ayrıca monitor konusunda LG cinema 3D Monitör D2342P adlı canavarı alabilirdin. duyduklarınla almışsın neyse yinede hayırlı olsun

Yorumların için sağol.bir kaç gün içinde ss koyarım inanmam için.ben duyduklarımla değil ama sen alamadigin şeyler hakkında yorum yapmakla bayağı ilerlemiş gibisin.benim alıp alamdigim seni neden bu.kadar ilgilendiriyor onu da anlamış degilimaldığım monitor hakkında. Youtube ve forum sitelerinde gördüğünden başka bir fikrin olmadığını düşünüyorum.(hatta herşeyde).inşallah baba parasıyla pc alanlardan da degilsindir.tabi yasin küçükse diyeceğim bir şey yok...

• güzel sistem hayırlı olsun

• Güzel sistem toplamışsınız hayırlı olsun. Fiyat bana baya bir kabarık geldi, zaten nedenini açıklamışsınız -çevre birimler-. Doların artmasınında sebebi var tabi.
  • quote:

quote:

Öncelikle merhaba ama sisteminin bazı şeylerini beğenmedim bi kere western digital almakla hata etmişsin onun yerşne samsung ya da seagate alabilirdin ki samsung her türlü daha iyi westerndigitalden neyse bu pek önemli değil. Bi başka konu ise böyle bir sisteme zalman alman oldukça saçma bu sisteme gidecek en iyi kasa haf912 dir. büyük ihtimalle aldığını da düşünmüyorum bu sistemi neyse de aldıysan hayırlı olsun böyle bir sisteme gtx690 da alsan tam olurdu. ayrıca monitor konusunda LG cinema 3D Monitör D2342P adlı canavarı alabilirdin. duyduklarınla almışsın neyse yinede hayırlı olsun

Yorumların için sağol.bir kaç gün içinde ss koyarım inanmam için.ben duyduklarımla değil ama sen alamadigin şeyler hakkında yorum yapmakla bayağı ilerlemiş gibisin.benim alıp alamdigim seni neden bu.kadar ilgilendiriyor onu da anlamış degilimaldığım monitor hakkında. Youtube ve forum sitelerinde gördüğünden başka bir fikrin olmadığını düşünüyorum.(hatta herşeyde).inşallah baba parasıyla pc alanlardan da degilsindir.tabi yasin küçükse diyeceğim bir şey yok...

Adım xxxCAN olmadığı için allaha şükrediyorum ki senin gibi baba parası yemiyorum. Evet herşeyi youtube ve forumlardan görüp yorum atıyorum. Aynı beyinle devam edin 5000 tl ye sistem toplamaya.. Paranız bol nede olsa sizin değil.

• quote:

quote:

quote:

Adım xxxCAN olmadığı için allaha şükrediyorum ki senin gibi baba parası yemiyorum. Evet herşeyi youtube ve forumlardan görüp yorum atıyorum. Aynı beyinle devam edin 5000 tl ye sistem toplamaya.. Paranız bol nede olsa sizin değil.

Kredi ile alıyorum ben bu pc yi.para sonuna kadar benim yani...rahat ol bence çatırti sesleri buraya kadargeliyor çünkü daha da mesaj atmassan sevinirim.pc ile yan yana sana kredi makbuzunuda göndereceğim biraz sabret...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kredi ile alıyorum ben bu pc yi.para sonuna kadar benim yani...rahat ol bence çatırti sesleri buraya kadargeliyor çünkü daha da mesaj atmassan sevinirim.pc ile yan yana sana kredi makbuzunuda göndereceğim biraz sabret...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İşlemci : INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 8MB Vga Lga1155 İşlemci

Anakart:MSI Z77A-G43 DDR3 2667MHz Sata3 Usb3.0 DVI HDMI 16x PCIe 3.0 Lga1155

HDD:WESTERN DIGITAL Cavier Black 1TB

SSD:CORSAIR SSD Force GT 120GB Sata3 CSSD-F120GBGT-BK 555MB/s - 515MB/s

RAM:CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9R Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 XMP Dual Kit

EKRAN KARTI:GIGABYTE GV-N680OC-2GD GTX680 OC 2GB GDDR5 256Bit 16x PCIe 3.0

KASA:ZALMAN GS1000 Plus Full Tower Atx Psu'suz Siyah Kasa

PSU:THERMALTAKE TR-700PCEU TR2 Power 700W APFC 12cm Fanlı 80+ Bronze PSU

KLAVYE:RAZER Blackwidow Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye (Türkçe)

MOUSE:RAZER MAMBA Kablosuz / Kablolu 5600 dpi Gaming Mouse

MONİTÖR:SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Geniş Siyah Led 120Hz 3D Monitör (3D Gözlük)

5000 TL fiyata geldi...Bu fiyata çıkmasının nedeni biraz klavye mouse ve monitor 1600 e geldi bu üç parça kasada 3500 civarı.Sanalmarketten.

Öncelikle sistemin hayırlı uğurlu olsun. Uzun yıllar kullanman dileğiyle. Yorumların hepsini okudum bence dediğin PSU mouse filan tamamen zevk meselesidir. Ben kendim 120 TL lik CM Storm Inferno Mouse kullanıyorum oldukça da memnunum. İnsanlar nederlerse desinler. Ancak arkadaşlarında dediği gibi Kasa olayında sanki yanlış bir tercih yapmışsın. Hava olayına gelince bazı arkadaşlar baba parası filan falan demişler hava demişler hikaye. Ben kendim 1 senedir çalışıp 3500 tl para biriktirip ( Öğrenim borcumu da ödedim bu arada) yıllardır almak istediğim PC alıcam tabii ki yorum istiycem sağa sola yazıcam. Bazı kıt beyinliler hava diye nitelendiriyorlar ama bence tamamen doğru tercihi doğru parayı vermekte yatıyor. Ben kendim yeni konu açtım nasıl olur sistem filan diye. Sonuç olarak o para benim 1 senelik zahmetim uğraşım. Tabii ki yanlış yere gitsin istemem. Baba parası olsa dahi o parada hak var, emek var. Baba parası diye insanların emeklerini küçümseyen arkadaşlar. Sizler kendi çocuklarınıza bu şekilde davranıldığını düşünseniz...

• Şimdi gördüm

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=24088354

adresinde ki fiyat/performans bölümünün 8.paragrafını sana ithaf ediyorum

• Sistemle beraber fotograf koyulacakti? Kredi makbuzu fatira falan bayagı hava atildiydi ne oldu la

Bekliyoruz hala iyi sıkmıstı birileri??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.